12

Чичо

преди 6 години

Бай *** - до тук показа единствено, че си безкрайно ***. Това е характерно за масата българи. Не мисля, че е нещо, с което да се гордее човек.

11

ДОЙЧЕ

преди 6 години

До чарлиМежду 5-20 г...Продължитеността на живота при кучетата зависи от породата и грижите-храна ваксини и тнт.Малките породи живеят повече -дакела на колегата умря на 19г а немската овчарка на един приятел на 9 години.И двамата се грижиха безкомпромисно за тях.

10

Йори

преди 6 години

Кучета са по-умни от стопаните си и от тези, които ги хранят по улиците и ги наричат ангелчета. А тук редовно трият мнения, които не възхваляват кучитата. - това е до Лид!!! Браво, Чичо!

9

Анонимен

преди 6 години

Супер. За съжаление в БЪлгария ни задължиха да слагаме чип, но няма единен регистър на собствениците и ако загубите кучето си, не могат да Ви намерят като собственик по чипа на кучето. Недовършена работа.

8

22

преди 6 години

До чичо не си прав и кучетата имат душа като човек и не знаев в друг живот дали няма да си куче вързано на верига

7

Чичо

преди 6 години

Ми Лид аз съм разумен човек, на който му е писнало от кучета в града - дигат шум и оставят едни *** следи, както и от откачените им собственици. За мен решението е просто - слага се един годишен данък 500 лв за отглеждане на четириного и как изведнъж ще намалеят кучелюбците (и питомците им).

6

Лид

преди 6 години

Кой си ти"Чичо" да казваш да няма кучета!?Та те са по-умни от някои хора!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Кучето е такова - каквото го направи човека!Бобсдейл - най-добрата бавачкаНемска овчарка - вярна до смъртКоли(новозеландско) - най-добрия пастирГолден ретривър Лабрадор - очи за слепитеПитбули...Американски....разни подобни - машини за убиванеКучето е такова - каквото го направи човека!

4

Анонимен

преди 6 години

Милата душица!Сигурно кучето е било откраднато, затова някой се е грижил добре за него.След време сигурно е успяло да избяга и е тръгнало да се връща при първите си стопани.Много кучета живеят над 10 г. Наши съседи имаха ирландски сетер, който успя да доживее 19 г., макар че през последните 2 години не правеше друго, освен да лежи на килима, сутрин и вечер правеше съвсем кратки разходки. На младини беше много енергично куче.

3

чарли

преди 6 години

Колко години живеят кучетата ?

2

Човек

преди 6 години

когато кучетата станат по важни от хората идва истамбулската конвенция. Българинът се изврати до неузнаваемост.

1

Мартин

преди 6 години

Естествено, че може. Чиче, явно никога не си изпитвал чувства към домашен любимец.