20

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се забрани минаването на червено независимо за линейка , пожарна или полиция става въпрос, знам че закъснението им може да е фатално, но и минаването на червено или на знак стоп също е фатално. Сирените и лампите им не се забелязват на време, когато карат с висока скорост и откакто задължително всички караме със светлини и се сливаме с тях.

19

Читател

преди 6 години

И водачката, и дървото са виновни. Особено дървото - не знае ли, че по-умният отстъпва?!

18

Анонимен

преди 6 години

Автомобилите със специален режим могат да преминават на червен сигнал като се съобразяват с останалите участници.Това че са пуснали лампите не им дава право да блъскат и газят.

17

Peter

преди 6 години

Има видео от катастрофата по други сайтовте(трафикнюз). Полицаите НЕ са виновни. Минават на червено с лампи и т.н ...Всички спират да пропуснат патрулката, но дамата не я видя. На всеки може да се случи, просто гопсожата се е заблеяла..., много е хлъзгаво при катастрофата - не е имало какво да се направи. Гледайте видеото и тогава коментирайте...

16

Патреот Коньекрадец

преди 6 години

До АнонименЕвала брат ! Велик си ! Браво за точният коментар !

15

Берлин

преди 6 години

Дали не са *** българските куки. :)))

14

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТ 13Отрицателна, отрицателна, колко отрицателна? Минус колко промила? Нещо не е ясно.

13

Анонимен

преди 6 години

Гледах видео направени от автомобил който е спрял на светофара. Патрулката профуча с над 80 км на червено. В същото време реното беш в средата на кръстовището и патрулката го удари. На патрулката спирачките и бяха много зле защото неможа да спре а отиде в пряката и се удари в дърво. Таков безотговорно поведение от страна на ченгетата не бях виждал и по бай Тошово време. Да житкаш с такава скорост в населено място без да правиш сметка че ще убиеш пешеходци направо си е за разстрел.

12

АТАКИСТ

преди 6 години

"Алкохолната проба с дрегер на водача на патрулката е отрицателна."Разбира се, че ще е отрицателна!Аз не съм виждал трезвена майнa!

11

me

преди 6 години

Не знам кой крив-кой-прав! Но в огромен процент от доста тежки произшествия става дума за жени-водачи! С купени книжки,с подарени коли! Преди време една такава кифла преобърна линейка на "Стамболийски" в София,посред нощ! ..и доуби пациента и нарани екипа.Слушала била музика и не чула сирената...

10

Анонимен

преди 6 години

Жалко , че ушевите не са пострадали.

9

Анонимен

преди 6 години

В конфликтна пътна ситуация по-умният отстъпва,независимо дали е с предимство. Както казва Д. Илиев(рали шампион)"Дай си предимството,вместо да умреш с предимство". В този случай обаче имаме полицаи и кифли- кой да отстъпи?!

8

Анонимен

преди 6 години

Любимият номер на не съобразяващите се с никакви правила на движение полицаи е, когато направят бела, да обяснят, че са бързали за местопроизшествие с включена сигнализация. И ако няма множество свидетели които при това да държат да покажат истината, то на ченгетата винаги им се разминава за чужда сметка.Дано в случая да има свидетели и те упорито да настояват за истината.

7

шматка

преди 6 години

До 4Включена невключена няма значение.Сигнализацията не им дава право да напушават правилника с изключение на скороста.

6

Анонимен

преди 6 години

Алкохолни проби взеха ли им и имаше ли туби с гориво в служебния автомобил?

5

Анонимен

преди 6 години

Бях там. Патрулката беше с включена сирена и буркани, а тая кифла мина като на парад... Добре, че няма пострадали.

4

Анонимен

преди 6 години

Патрулката не беше с включена сигнализация имаше доста свидетели които ще го потвърдят, този път шашмите на милицията няма да минат.

3

Анонимен

преди 6 години

Патрулката турска ли е била?

2

Анонимен

преди 6 години

А гражданска имат ли?

1

бай х

преди 6 години

няма начин милиционерите да са виновни