16

Анонимен

преди 6 години

Престъпниците безнаказано живуркат,безчинстват,убиват,извършват нови и тежки престъпления,отнемат или пък съсипват човешки животи. Ци.гганите убиват българи и не биват наказани от съда. А сега в този случай е отнет живота на непълнолетно ци.гггг.ааааа.ннн.че.

15

Анонимен

преди 6 години

тоя прокурор има ли основно образование че е повдигнал обвинение без причина само заради общественото мнение.ако в двора имаше кон и беше ритнал детето щяхте ли да искате да се избият и забранят конете.кучетата лаят и хапят заради това ги гледат хората от векове.всеки има глава на раменете си за да мисли какво прави а за детето друг е трябвало да мисли.

14

до 14 аидебе

преди 6 години

саседите са се оплашили од пидбола не е ли ясно или не са били в момент в които да го видят.

13

Анонимен

преди 6 години

Съсед на тези с питбула ми е познат и е станал свидетел на случката. Възрастен човек. Казва: детето пищя и никой не направи нищо. А кучето е гледано за боеве и е държано гладно да се настървява. 2 и 2...4 Какво да ви кажа... Обаче после "зелените" разбрали недоразбрали искат да го осиновяват.

12

The Big Щепсел

преди 6 години

В България те осъждат на затвор, само ако си откраднал 2 хляба или кило ракия и салам... Вчера с условна се размина и един друг - убил при ПТП...!Това е България 2018 - партийни закони, партиини съдилища, герберастия!

11

Sченге

преди 6 години

До АнонименКучето не е питбул,не говорете като не познавате породите.А това че В.Пейчева пише глупости е очевадно.Простотията няма край...

10

еди кои

преди 6 години

почти всяко куче може да нарани човек ако не е од малка порода

9

Анонимен

преди 6 години

Малко дете не се пуска без надзор нито до куче, нито до котка, нито дори до рибки. Кой е оставил детето да отиде там?

8

Анонимен

преди 6 години

Вината ти е, че си *** и си купил питбул!То умен човек няма да си купи питбул от друга гледна точка...

7

Анонимен

преди 6 години

От кога чакам "Българино" да се разкараш от България да не скверниш земята по която ходиш,но само лъжеш.Поемай към Индия.

6

мешере

преди 6 години

Замислих се, каква щеше да е реакцията на брат'чедите, ако детето беше сгазено, отново без надзор....шофьора щеше да е линчуван ! А сега кучето и стопанина са невинни..еми случва се, нали брат'чед ?

5

Мдаа

преди 6 години

В много държави, особено такива от нашата черга, като Украйна и Румъния, където има много безсъвестни типове като този, бойните кучета са забранени за отглеждане ! Очевидно е защо....

4

Българин

преди 6 години

Собственика на кучето трябва да излежи присъда за убийство по непредпазливост. Той е отговорен за действията на кучето откакто е решил да се грижи за него. Незнам на къде отива България, но това не е нормална държава и не желая виче да живея и отглеждам децата си тук!

3

Анонимен

преди 6 години

С действието си съдията показва, че живота на едно дете няма никаква стойност. Н Напишете му поне името.

2

Анонимен

преди 6 години

Кучето е било вързано на двора.Този който е оставил 2 годишно дете без надзор е виновен-бащата.

1

Анонимен

преди 6 години

Собственика - на свобода? А питбула още ли е жив??? Каква държава сме?