6

Щерю

преди 6 години

Нещо много угрижен тоя жабун...

5

честно

преди 6 години

Северна корея е като една опитно поле на земята за да се види докъде може да стигне една диктатура и затворен аикономика години наред управляване чрез лъжи и насили ...и резултата е до нищото !

4

JJIvanov Geolog

преди 6 години

Лично да предупредя Когато се пише северна кореа/ north korea/ се има впредвид жестока Тежко въоръжена военна база на чужда цивилизация под северна Кореа.Когато се пише КНДР в Америка това са важни приятели на Земята..Отлично тренирани неползващи наркотици отровна бира,подсладители и опасни ваксинации ..

3

JJivanov

преди 6 години

Браво ..Повече приятели повече решени проблеми..

2

Анонимен

преди 6 години

Употребявате думата спекулации и това е прекрасно. Преки преговори са възможни, но не това търси Севера. КНДР желае преки преговори с президента и висшето ръководство на ЮК, с цел затопляне на отношенията и обединение. Знае се, че веднага след края на олимпиадата Пиндостан ще проведе мащабни военни учения край бреговете на СК. Шиши вероятно ще отговори с изстрелване на нови балистични ракети. Преговорите са нужни на Пенс и байДонч, но те напразно ще се надяват и ще си останат със спекулациите

1

Анонимен

преди 6 години

Под мъдрото лидерство на Любимия Лидер, Маршал Ким Чен Ун, обединението е неизбежно. КНДР набира сила, строи мощни ракети, които ще бъдат насочени към САЩ. При американска агресия срещу мирния корейски народ, САЩ ще бъдат ЗАЛЯТИ с ракети и ИЗПЕПЕЛЕНИ. Перчемът на сенилния старец Тръмп ще бъде изгорен!