261

Анонимен

преди 6 години

Македонците да правят референдум за да се присъединят към България, както Молдова ще направят с Румъния.Тъкмо ще се върнат там, откъдето ги отделиха насилствено.

260

Мите Пръдлевски

преди 6 години

Това лято македонците на море у Гръцко... смех голям. Е нема такава држава!

259

Анонимен

преди 6 години

До ГОСПОД Е СЪДИЯТА! И учителя Дънов е казал:Средиземно море ще се приближи до Родопите и затова няма смисъл България да се бори за излаз на Бяло море. То само ще дойде".

258

Анонимен

преди 6 години

Да се пишат Република Скопска и да се приключва!

257

Миле

преди 6 години

Сменя се името на Югозападна България и всичко е ОК. Някои пак ще са недоволни, ама всичко ще е исторически коректно!

256

Зозо

преди 6 години

Най - смешен беше някъв поп, който по новините настояваше, че македонската църква била част от гръцката!

255

Милена

преди 6 години

Българи и македонци са един народ!!! Ако трябва да бъдем откровени, името на новата държава Македония, трябва да бъде Югоэападна България!!! Виэантийците съвсем се оляха!!!

254

Зозо

преди 6 години

Тези протести са последните издихания на КГБ /Газпром-Путин/ влиянието. Биха им шута в Черна гора, сега и в Македония, за Албания да не говорим. Ще си прекарват газа през луната! Както казва бай Тошо - "Кой си ти да решаваш, като нямаш пари"

253

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 262Искаха да вземат Босфора в 1922 г. но турците ги спукаха от бой, а за Македония е ясно че им прегражда сухоземно пътя към ЕС и затова ще я блокират днес за името утре за нещо друго. Опитаха се да убият Киро Глигоров, защото в 1999 г. не се съгласи да вкара Скопие в Гърция като федерална република както беше БЮРМ.

252

1

преди 6 години

До мдааМислиш ли, че банките са им ги отпуснали ей така тези пари? Да не стане на края така, че да плащат наем, за това че живеят в собствената си държава!Все едно, да изтегля кредит от банка и после да протестирам, че трябва да го връщам и дали банките или банката ще ми го опростят?

251

Анонимен

преди 6 години

Наредете се на опашката, византийци! А и много много не ми говорят на гръцки като отида там?!?!Гърчоля, да вземем да направим ревизия на Беломорието, която Чърчил Ви подари, за да нямаме излаз на още едно море?

250

Анонимен

преди 6 години

Ще ядат як бой от турците както през 1923 г.

249

мдаа

преди 6 години

Гърците взеха назаем от европейски банки 280-ДВЕСТА И ОСЕМДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА и протестират ДА НЕ ГИ ВР ЪЩАТ та за една Македония ли няма да протестират. Въпросът е че не е луд който изяжда баницата , а който му я дава ! Гима очаквате светът да се върже на из *** р калите и платени пенсионерски гръцки митинги.Теодоракис трябва да е вече към стотака -той ли ще воюва с Македония ,ако не си сминят името.

248

Гробокопач

преди 6 години

"никога да не дадат името Македония, докато на този свят има гърци". Въпросният Теодоракис, много ни улеснява, щом така поставя проблема. Значи, трябва да избием всички гърци и да си вземем Гърция, цялата. Не просто Македония.

247

Анонимен

преди 6 години

До ТересВерно си е, разединени са още от по-рано - от Каин и Авел, които са били тракийски кутригури от североюжен Афганистан.

246

Аз

преди 6 години

Гърците ги е страх от териториални претенции към "техните" земи. Явно много добре осъзнават, че истината рано или късно излиза наяве и историята не може да се изопачава вечно.

245

Терес

преди 6 години

Внуците на безкрайно разединените и многобройни траки са все още тук. Само че те отдавна говорят на различни езици - български, сръбски, гръцки, румънски, албански. Така е на балканите...

244

Тц-Тц-тц

преди 6 години

Много историческа чалга във форумчето, брей. Македонците само могат да завиждат. Това, тракийци, полинезийци, оногондури, башкири, *** ......, всичкото БайГаньо.

243

Анонимен

преди 6 години

А защо в Русия и Македония говорят на някакъв развален Български?

242

Анонимен

преди 6 години

""Траките са си тук , само че са били вече романизирани , което е нормално"Хахахаха, траките романизирани, егати хумореската, ахахахахайайайаха. Абе, алааанколууу, романизиран или елинизиран тракиец е същото като пофранкчен или германизиран шоп. Ти чул ли си някога шоп, тоест тракиец да приеме някакво чуждо влияние, нещо наложено му насила или нещо което да не иска? Не ме разсмивай така рязко сабале, че ще разсипя кафето.