110

АввА

преди 6 години

Грозен и *** се напъва да прави партия....!

109

5

преди 6 години

През всичките тези трудни години Слави доказа, че е великолепен мениджър, който има изключителен усет към способните хора- музиканти, сценаристи, артисти, танцьорки и др. Дори и когато м..ангала Костов се опита да го унищожи той успяваше да осигури заплати на големия си екип. Вярвам, че и в това начинание ще бъде успешен !

108

П.Петров

преди 6 години

Да не се гласува за хора, сменили партиите и принципите си като носни кърпи! И после обществото да следи, изисква и отстоява придържането към тези принципи и програми, а не само да се мрънка над чиния шопска салата с ракия ! Който наруши предизборните си ангажименти да се изхвърли от парламента на момента с протест и бунт ако трябва!

107

П.Петров

преди 6 години

До 105Предлагам като начало да се гласува информирано, а не защото някой кух селски тарикат позьор, който ни го показват през 15 минути по националните медии, ни е станал симпатичен. Роля и манипулация на олигархията, която държи медиите.Преди да се гласува, да се четат програмите на партиите. Ако са общи сладки приказки и обещания, да не се гласува за тази партия!Истинската управленска програма е: основни принципи, цели, методи, срокове, резултат.Да се опознаят поне първите 5 от листите, кой, какъв,колко е умен и КАКВО Е НАПРАВИЛ за хората.

106

Мен

преди 6 години

Бандата на нещастниците търси бройки от бандата на некадърниците. Бат Слави, изчакай още малко. Като извадя Пепа на зелето ти го изпращам за политик. Няма партийна принадлежност, не е корумпиран и няма да те прекъсва!

105

Анонимен

преди 6 години

Това се било случило по тв-то на Фтентично десните kомунисти BIT доколкото разбрах,те си имат и интернет медии вестник Дневник и Капитал,там като се заговори за "екология"и "защита на ЖИВОТНИТЕ"и форумът им е стой та гледай и припадай от смех!По тая телевизия на Прокопиев ЧИЯТО ЖЕНА БЕШЕ НА ВСТЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА НОВИЯ НИ пРезидент заедно с другата много дясна Стояна еди коя си редовно се развяват ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗВЕЗДИ от Корнела до Таско!Нищо чудно че и Слаффчо там е намерил пристан!

104

Анонимен

преди 6 години

До П.ПетровИ какво предлагаш?

103

Анонимен

преди 6 години

До Кои съюзници?По- удачно е да попиташ- Кой ще ни нападне?Защо Тр се разглежда като потенциален враг?Този кандидат да отива при Патреотарите, да гони бабите на българо- турската граница!За мен той НЕ е носител на промяната.

102

Крадецът на мечти

преди 6 години

До сараНапълно съм съгласен с Вас - Сара ! На г-н Станислави мога да му кажа една мъдрост - " Дума дупка не прави г-н Станислави " .

101

П.Петров

преди 6 години

До гошоПърво, не раздавай обиди на непознати, защото вероятно нито си на годините, нито на квалификацията, нито на IQ-то на мнозина коментиращи тук.Ще ти разкажа виц като Трифонов, белким ми повярваш.Един хванал златната акула, която изпълнява 1 желание. Пожелал си да му стига до земята и акулата му отхапала краката.Та желанията, очакванията и резултатът са съвсем различни неща!НЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА ХОРА! Гласува се за принципи, икономическа и законодателна програма! Спазването им се отстоява с протест и ако е нужно бунт!

100

сара

преди 6 години

Благодаря ти много, Слави! Посмях се от сърце - това се казва шоу ! И на Опра Уинфри не и е дошло на ума такова нещо ! Направо не вярвах, че това събеседване на безработни кандидат-политици ще се състои , но факт! Постойте си на седянка, направете си раздумка и си омитайте парцалите, че не знам дали се сещате колко много им писна на хората от вашите тъ-потии и пр-остотии!

99

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува какъв е бил кастинга! Искам престъпниците в затвора, депутатите на половина с възможност за отзоваване, субсидиите за партиите на 1-4 лева най- много.

98

Кои съюзници?

преди 6 години

Явил се и бившият командир на военноморската авиация Виктор Ценов. 68-годишният авиатор настоял за боеспособна армия, с която "поне 3 дни да се защитим, докато дойдат съюзниците".

97

дебел депутат

преди 6 години

Зрелища и Пасти за Народа !

96

реалист

преди 6 години

Ако тези обещаят и запишат в програмата си,че ще вкарат сегашните политици в затвора, а не да се коалират с тях, ако спрат разбойническото саниране, асфалтиране , партийната субсидия и намалят депутатите наполовина ще гласувам за тях.

95

гошо

преди 6 години

Всички тук които плюят по Слави са или хора от сегашната политическа класа или маллоумници на които им харесва да ги мачкат цял живот.

94

криста

преди 6 години

Аз лично вече се убедих, че Слави е шоумен и нищо друго. Дори вече това му последно шоу с набора на политици удари дъното на ***. Това е жалко, защото той даваше индикации, че е човек, който може нещо да промени. Или поне да се опита. Уви! Не се излагай повече, Слави !

93

Анонимен

преди 6 години

Гледах няколко от кандидатите и всички бяха с дипломи от чужди университети и работиха ниско ниво във фирмите си, долетели специално за интервюто, лизаха му седалището през цялото време и не дадоха конкретни идеи за развитие на България. С една дума шайка нереализирани индивида които искат да се докопат до хранилката. Не ни трябват хора които говорят само неща които иска да се чуват.

92

Анонимен

преди 6 години

Много лошо впечатление ми направи, че тримата от комисията имаха възможност да се представят сами и никой и дума не каза за родината. Наложи се Трифонов да поясни, че отдавна подържат връзка и да ни убеди, че и тримата милеят за България.

91

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 80С проектът на Трифонов, ако изобщо се стигне до формиране на партия след шоуто, ще стане същото като с проектите Бареков, Марешки, НДСВ, ДБГ - поради липса на принципи и принципност ще се продадат за постове и пари.Иначе да, ГЕРБ,БСП и ДПС са едно и също нещо - БКП-ДС, политическите ръце на мутро-олигархията.Не ви ли омръзна да настъпвате същата мотика ?