136

Ванката

преди 6 години

Всичко ни взеха, като казаха че това е ЦЕНАТА за да влезем в Европейския Съюз. Индустрия, полезни изкопаеми, инфраструктура, природни ресурси. Всичко това се съгласихме да им дадем. НО!! Днес решиха да поискат и Последното. Децата. Доколко е оглупял тоя народ, че да е готов да даде и най-милото си, като поредната цена поискана от ЕС, предстои да видим.

135

Време разделно

преди 6 години

Дали е останал човек, който да вярва, че нещо добро може да дойде от евpогейския съюз??? Дано да направят наистина референдум и да видим как ще се опитат да го фалшифицират като поне 80% от народа каже НЕ на истанrейската конвенция...

134

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев бил "за" На първо място, не мисля че някой го инересува мнението на господин "Евроценности." Слугинската му мутра и мазното му отвратително държание, са доказателство че е "за". България вече не е държава. Ще приемат това което им кажат отвън. Затова те харесват ББ и не обичат Орбан. ББ ако му кажат, и Рилският манастир, ще обърне на база на НАТО или в Lidl. Слугинска политика като водиш, не очаквай да те уважават. Уважението се печели и България го изгуби.

133

Анонимен

преди 6 години

Драги сънародници, ИК цели унащожаването на белите европейци. Те не трябва да се възпроизвеждат. Трябва да бъдат сведени до аморфна маса, тъй като имат собстено мнение, воля и могат да мислят. Така трудно се управляват. Африканци, араби, китайци , индийци и др.- те се размножават без да ги е грижа за конвенции, ***, права и социални роли.

132

Анонимен

преди 6 години

Само бой ура не на турските закони

131

Анонимен

преди 6 години

България толерира насилието

130

Анонимен

преди 6 години

Браво на българската църква, че се обяви против тоя сатанински документ - Истанбулската конвенция.Все оше има надежда за България.

129

Анонимен

преди 6 години

Да живеят всички полове!

128

Анонимен

преди 6 години

Боже, какви маргинали има в България.

127

Ала_Бала

преди 6 години

до 142 "Истанбулската конвенция е вредна за България, тя е създадена от една масонска глобалистка мафия за да разврати БГ-деца .."Граждани тази конвенция е вредна не само за България. Тя е вредна за цялото човечество. Целта и е да превърне народите в гои! Четете какво е казал пророкът Джорж Оруел в "1984". Да си спомним, че е английски комунист, който се е бил в гражданската война на Испания на страната на комунистите. Там е осъзнал, че войната не за народа и за добро, а за властта. Същото е!

126

Анонимен

преди 6 години

От Брюксел и ЕС нещо нормално дойде ли?Само гей-паради, ***, директиви за кривите краставици и команди от западните посланици.Ей, станаха нагли вече тия европейци, искат да станем извратени като холандците.

125

Анонимен

преди 6 години

Полът е биологична категория, ако не вярвайте погледнете между краката си!Приказките, че полът е социална категория...........може да ги разказвате на бабите на село, ама и те няма да ви повярват.

124

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция е вредна за България, тя е създадена от една масонска глобалистка мафия за да разврати БГ-деца и да се забие още един пирон в ковчега на майка - България.

123

Ala-Bala

преди 6 години

Тази конвенция е създадена в тъмни доби и потайни места, подло се прокарва идеологията на Джендъра - безполово и безлично същество например Панджендър. Свързана е с тайните общества, които имат много пари. Не разчитайте, че Конституционния съд ще реши срещу нея. Там са предимно герберски съдии и ще бъдат подложени на натиск със заплахи и подкупи от НПО. Ако се проведе референдум, ще бъде фалшифициран поради горните причини. Изходът голям протест начело с Патриарха, не по малко от 100 000 души!

122

Ala-Bala

преди 6 години

Тази Истанбулска конвенция в ЕС е поставена на по високо стъпало по важност от Общата отбранителна система, Целта и е да разврати населението на ЕС, да го ослаби и накрая да бъде унищожен. Основния конкурент на ЕС са САЩ. Тази гнилоч идва от там, там са създадени основите и през 1955 г и после е подета от евреи. ( Защо само еврейската общност "Шалом"и Централния израелтянски духовен съвет не се обяви против Тази подла конвенция) и Колкото до Борисов и Цветанов, е известно, че те се управляват и отчитат в американското посолство. Свиквайте общонароден митинг, иначе с протежетата си в Конституци

121

dp

преди 6 години

LOL, обединената под флага на руския слугинаж срещу правата на слабите и недъгавите селения събрала 4-5 човека да повряскат.Добра новина, БГ полека лека се цивилизова. Най-вресливи са разбира се тия дето виждат, че времето им е свършило, демек руските слуги в БГ - и както се вижда не са останали много от тях.

120

месара

преди 6 години

тетката и пубера от снимките със сигурност не са наясно нито за конвенцията нито какво е ***, обаче са на протест. бсп не спи, събират всякакви да *** против всичко, важното е да се пише за бсп и другарката лъжа нинова.

119

Анонимен

преди 6 години

*** сегаразвейте знамена!

118

Анонимен

преди 6 години

Като свърши европредседателството на България и ще спре тупурдията с конвенцията.Проруската пропаганда търси начини да отклонява общественото мнение от важните неща, но 80-те процента не могат да го разберат.

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 127Дошло е време разделно.От едната страна са народът,църквата и Корнелия Нинова.чемодан, вакзал, масква