21

Шалом Израел

преди 6 години

Добре ги церят.

20

четете долу

преди 6 години

https://books.google.bg/books?id=CUK6AAAAQBAJ&pg=PT129&lpg=PT129&dq=%D0%A1%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0+%D0%B8+%D0%AD%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B8&source=bl&ots=ouuTwp7czi&sig=Aw8kzXYNTZJAzuo_z0p45a9HYmA&hl=bg&sa=X&ved=0ahUKEwiPyoieoo_ZAhXFVSwKHdg5DZEQ6AEIRTAD#v=onepage&q=%D0%A1%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%20%D0%AD%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B8&f=false

19

Анонимен

преди 6 години

А българските политици кога ще предприемат тази крачка не само за африканците но и арабите?

18

АНОНИМЕН

преди 6 години

До разлика - разликата е тази, че всеки трябва да се мъчи да си оправя държавата, а не да ходи наготово тук там, не виждате ли, че не сме дорасли да живеем заедно, дърлим се нонстоп, не спираме да се трепем за какво ли не, след векове може би няма да има граници и други разделения, но сега не е така, защото в противен случай се стига до войни или по-леки сблъсъци, или - впрягаме каруцата пред коня......

17

Анонимен

преди 6 години

Явно както много руснаци се направиха на евреи, така сега много африканци са се опитали да се направят на черни евреи. И който не става за работа го връщат, щото там няма "хелзинкски" комитети е амнести и пр. нпо-рки. Пък и да има то ще е повече от кумова срама. Не като тези в Европа, всички медии да им разгласяват гадориите и простотиите.

16

разлика

преди 6 години

и каква е разликата между хитлер и сегашните евреи - ще депортират хората на места, където ще бъдат изтезавани и убити!?!?!!!

15

Анонимен

преди 6 години

"Израелските власти започнаха да раздават предизвестия за депортиране на хиляди африкански мигранти"Германчугите да подготвт газовите камери и да им наложат "санкции", а?

14

Анонимен

преди 6 години

До 6 Все пак, го пише в Библията.

13

Анонимен

преди 6 години

Еее, ми пие тонофертичка това бе. Да отида там и ще ми дадат 3500 доларя. Ох, на дядя !

12

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета. Аз не познавам българин, който да мрази еврейте и да обича турците. Всички, които познавам обичат еврейте и мразят турците и има защо. Турците са звероиди, които трябва да бъдат изпратени на оня свят в пълен комплект. Само тогава в Близкия изток и на Балканите ще има мир и разбирателство.

11

Циник до 10

преди 6 години

Между другото - голяма част от бежанците от Еритрея са православни християни... А неоспорим факт е, че ( не само ) в САЩ еврейските лобита са инфилтрирали правителството!Истината е "там някъде ..навън!"

10

аз-ът

преди 6 години

малллиииии ДНЕСа откак захлеби от американските фондации вече и думата о.рк-и е цензурирана. Въх .... !

9

аз-ът

преди 6 години

знам че форума на ДНЕС.БГ е антисемитски, БГ селин.джъра харесва комшията мюс.ляк, но в червата си мрази евреите, които според него са виновни за всичко, докато турците, африканците, мюсюлите и всяка африканска сг...н са "наши хора", но..Работата ми налага да работя с евреи и пътувам до Израел често. Повярвайте това са хора от които Европа следва да се учи, как да се справя с пъплищата от *** по границите си.

8

Европейка

преди 6 години

Дано не чуе Меркелана,че да прибере и тях и да ги разквоти из Европа.Пожелавам и твърда опозиция в Бундестага,да не може да прави вече каквото си иска.

7

Анонимен

преди 6 години

А в същото време Израел ни натиска нас да приемаме мигранти!!!!

6

Циник

преди 6 години

Браво на израелците !Така се прави с наглите африкански шебеци!И по 3500 $ на сурат!От друга страна - това е пример и за "еврейски морал"! За богоизбраните - вратите навсякъде трябва да са отворени...а другите да се оправят!А африканците - вместо да търсят - друг да ги храни, е крайно време да престанат да са шебеци, и да си оправят koчините! Искаха свобода - получиха я! И ето в какво превърнаха континента си!Сега искат и другите континенти - да са като тяхния!

5

Елка Зелка

преди 6 години

Черен папа, черна Богородица, черен президент, черен евреин...черно бъдеще се очертава...

4

Анонимен

преди 6 години

"тези депортации са неморални и ще навредят на репутацията на Израел като убежище за еврейски мигранти."Аз не знам за черни евреи a и не са казали че ще депортират някакви евреи.

3

Анонимен

преди 6 години

Ами ако не ги депортира, скоро ще се превърне в *** и социала ще фалира защото тези ,,хора'' и потомството им никога няма да работят и ще чакат да цоцат от хранилката.

2

Коце кмета

преди 6 години

Ето така се прави! Тия 40 хил сигурно са 99% от нашествениците, а не както при нас - милиони! Пък те всичките тия каквито са евреи, направо най-ортодоксалните :-)