153

Анонимен

преди 6 години

Абе вие ,защо не си гледате собствената си държава?!Вместо да коментирате Турция, помислете как бихте могли да оправите България.Защо не се сплотите като народ и да кажете КРАЙ на цялата тази свинщина, безхаберие и т.н.СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ, БЪЛГАРИЯ УМИРА .ВСИЧКО Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ...

152

JAS

преди 6 години

Европа не е само понятие от географията, но главно от гледната точка на приносът й в смисъл на културно и историческо взаимно развитие на европейските народи. Турция, въпреки почти 500 г. присъствие на континента с нищо, освен завоевания, унищожение и опит да изтрие култури и народи, не е допринесла за Европа. Няма антично развитие, Ренесанс, хуманизъм, техническа революция, все неща, които са оформили Европа. Реформите на Ататюрк не са достатъчни, затова НЕ на Турция в Европа!

151

Цеко

преди 6 години

Не знам как ще влезе в ЕС , днес се е скарал с Холандия и те затварят посолството в Турция .

150

Анонимен

преди 6 години

Луд имора нема ,само се поти та и Реджеп така.

149

Бойко

преди 6 години

Ердогане,навремето ти говорех да учиш по география,така и не разбра че азия е друг континент...

148

Не ви искат

преди 6 години

Тия никой не ги иска-а те-като конски мухи.. И така и не искат или не могат да разберат защо не ги искат..Я си направете някакъв ваш си мюсюлмански съюз-там с Афганистан, Сирия, Пакистан и прочие "проспериращи" държави...И си налагайте там шериата, не по 5,а по 55 пъти на ден ако искайте се молете.. Просто не ви искат бе джанъм,както да ви го кажат ,че д аго разберете?

147

Анонимен

преди 6 години

Ердоган само демагогства, а краят му наближава!

146

Анонимен

преди 6 години

Абе вие или не искате да знаете или се правите на ударени в главата , Османците са живяли 485 години в Европа чак до сегашна Австрия ама нали сте Комунистическо-съветцки Хипнотизирани , аре ходете да прчетете за Покръстването при Борис I в Уикипедия та да стане ясно какъв си

145

Анонимен

преди 6 години

Той Ердоган си е европейски продукт. От ЕС ги натискаха турците да премахнат ролята на военните- гаранция за светска държава, ако не и за демокрация и ето го продукта накрая- нов султан. И с какво ще му излезнат сега- икономиката му на 6, стандарт на живот като в Испания, медицина в космоса, Истанбулска конвенция- подписана, бежанците настанени... А за демокрацията- тук ще спорят, че холандсия расизъм, примерно, да не е по- добре

144

Анонимен

преди 6 години

Този като някаква ученичка - вчера не иска, днес иска, утре пак... Да му имам "позицията".

143

Анонимен

преди 6 години

Турция, най-напред да се цивилизова и после да иска Европа.

142

Българският владетел

преди 6 години

В отговор на молбите на Ростислав през есента на 863 г. Византия нахлува отново в българските земи. Там не срещат сериозен отпор, тъй като българските войски са заетите на запад на моравската граница. Започват преговори и впоследствие е сключен мирен договор между България и Византия. Борис I се задължава да разтрогне съюза си с немския крал Лудвиг и заедно с народа си да приеме източноправославното християнство от Цариградската патриаршия.Българският владетел приема християнството тайно, за да избегне засилването на съпротивата сред някои прослойки на народа.

141

Петър

преди 6 години

Егати европейския съюз,щом и турция,албания,македония и косово ще влизат в него!!!а великобритания напуска!ние пак с тълпата начело с тиквата напред!

140

Анонимен

преди 6 години

Защо от 2 милиона косовари имат право на държава, а 40 милиона кюрди нямат право на държава???

139

Анонимен

преди 6 години

Ердоган кога ще изтегли аскера си от суверенна Сирия???

138

Анонимен

преди 6 години

Турция е враг на България, Турция вкарва незаконно войски на чужди територии-Сирия.Турция не трябва да става член на ЕС, да си знаят мястото, че много нахални станаха.

137

Анонимен

преди 6 години

Това се решава от страните членки а кандидатките трябва да спазват основните правила .Всяка държава членка има позиция в ЕС и другите се съобразяват със страните членки на ЕС .Сещам се поне за 5 държави който биха спряли Туция като кандидат за членство .

136

КомунистическаТурция

преди 6 години

Вкара всички в затвора дето са против него и ги изби .Създаде военно положение и взе еднолично да управлява като диктатор или монарх .Обаче тоя не е бил цар нито падишах следователно имаме диктатор избран от народа .Интелигенцията ,армията ,учителите срещу невежите от народа комунисти .

135

Ердо манаff

преди 6 години

Турция никога не е била силна! Турция винаги е нападала жертвите си когато са били слаби и не са имали възможност да се защитават! За това си има друга дума! Всички ви знаем как бягате със смъкнати до коленете шалвари като стане напечено! Кюрдите ще ви го върнат за всичко! Долно, подмолно и неочаквано, по ваш маниер. Много имате да виете срещу луната и да се молите на аллах.

134

Китай ЧА КА

преди 6 години

Турция не е в позиция да изнудва ЕС с мигранти и глупости от рода имаме турци изцяла европа . Има аме те са избягали от Турция точно заради диктатурата и липсатана възпитание и търпение. Характерно за ориенталците първосигнално мислене и действиеможе да затвори ЕС към Турция завинаги и търговията с тази държава да се спре .Китай чака за пратньорство с ЕС и КИТАЙ Е БЪДЕЩЕТО НА ЕС търговията .