382

Анонимен

преди 6 години

Вече сме 2018 г. а още говорим за комунизъм и антикомунизъм, събития преди 30, 40, 50 г. ,вместо да мислим как да заживеем по-добре.

381

Анонимен

преди 6 години

С МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ПРИТЕЖАВАЩИ РОЛС РОЙС СОЦИАЛИСТИ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ОТВРАТИТЕЛНО ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ И ШИЗОФРЕНИЯ.

380

ognyanz

преди 6 години

До "факт": Фактите от историята не са за п'литкоумници и ***. Да, българската армия се включва в антихитлеристката коалиция, и това е една от причините, поради която след войната България не загуби нито педя от територията си, а победителите признаха присъединяването на Южна Добруджа към България. Чети историята.До 2+2: На 13.12.1941г. България обявява война на САЩ и Великобритания. Според теб трябвало ли е тези, които са гласували за това, да бъдат съдени от Народния съд? Според мен - да

379

2+2

преди 6 години

Антинацистки закон в Германия предвижда затвор ,ако се отрича Холокоста. Декомунизационен закон трябва да предвижда същото ако се отричат жертвите на комунистическия терор.

378

ognyanz

преди 6 години

Е, аз написах като каламбур репликата на бай ***: " Най-сетне какво ще ми дращете много-много; напсувайте опозицията, па вер селям", а вие го приехте буквално. Да го кажем така: Уважението, което БСП показва, към жертвите на комунизма, е по-голямо от уважението, което гербаджии и пишман-реформатори показват към жертвите на монархо-фашизма у нас. За гербаджиите това е още по-непростимо, защото доста от тях (влкючително бат'им Бойко) са бивши членове на БКП.Жалки опити да се използва историята

377

Жиб.

преди 6 години

Червените депутати т.е. червени престъпници,които са проявили това арогантно неуважение трябва незабавно да бъдат вкарани в затвора!

376

Анонимен

преди 6 години

Крачка напред,две назад- това е движението на Бе Сепе още откак е създадена.

375

факт

преди 6 години

Цар Борис Трети не е дал нито един български войник да воюва срещу СССР.Казвал е,че е по добре само неговата майка да носи черна забрадка отколкото хиляди други майки.Веднага след преврата от 9 септември БКП хвърли армията ни срещу Германия.*** нямаха неговата доблест-бяха и си останаха гадове!

374

ognyanz

преди 6 години

Както е казал героят на Алеко Константинов: " Най-сетне какво ще ми дращете много-много; напсувайте опозицията, па вер селям".

373

капут,

преди 6 години

До Анонимени ти вероятно си заченат тогава, по твоята логика грешно, престъпно, противоприродно. Е, чий го търсиш във форума с тъпотиите си? Време е наистина да се случи лустрация, но не по шуробаджаначески, на което разчитат гадни *** като теб. Много зле ви беше в гадния социализъм, когато вас и родителите ви наказваха с високи длъжности, постове и какви ли не привилегии. *** смотан.

372

ognyanz

преди 6 години

До "БСП-ар": Какъв БСП-ар си ти? Не се публикувай с такъв псевдоним, иначе може и да не получиш нищо за поста си. А кой накъде тича ще се види на следващите избори.До 415: От последната финансова криза, която започна в САЩ много хора си загубиха спестяванията. И представи си, никой не се запита, дали Лемън Брадърс, с чийто фалит започна всичко са били "капиталисти банкери с леви убеждения". И дали са "поели историческа отговорност за преодоляване на капитализма"(дали не трябваше да е с главни)

371

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--401;Да,не може да се сравняват Фашизма и комунизЪма. При Фашизма имаш собственост,която ти осигурява икономическа свобода и независимост. При комунизЪма си РОБ и имаш само право на труд и жилище в Панелка или комуналка. 1948 г подписахте ХАРТАТА за ПРАВАТА на човека и спазвахте ли ги? Не. При фаизма имаше 90% собственици ,от които направихте 100% РОБИ. Като беше хубаво защо го развалихте? Кой бяга от хубавото? На границата убивахте който се опита да напусне комунисическия "РАЙ"

370

БСП-ар

преди 6 години

Няма по точна диагноза-БСП отново тича назад,и то със широко затворени очи.

369

Анонимен

преди 6 години

Живея във висок блок, където на 1 и 2 етаж имаше районен или там както се казваше на комсомола, така че служителите ги познавах визуално, същите другари станаха банкери много скоро след 1989 г, пак в съседен блок/помните ли банки имаше във всяка барака и витрина/ а по време на банковите фалити те отнесоха спестяванията на баща ми- няма по душегубна и алчна прослойка от КАПИТАЛИСТ БАНКЕР С ЛЕВИ РАЗБИРАНИЯ, ПОЕЛИ КАТО ОТГОВОРНОСТ ИСТОРИЧЕСКОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- справка устав на БСП 2017

368

Циник до 403

преди 6 години

Мисир банановотоалетен - всичко, което си се измъчил да изброиш е само логично следствие от ВЕЧЕ 74 ГОДИШНАТА ВИ ГНИЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЛАСТ!Разбра ли мисир?

367

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен409Тези неща, които си изброил никога не ги е имало реално. Имаше ДИКТАТУРА на партийната номенклатура!

366

До Бедров

преди 6 години

Не,Бедров,бкп не е родител на бсп!!бсп е бкп!!нека да сме точни!!и да допълня-модифицираният ни преход е именно такъщ щото бкп не се разпусна,единствената в соц лагера,напротив гордо продължи пътя си...и всички стояхме и гледахме!!!

365

Зозо

преди 6 години

До ЧичоДобре, че чичовците намаляват по естествени причини. До няколко години няма да влезат в парламента!

364

Анонимен

преди 6 години

Може и за жертвите на прехода да има едноминутно мълчание. Няма да е зле имайки предвид изчезването на България всяка минута и топенето и пред очите ни. Икономическата, социална, демографска, културална катастрофа и изравняването ни с африкански страни по доходи, масовата корупция и престъпност. Мафията която вече си има собствена страна, милионите евакуира ли се без да има война, недохранени деца и възрастни през 21 век, срината инфраструктура. "ДА АМА СЕГА ИМА БАНАНИ И СМЕ В НАТО И ЕС"

363

Циник

преди 6 години

Само простотията на червените *** - може да се мери с наглостта им!