14

Анонимен

преди 6 години

Поредната залъгалка за наивници G.rberastka zalugalka

13

Анонимен

преди 6 години

Да не забравят да качат снимка на Кирчо Добрев

12

Анонимен

преди 6 години

И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА "ТАВАН" ЗА РАЗМЕРА НА ГЛОБИТЕ ЗА КОРУПЦИЯ И КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ НА ДЪРЖАВНА И ОБЩИНСКА ХРАНИЛКА?НАПРОТИВ!САНКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ДЕСЕТОКРАТНО!СТОКРАТНО!ЗА ДА НЕ СМЕЕ НИКОЙ НИТО ДА ДАВА, НИТО ДА ВЗИМА ПАРИ ЗА СДЕЛКИ, ЗА "УСЛУГИ", ЗА НЕЩА, КОИТО СА ДЛЪЖНИ ПО ЗАКОН ДА ПРАВЯТ, ЗАЩОТО ЗА ТОВА СА НА ТЕЗИ ВИСОКОПЛАТЕНИ ДЛЪЖНОСТИ!СТОКРАТНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ САНКЦИИ, ВКЛ. И ГОДИНИТЕ ЗА ЗАТВОР!

11

Швед

преди 6 години

Лицемерната герберадстия така прави!За "бизнесмени", министри, депутати и всякакви кръгове около властта, които притежават гора от ветрогенератори, хотели по курортите, живеят в затворени комплекси... За съдии, прокурори, милиционери на които всичко им е крадено и корупцията е основен доход.. но по някаква причина, за тях законът не може да бъде приложен...До кога!?

10

Анонимен

преди 6 години

Поредната залъгалка за наивници. А кой ще обяви в този сайт, колко милиярда има Джендъра от Банкя в Офшорните си сметки, в банки в Швейцария и Лихтенщайн, в Катар, Оман и Саудитска Арабия? Ами онзи палат в Калифорния, закупен за 350 милиона долара, формално водещ се на адвокат на дъщеря му? А за парите на Свинетка, за вилата и в Китцбюел, за 1.2 милиона евро?За сметките на енергийните министри, ограбващи българина от худини?А за сметките на Финансистчето министър, който построи палат за 4.5 мили

9

мрежата

преди 6 години

То едно лице от МВР, го съдят за 15 мил. вече 5 год. и не могат до намерят ни пари ни фактури.Другите се измъкна на изток о време

8

Анонимен

преди 6 години

до 7 само на русия ли вярваш

7

Тоалетна

преди 6 години

Сайт ли? Все едно да да влезеш в обществена тоалетна и да четеш по стените.

6

Анонимен

преди 6 години

Нямат доверие хората. А вие си правете каквото си искате. Разпиляхте Държавата.

5

Анонимен

преди 6 години

Ще бъде сайт, изцяло посветен на трите прасета

4

Модерни

преди 6 години

Хайде по-лекичко с тия сайтове, не ви е силна страна електронното пространство, между другото не ви е силно място и борбата с корупцията. Тоя сайт ще е някакъв пълен смях, нещо като Сеир.gov :)

3

Дядо Радой

преди 6 години

И к*во ще се публикува: Полицай"Х" взел 5лв.и си купил шкембе чорба!?Нали така?А за любителите на Добрички суджуци едва ли ще бъде оповестено нещо.Едва ли щи има и читаво разследване.

2

цирк

преди 6 години

Цялата система е проядена от корупция,няма място в държавните структури в което не се краде и не се взимат подкупи,не може корумпирани да пазят от корупция.

1

Обзалагам се

преди 6 години

Това ще бъде най-умрелият сайт интернет! Няма да има нито една публикация, оня минфин обясни, че корупцията е вестникарска измислица. Не знам как се поддържа сайт, но този ще мога успешно да го поддържам срещу една голяма заплата.