17

до 8

преди 6 години

Сравнението ти е неуместно и невалидно. Палестинците са това за евреите, което са турците, ***, нпо-тата и всичката антибългарска измeт за България. Тоест,н ещо като тебе.

16

Анонимен

преди 6 години

До История СлавяноБГНе си познал. Светът е започнал наново след потопа от трима родоначалници; Сим, Хам и Яфет, но те НЕ СА евреи. Сим е родоначалникът на евреите и после мюслите, чрез Агар, наложницата на еврейския цар. Исмаил се смята за родоначалник на всички мюсли, араби и тем подобни. Всички еврейски племена са наричани семити, по името на Сим. От там идва и думата антисемитизъм. Не е срамно, да не знаеш, срамно е да лъжеш и да пишеш глупости. Чети, няма да загубиш нищо.

15

Анонимен

преди 6 години

мирни израелски селищаФокусирано- са кибуци (вид кумуна) в отбльснатите палестински земи. Закона кражба .

14

ЕМ

преди 6 години

Добре. 1 - терористите обстрелват израелска територия. Целта им са мирни израелски селища. Това, че ракетите им са примитивни и често падат но собствените им глави, не е вина на Израел! Все едно хората посред нощ бягат и се крият в скривалища! Не е много приятно, нали? Второ - чети статията - Израел нанася ответни удари по ВОЕННИ обекти на терористите! Трето - това, че сред тях няма жертви, показва, че Израел предупреждава предварително. Да си чувал някой някога да е воювал така?!!!

13

/

преди 6 години

Провокиран сьм от ЕМ . Кое е подвеждащото в случая. Три картини сьобщава. 1 во не премерен отговор на атака на маргинали.2 ро колективно наказание при сьцо на нацистите.3 то вьпреки усилията да няма пьрвото , второто дава поле на пьрвите.Извод , досущ като ние хващаме те пускат. И кьде тук виждаш антисемитска и антиизраелска статията. Апропо то действията на самия Израел си антиизраелска , в свят в който сьздадохте чрез медиите си джендьрски права няма начин да няма и нормални човешки прав

12

ЕМ

преди 6 години

Жуналистите съвсем забравиха какво е чест и етика! Освен чисто лъжливите съобщения, много по-често се подават манипулирани - точно както горната "статия". Инфармацията формално е правилна, но така е представена, че манипулира. А хората не четат и се хващат. Гьо-белс може да е горд. Но учениците му одавна го надминаха!

11

ЕМ

преди 6 години

Жалко за антисемитската и антиизраелска статия. Жалко, че коментаторите четат само заглавието. А ако то беше "Палестински терористи отново обстреляха мирни изаелски граждани"? Прочетете статията и ще видите, че матова става дума! Ще подадете "протест" до импотентния ООН и ще чакате следващата ракета да падне в дома ви?! Не, благодяаря! Израел се защитава и затова съществува и просперира!

10

Анти ГЕРБ

преди 6 години

А някои и до сега обвиняват Хитлер. Абсолютно прав е бил по еврейския въпрос.

9

-

преди 6 години

Цинични ,нагли , крадли. Основно оправдание това е наше, несговорност нула. Това са те ако може по далеч но няма как навсякъде са явни не явни.

8

пенко

преди 6 години

Съветът за "Собствена Сигурност" на ООН обяви списък на ЕВРЕИТЕ ТЕРОРИСТИ ,срещу които ще бъде приложена следната санкция : "ЗАБРАНА ЗА ПОСЕЩАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ТОАЛЕТНИ ,КЪДЕТО ХОДЯТ АРАБИ " !!!?

7

Анонимен

преди 6 години

Палестинците за Израел са като Русофилите за България - воденичен камък !

6

История СлавяноБГ

преди 6 години

На теория всички сме евреи тъй като християнството и исляма прозхождат юдеизма

5

Василев

преди 6 години

Единственият шанс на мюслюманите да оцелеят е да станат евреи. Същото се отнася и за християните.Агент Иванка Тръмп, ЦРУ!!!

4

Факт!

преди 6 години

До АнонименПълни бъртвежи то не е ясно кой ефрейн кой не!Уж *** трябвало да бъде то ако е така то 90% не са истински ефреи!

3

Анонимен

преди 6 години

Евреите владеят света и предизвикват всички катаклизми. Френската революция, Болшевишката революция, преселението на народите, джендърството, всичко това са еврейски проекти. Марл Маркс и Сорос са евреи, а САЩ са им колония. Доскоро и Болшевишка Русия им беше колония. Холокоста им даде възможност да се превърнат в най-големите жертви. Държавата Израел е построена със СТОТИЦИ МИЛИАРДИ безвъзмездно дарявани пари от цял свят, от всички еврейски колонии. Мюсюлманите са пещерняци и нямат шанс

2

Факт!

преди 6 години

Германците правят танкове Тигри Мигри израелците тоже Меркави и тн.А Арабите и не.рата прости хора те разбраха едно с к.рец ке ви биене което обезмисли цялата стомана ракети и гранатомети!

1

Луда работа

преди 6 години

Евреите са е-гати лудите. Откраднаха си земя от арабите, направиха си в държава в сърцето на арабския свят. Размазаха всички околни арабски държави. И са най- могъщата държава в Близкия изток. А са демографски смазани. Не бих желал да си имам работа с евреите, но който го може си го може.