864

Който каквото

преди 6 години

Руснаците втори ден подравняват площадка за идването на спец частите. Последния път като им убиха пилот - изравниха целия пейзаж ако си спомняте.

863

Между другото

преди 6 години

Талибаните сега бият краварите в Авганистан. Нещо и великата УСА се заглоби в тази страна.

862

Анонимен

преди 6 години

Да, прав си, талибаните биха Русия в Афганистан, а муджахидините джихадисти я бият сега в Сирия.Абе все бой яде от мохамеданите, а уж най-голямата джамия им построи ;)

861

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 891Във вселената май само тъпотата е безгранична.Талибани има само в Афганистан. Един ударен самолет и самовзривил се пилот още не значи "бият Русия"! Ако от това изпитваш радост, значи си много жалkо яйце на главова въшkа.

860

881 до 888

преди 6 години

До Боби (888)Всичкото това го знам пак оттам, откъдето си го прочел и ти. По съвпадение и аз се интересувам от оръжие, макар че основно от стрелково. Бъди любезен да не се правиш на ограмотител, повтарям ти, дразни! Оля се, с други думи! Загуби поддръжка на такива, които по някои въпроси мислят като теб. Нафукаността, високомерието ти пречат, опитай се да се държиш нормално! Свършвам, казах каквото имах да ти кажа.

859

Анонимен

преди 6 години

Вече и талибаните бият Русия.Да си бяха стояли в Сибир.

858

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 865,Брей трази незаобиколима Сирия! Вземи отвори картата и виж, че американски Ирак има обща граница с Турция и трабите от Катар могат да минат и оттам! Могат да минат и през Ливан по дъното на морето- направо в Турция! Пък и Русия, при условие, че почне да води по-адекватна вътрешна политика, може да живее и без износ на енергоресурси! Може би тогава олигарсите около Путин няма да са вече в Русия, ама то за да стане това той и Путин трябва да изгуби изборите от Грудинин!

857

НЕ ПРЕДАЕАЙ РУСИЯ!!!

преди 6 години

НАПРОТИВ ЩЕ ВЯРВАТЕ НА РУСКИ ИЗТОЧНИЦИ ЯСНО ЛИ ВИ Е? А ЩЕ СЕ КАРАМЕ А БОЙ ИСКАТЕ ЛИ?

856

Боби

преди 6 години

До Анонимен 881Знаеш ли как се пуска в действие МОАБ? Отваря се десантния апарел(задната врата) на транспортния самолет и бомбата се извлича от самолета посредством ПАРАШУТ едвам едвам. След това транспортната количка изпада и най накрая парашута се откъсва. Това е толкова дълъг и променлив процес че за точност на бомбопускането КАКВАТО И ДА Е не може да се говори - за това са принудени да сложат и система с лазерно насочване.

855

СЪС ПУТИН И РУСИЯ

преди 6 години

ЗАБРАНЯВАМ ТИ ЗА ПУТИН ДА ГОВОРИШ ТАКА НЕ Е ЛЪЖЕЦ ПУТИН А БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ НАЙ ПРОДАЖНИ И НАЙ ЛЪЖЛИВИ!!! И ЗА РУСИЯ ЛОША ДУМА ДА НЕ СЪМ ЧУЛА ЧЕ ЩЕ ВИ ШАМАРЯ!

854

Анонимен

преди 6 години

Убити 30 ислямисти... - предаде ТАСС.На руски източници Никога не вярвай, винаги лъжат!Също като Путин.

853

РУСИЯ ПОБЕДИ!

преди 6 години

БРАВО НА РУСИЯ ОТМЪСТИ ЗА РУСКИЯ ПИЛОТ 30 ТЕРОРИСТА ОТ ИДИЛ УТРЕПАХА САМО ТАКА ГАДНИ МАЙМУНИ ОТ ИДИЛ ТАКА ВИ СЕ ПАДА НЕ СЕ ЗАКАЧАЙТЕ С РУСИЯ ЧЕ ГЛАВИ ЩЕ ХВЪРЧАТ ЯСНО ЛИ ВИ Е МАЙМУНИ ГАДНИ ОТ ИДИЛ!!!

852

Нека изясним

преди 6 години

Ал Кайда и Джебхад ан Нусра терористи ли са или бунтовници?И ако са бунтовници какво общо имат те с 11 септември 2001 г.?И ако нямат кой има? Ал Кайда беше предтекст за агресията на САЩ над Афганистан и още няколко държави. Днес. Бг, моля изяснете кога някой е терорист и кога бунтовник!

851

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ

преди 6 години

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА ЗАГИНАЛИЯ ПИЛОТ ИСТИНСКИ ГЕРОЙ Е РУСКИЯ ПИЛОТ.

850

Анонимен

преди 6 години

До БобиА, Бобчо, тази МОАБ (МОАВ) защо е с лазерно насочване? Да не би за да е по-точно попадението? Е, не свръхточно...Всичко това, което великодушно ни съобщаваш, го прочетох в същите източници, които ползваш и ти! Но ти нещо бързаш да демонстрираш ерудицията си. И ставаш досаден.Наблегни върху българската граматика, запетайките не са за ядене. И лексика - напр. пише се ОЛЯ, а не УЛЯ!

849

Боби

преди 6 години

До АнонименЕволюция на Бомбите с особено голяма мощностБомбения лорд създава през ВСВ 7 и 9 тонни боеприпаси за да взриви немските подземни заводи правещи Фау-2Виетнам 9 тонни бомби се ползват за разчистване на площадки за кацане на хеликоптери в джунглатаПоявяват се 250-500-1000 кг боеприпаси ОДАБ неефективни при вятър над еди каква си стойностСАЩ - МОАБ(майката на всички бомби) 9800кг бомба с класическо ВВ и лазерно насочване пускана от транспортен самолет ЗАЩО???(15 броя ползвани 2)

848

Анонимен

преди 6 години

До БобиБобчо, винаги съм те подкрепял, всезнайко мамин! А защо, след като и ти сипеш глупости! Да, може да съм го употребил "ради красного словца", но ако хвърляш бомби от 10 км, а аз не се съмнявам, че руснаците ще правят вече точно това, сигурно тези боеприпаси не са свободно падащи тела, а имат корекция. Отсега и ти внимавай в прецизността на изказа си!

847

Боби

преди 6 години

До АнонименАнонимен е Писател той не е Читател"Ако се прекарат тръби за евтина газ до ЕС"Малко по-долу направих елементарна сметка колко ще са ПОСТОЯННИТЕ РАЗХОДИ ЗА ЕДИН КАТАРСКИ 3500км ТРЪБОПРОВОД ЗА ГАЗ до ЕСКомисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) е утвърдила цена на природния газ от 1 октомври в размер на 343.22 лв./1 000 куб. м, съобщи председателят на КЕВР Иван Иванов.(Или 216$ по сегашен Курс на долара и това е крайна цена за потребители ГАЗът го взимат по-евтино)

846

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 865"Заграби Крим, напада Грузия, Армения, Молдова. Само грабежи и убийства - това е Кремъл!"Върна Крим на Русия ЗАВИНАГИ!За 5 дни наби грузинските убийци на 3500 мирни осетинци, граждани на Грузия и на стотина руски миротворци. В Пекин започна Олимпиадата и Русия въобще не бе готова за война. Но потопи флота на Грузия и направи за резил американските "съветници".Кога е нападал Армения, припомни, лъжецо! Те са съюзници.А Молдова? Ама карай да върви, плямпането се плаща добре!

845

Анонимен

преди 6 години

Кремъл създаде войните в Чечня и Сирия заради тръбите с горива. За да е монополист.