14

да де

преди 6 години

Родителите са си чисти Х'арийци ....от 60 години на миналия век когато немците ги допуснаха в бившата си вече държава.

13

Анонимен

преди 6 години

Хайде да спрете да ни ги натрапвате тези ислямски ко...ленца!!!Като са ви толкова милички си ги гушкайте заедно с бомбите и ... за рая им!!! Там ще ви посрещнат девиците, джендърите и траверсите и ... дано да ви е хубаво!!!п.с. И си сложете бурките/*** като тръгвате - да ви разпознаят, че сте от техните!!!

12

ined

преди 6 години

Точно в иракския затвор му е мястото на келешчето

11

Европейка

преди 6 години

Сибел и Даниз са германци,колкото аз съм китайка.Да ги съдят иракчаните,в толерастка Германия ще ги пуснат.Като не могат да оценят това,което са имали да си плащат сега.

10

Киро Х

преди 6 години

Родителите му са германци, които напуснали родината си през 2015 година, за да се присъединят към т.нар. "Ислямска държава" ===========Браво! Интересно, шваби, саксонци или баварци са били родителите германци!!? Сигурно са се казвали Ото и Цетке!

9

Анонимен

преди 6 години

Нека детето се върне в Германия щом е на 14 месеца няма как да е промито. Но трябва да бъде научено, че ислямизма е зло. Никой не си избира родителите. А въпросните ислямисти да изгният в иракските затвори.

8

Не съм чел статията

преди 6 години

Идвам да кажа, че това е пропаганда

7

annybody

преди 6 години

Трябва ли тъкмо европейците, които са сериозно пострадали от агресията на подобни същества, да проявяват толерантност и излишна криворазбрана съпричастност?

6

Анонимен

преди 6 години

Първият и най-важен въпрос е кой ги направи тези германци. Те като си раздават националността на забулените, после кой им е виновен. Аз ако осиновя 15 *** и след 20 години дали няма да се тюхкам и вайкам, ами много ясно, че ще е трагично положението...Интересно , ако си бял европеец много по-трудно ще получиш немско гражданство даже и след брак с германец ...Да се сърдят на социал демократите си, те им ги насипват тези бели на едро

5

демокрация

преди 6 години

Това е слабото място на демокрацията. Закона важи за всички. Детето е немски поданик и държавата е длъжна да се погрижи за него. Независимо кои са родителите му или какво са направили.

4

Нестор

преди 6 години

Направо са трагикомедия напъните на ДВ да налага думата "германци" и то забележете колко пъти я преповтарят за да манипулират !

3

Егати

преди 6 години

Такива статии редовно пускате.А кога ще има статия, гледната точка на изнасилените жени в Кьолн ?

2

хлъц

преди 6 години

Верижна емиграция. Отишъл дядото и постепенно ще изтегли там цялата си рода. Тръмп това го забрани вече.

1

Циник

преди 6 години

Пак статии за първобитниците с килимчетата...Даже няма да я чета тази вoня!