20

Анонимен

преди 6 години

Една добра новина, но можеше да е мноого по-добра!

19

Анонимен

преди 6 години

За какво идват

18

Анонимен

преди 6 години

Муха ги охапала шибеците.

17

Анонимен

преди 6 години

малко са.

16

Циник до Додо

преди 6 години

Много добър синтез !Браво!

15

Додо

преди 6 години

До Анонимен 2: Те не идват в християнските земи за по-добър живот, избийте си тези либерастки стипулации от главите! Те идва с цел Джихра, което е Джихад посредством миграция. Така е постъпил Мохамед когато се пренася от Мека в Медина, така ги учи и Корана! Това е основната причина да идват. Вече, като вторичен бенефит от Хиджрата, държавите гостоприемници (Швеция, Белгия, Франция, Германия и т.н.) получават мега-огромно финансово бреме от орди същества, които ще бъдат на социал до гроб!

14

Циник до 14

преди 6 години

Не беше... и не е! Държавата ни отдавна стана СОБСТВЕНОСТ НА КОМУНИСТИ И МУТРИ!И аз съм имигрант ... а след като мълчаливеят протест на тези 3 000 000 не смущава никой в днешна България - явно не я бърка.Нямам намерение да "освобождавам" някакви, които до днес избират БСП а мен наричат изменник!Остави ги да се пържат в собствената им лой..и им гледай сеира!Добре си направил - няма нищо по-важно от семейството! Бъди здрав, и семейството ти също!

13

до Циник

преди 6 години

Да се плюе и да се бяга е по-лесното. Аз съм имигрант и да ти кажа честно съжалявам, че избягах преди да се опитам да променя нещо, и че 3 милиона като мен избягаха и че децата ми не говорят добър български, че гледат баба и дядо по скайп,че се ядосвам, че хора с ниво на горски пазач, управляват държавата, че оставихме възрастните си на прозвола на съдбата, че цели класове от елитните гимназии и цели випуски от университетите избягаха.Не беше ли по-добре да се ядосаме и да си поискаме държавата?

12

Анонимен

преди 6 години

Кога е започнала войната в Субсахарска Африка та тия бягат.

11

annybody

преди 6 години

Така си е, всички искаме броят и ни спасените, и удавените да намалява в геометрична прогресия.

10

Юнал Джемилов

преди 6 години

До *** до 2Шшш ЕЙ

9

Циник до 2

преди 6 години

С риск да прозвучи гадно - прочети поста на 4 !Ще разбереш защо от всяко дърво - чеn не става!

8

Анонимен

преди 6 години

Първо да видят как се произвеждат благата и после да претендират все едно в Европа всичко пада отгоре и всеки си клати краката по цял ден.

7

Анонимен

преди 6 години

За какво ги вадите? Да не мислите, че всички риби са вегани? Кой ще плаща за погебенията? Да си направят затвори по крайбрежието на Африка и да си прибират нелегално пресичащите граници. Това да не им е джунглата или пустинята, че да си правят каквото си искат.

6

Анонимен

преди 6 години

Добре, че сорос не може да контролира природните закони.

5

Анонимен

преди 6 години

Не става от берача на банани да направиш нобелов лауреат ако ще да се къпят в злато.Но рискуват затова защото тука ги дундуркат а там трябва да се бори мързеливеца да постигне нещо което дори не му е понятно.

4

Анонимен

преди 6 години

много малко?!

3

Има напредък

преди 6 години

Когато стигнат 100% - шапка на тояга!

2

Анонимен

преди 6 години

С риск да прозвучи гадно, не са добре дошли. Да се стегнат и да се организират и да се противопоставят на местните дерибеи които им правят живота непоносим .Африка е богата, много по-богата от Европа. Там имат много по-добро бъдеще отколкото тук, ако имат силата и способността да го поискат и да го устоят. При нас идват да са немили и недраги,отхвърлени нископлатени роби и престъпници.. По-добре да им са ясни фактите преди да си рискуват живота по морета и камиони

1

Анонимен

преди 6 години

Националния им спорт явно не е плуване,а сега по темата социалните системи по Европа взеха глътка въздух,тоест 15 гърла по малко за хранене доживот.