16

123

преди 6 години

На втора снимка марчето наистина изглежда добре. Ама чак пък сексимвол.... з*****.

15

Анонимен

преди 6 години

До Някой Това, което се случва в БГ го има навсякъде по света. Онази Ким Кардашиян с огромния ***, например и цялото й семейство да не са по- различни от нашите "Звезди" и по-зле са даже:))))

14

Жорж

преди 6 години

Жената явно е същество с комплекс за малоценност (като цииганите) - докато не си покаже циците, дупето и целия сервиз - не може да се почувства щастлива!

13

zara

преди 6 години

какъв секссимвол може да е едно джудже?

12

Дедо мъди

преди 6 години

Нищо не става от чалга пръчките! По мое време тези ги наричаха с обидни епитети които пресъздават нещо сръдливо (желето от свински ушички с чесън) дето се тресе яко!

11

Някой

преди 6 години

Харесва ми тази рубрика. Жалко, че надали "звездите" я четат. Много истина има тук. Наистина си задавам въпроса, с каква идея може да се седи в БГ? Говорим, че можело да станем Швейцария на Балканите и подобни глупости. Интелекта е загубен, жалкото е че колкото повече се лансират такъв тип хора в общественото пространство, толкова по нормално и прието става. Жалко, наистина.

10

Шопо

преди 6 години

До БобчоХилайф,бе бате ! Хи,хи,хи...

9

Алабала

преди 6 години

Тая лъжи много яко, тя се е натискаЛа на сегал, оня не ѝ обърнал внимание и тя сега злобен с клевети!!!

8

Бобчо

преди 6 години

Българския хайлайф....

7

Анонимен

преди 6 години

не виждате ли че им се подиграват бе тъпации

6

уланбатор

преди 6 години

наи древните професии си се подкрепят през милионите години съществуване и до ден днешен те тва е вечност както вселената

5

Анонимен

преди 6 години

Влизам само за да ви съобщя, че от години подминавам съботният бис. Не че нещо, ама ми е писнало от рекламиране на простотията. Това е последният път, в който отварям подобен тип статия, отнася се и за кардашианските изпълнения.

4

Я да уточните моля

преди 6 години

Не му е масажирала ходилата , а друго дали му е масажирала ?Щото имам едни 50 кинта дето съм ги приготвил за масажистка. Нещо телефонче, ако може да дадете?

3

Анонимен

преди 6 години

До Само минавамЕ виж в кой сайт си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Веско

преди 6 години

Осмислихте ми деня!Добре, че имаше малко ирония в текста, че щеше да е тотална щета :(

1

Анонимен

преди 6 години

Вчера Гари ми масажира ......, но каза , че иска пари и прави интриги само с милионери и световно известни звезди като Стивън Сегал. Така , че аз даже и не платих за масажа .