17

ognyanz

преди 6 години

До "съветска пъпна връв" : Това каква връзка има с темата?А до "никому нищо!" (сигурн0 си същият): Не вярвам да си бил ученик или войник по царско време, но и тогава са пердашели здраво. И не само това.

16

ognyanz

преди 6 години

До "Гост":-- А защо БСП синхронизира тези промени с конвенцията, която отхвърлиха? И защо чак сега, когато обсъжданията на тази конвенция са протекли доста по-рано в цяла Европа, или поне в заинтересованите страни? Би трябвало, щом не искат подобна конвенция, да не синхронизират промени с нея ... --Това би трябвало да е ясно, но да ти го обясня все пак: Нито БСП, нито ПФ, нито някой друг се е обявил против тази част от Истанбулската Конвенция, която касае домашното насилие. "А срещу "***"

15

съветска пъпна връв

преди 6 години

До Я па я...!Изметоха хамбарите,, прибраха добитъка и инвентара и ни ранеха с фураж!

14

никому нищо!

преди 6 години

На комунист вяра да нямаш!В училище си счупваха дебелите си показалки по главите ни.Викаха родителите ни и ги подтикваха и насърчаваха към побоища и в насилие!Крясъците и детските стонове в домовете се чуваха и на улицата.Случайни хора ни биеха на улицата без вина за назидание пред родителите не.Основно правило на офицерите в казармата беше да вземеш страха на войниците...

13

Анонимен

преди 6 години

Петя, къде си? Няма ли кой да промени заглавието - нинова ще се сърди!

12

репресирани

преди 6 години

До Нагли червени гнидиТе изклаха нашите деди и прадеди останахме кръгли и сираци а сега се загрижиха за нас!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Ама разбира се. Няма да има финансиране за НПО-тата от държавата /както повелява ИК/, за това мерките "няма да са достатъчни" според НПО-тата. Много ясно. паръта прай борбъта. Защитатата на жените е последна грижа.

10

Анонимен

преди 6 години

Nikakva turs.konvenzia strogi saloni sa saschtita na jenite dezata msjete sakoni satvor do 10 g na bia4 isnadilva4 15 g ubiez 25 g kradez 13 g korumpirani politizi darj.sluj.ministri deputati 20 g i konfiskazii na imoti milioni miliardi tova e istinata dr konvenziata e gola voda i balgarite ne ha idkst bg zarkva vatikana kasva ne priverki na proishoda na milionite na mutrite i sem im sjapite im koli vili imoti sa milioni po4nete ot pravosadieto ta do 4asnite dr kabineti 4asnite u4ilischta mc mvr

9

Гост

преди 6 години

А защо БСП синхронизира тези промени с конвенцията, която отхвърлиха? И защо чак сега, когато обсъжданията на тази конвенция са протекли доста по-рано в цяла Европа, или поне в заинтересованите страни? Би трябвало, щом не искат подобна конвенция, да не синхронизират промени с нея, а изобщо да ги отрекат?

8

game1

преди 6 години

таз брамтия да признае комунистическия геноцид, а не да се занимава в простотии !!! едва тогава мога да й тегла еднъ пишкъ

7

Нагли червени гниди

преди 6 години

Тия дето избиха без съд и присъда и изпопребиха сумати български народ по лагерите в Белене и по други места, ще ми говорят и ще пишат за ненасилие!?!?!?!?!?!

6

Я па я...!

преди 6 години

Не си струва да коментирам изобщо.

5

Щракача

преди 6 години

Ей Бесепето си е Бесепето. Няма по добра партия от Бесепето, това да е ясно! Оп Оп Оп Оп А пък Бесепето и малко чалгица така ама от Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са и става рай на земята, рай ви казвам! Оп Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Иииииииибре животеееееее!

4

Анонимен

преди 6 години

"Закон за защита НА домашно насилие"???А какво ще кажете за "защита ОТ домашно насилие"?

3

Василев

преди 6 години

Не искате да биете жените си? Това е много просто, не се женете, а се омъжвайте!Агент Азис, ЦРУ!!!

2

НАЛОЖИТЕЛНО

преди 6 години

БСП да внесе предложение за такава промяна в законите, която да задължи "куфарните" милионери, техните благодетели и потомците им да върнат на хазната заграбеното!Чак тогава ще ги признаем за нормална партия, а не шайка, която има за цел единствено да присвои създаваните с труд блага, да ги раздаде на шепа свои големци и със сила да принуждава целия народ да им работи като роб!

1

Анонимен

преди 6 години

Курлелка е решила да приеме конвенцията парче по парче.