52

киноман

преди 6 години

единствените нормални коментари са последните 2 - всичко друго само показва колко гениален е бил Р.Ралин - *** народ, слаба държава!!!!!!

51

една жена

преди 6 години

54 все пак признава, че и мъжете са виновни, защото масово са на мнение, е че всички са отявлени ***, което е просто тъпо и нелепо, а защо чак сега е казала - нима мислите, че преди 30 г. някой изобщо щеше да повярва на някоя жена, забравете това и си спомнете, коя година дадоха право на жените да гласуват в Швейцария, а и не само този пример!

50

АНОНИМНА

преди 6 години

възмутена съм, всички са против жените и оправдават тези меко казано нерези ами че и те са виновни не по-малко, нима не виждате че изнудват млади и красиви жени за секс, и това, че жените били к.....ви, не ги оневинява, защото използуват служебното си положение, освен това съвсем не всички жени са обиграни търсачки, за да ги ругаете толкова, но Америка за това е велика и вече няма да бъде както преди, а пък вие ще си останете задръстени ориенталци........

49

Анонимен

преди 6 години

Нищо не оправдава тези жени, че за някой долар в сметката и малко слава, са мълчали толкова време и са позволили това да се случва и на други техни колежки. Колкото тоя е виновен, толкова са виновни и те. На тях също трябва да им се държи сметка.

48

Защо ли ....

преди 6 години

Защо ли НИКОЙ не иска доказателства от тия "жертви" . Нима само приказки в медиите и далечни спомени са достатъчни за да се осъди един човек ? Какъв съд би осъдил обвиняем само по спомени от преди 25-30 години ? И как би повярвал при наличието на толкова снимки , статии и изказвания в медиите на "жертвите" демонстриращи ПРИЯТЕЛСКО отношение с техния "насилник" през годините СЛЕД "НАСИЛИЕТО " над тях .

47

Феликс

преди 6 години

Ако бяха умни в холивуд щяха да взимат само бивши порнозвезди за главни роли ...този начин щяха да са имунизирани от обвинения в харасмент... ама не са се сетили навреме :)

46

тото

преди 6 години

Интересно защо само залязлите звезди реват. Дъртите брантии искат да понапълнят малко поизпразнените си банкови сметки. А и такава е модата сега.

45

Самозабравил се

преди 6 години

Евреин е тоя Харви.

44

Гошу

преди 6 години

"Той ме блъсна и се опита да се хвърли върху мен и да се съблече. Направи куп неприятни неща", разказва тя в интервюто.-------Еееееее, аре дееее...разкажи за този куп неприятни неща, че тъкмо ми стана интересно :)))

43

Анонимен

преди 6 години

Абе я у лево тия. Ама се нагоди нали, ама сегай дай да клепаме всички хор.Тия защо не смениха занаята още тогава ами останаха, след като толкова много ревът.

42

Тъп на 179 градуса

преди 6 години

И как така не му е резнала зелката на тоя със самурайския си меч?

41

дедо Ташунко

преди 6 години

Браво на колекционера Харви. Способен мъж! Добре им го е забол на всичките. Бой и ..ане не се връщат!

40

Анонимен

преди 6 години

Къде ли щеше да си сервитьорка в някой бар на младини,да разнасяш бири и да те шляпат по....ничето пияници,впоследствие,да седиш с два декара....ник пред телевизора в апартамента под наем,да рупаш пуканки и да гледаш поредното риалити боза!!Когато се кача по.......не мисли!!Кога натрупахме парици,започнахме да говорим!!Защото вече зад гърба,има имоти,има коли,хай-лайф, .....!!Кога подлагаше...ник на времето ,не го считаше за насилие,защото трябваше на всяка цена да станеш това,което си в момента

39

българин

преди 6 години

До .Ех ако можеше селчовците да видят коментарите на белите хора в САЩ относно случая, *** вечно ще е в тинята, там му е мястото.-----------Мнението на изпедерастените *** нас българите не ни интересува!

38

Анонимен

преди 6 години

Поручик Ржевски го питали някакви хора: Говори се, че имате големи успехи с жените, как го постигате? Ами, казал той, приближавам се и им казвам Миличка, искам да ти го набия до топките!. Ама как така, ужасили се хората, тя не се ли възмущава, не ви ли забива шамар? Ами възмущават се, отговорил поручикът, понякога и шамар ми забиват, но в много от случаите им го набивам до топките...

37

sdfsdf

преди 6 години

Тоя нерез ги е минал всичките ,сега хак да му е

36

Анонимен

преди 6 години

Човекът бай *Стийн правилно си е казал - Извиняам са, грешно изтълкувъх сигналити! *** тя пък що толкуз времи малча кат пукал?Че що, не мое ли грешно да изтълкуваш сигнал? Човешко е! Нали не и го е фкарал!

35

Кратун

преди 6 години

Това си е чиста проституция - секс срещу облаги или обратното. Сега, от позицията на успели дами, проститутките се оказват сексуално изтормозени.

34

Телевизор

преди 6 години

Га плющя кифтета-не рива

33

Анонимен

преди 6 години

Тези жертви, ако ке бяха дали *** дали щяха да бъдат звезди?