14

Номер 9

преди 6 години

Лъвовете са в топ листата на егоистите. Водолей, Дева и Рак са най-всеотдайните и раздаващи се за близките си. Нещо да не бъркаш зодиите и да са по-скоро Риби и Везни, а?

13

Анонимен

преди 6 години

До халилПо-смешно е да четеш коментари на хора които се впрягат все едно е въпрос на живот и смърт.

12

халил

преди 6 години

Само нереализирани *** вярват и четат зодии ,библии и коран

11

хмел

преди 6 години

Анна, ....

10

б

преди 6 години

До Анонимен 8Драга кълначко, не те знам коя зодия си, не се ли питаш защо близнака е озлобен, или ти хич не се явяваш озлобена, която бълва не просто змии и гущери, а цели проклятия.

9

Леле

преди 6 години

Като ви гледам колко злоба и агресия сте натрупали, та да попитам вие от коя зодия сте? :-)))

8

Анонимен

преди 6 години

И Щатите са Близнаци.

7

Не е вярно

преди 6 години

Близнакът никога, ама никога не изпитва злоба и омраза. Има изострено чувство за справедливост и поглед върху всеки един детайл - което дразни манипулаторите и престъпниците, неговата ярост е справедлива, надарен е с огромно търпение и е готов на лична саможертва. Най-гадните зодии са Козирог, Дева, Скорпион, Риби - водачи по егоизъм, отмъстителност и злоба.Исландия, Норвегия, Швеция, Канада са Близнаци.

6

ОНЯ СЪЩИЯ

преди 6 години

ДО АНОНИМЕН 9АБСЛЮТНО СИ ПРАВ.....БИВШАТА Е ДЕВА И СИНА Е ВОДОЛЕЙ.....ПРОКЛЕТИ ДА СА....

5

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно вярно е това за девите и водолея. Какво нещастие майка ми е дева, баща ми водолей, сестра ми телец - завършени егоисти, използвачи, материалисти и лицемери са и тримата и много си пасват. Аз - Лъв, не понасям двуличниците и държа на справедливостта. Цял живот съм в конфликт с тях и никога няма да спра да им казвам истината в очите!

4

:))

преди 6 години

До Анонимен 2Каква е тази фантастична салата, бе? Да става хем за ракия, хем за топъл шоколад?!Ти или ни будалкаш, или твоята "Везна" е супер домакиня! Блазе ти!Помоли я да сподели рецептата с нас.

3

АНОНИМЕН

преди 6 години

ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЕВИТЕ.....ОСОБЕННО ЖЕНИТЕ...АБСОЛЮТНИ МАНИПУЛАТОРИ,ЕГОИСТИ,ИНТЕРЕСЧИИ И ИЗПОЛЗВАЧИ.....МНОГО ДОБРЕ СЪУМЯВАТ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ И КОГАТО ВЕЧЕ НЯМАТ ПОЛЗА И ИНТЕРЕС ОТ ТЕБ,ТЕ РАЗКАРВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ И ТЕ ОСТАВЯТ ДА СЕ ЯДОСВАШ И ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ,ЧЕ СИ ГИ ПОЗНАВАЛ.....СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ВОДОЛЕЯ...1 КЪМ 1. КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ (БУКВАЛНО ) ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО....НО...ВСЕ ПАК .....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА....БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА...

2

Анонимен

преди 6 години

Раци те се спрете лявата и какво.., предават ли прочетох.?Напротив! На тях им се качват на главата, именно заради тяхното добродушие и отзивчивост.Много често биват излъгани, предадени и оскърбление от приятел..., приятелка, близък познат. Много се раздават от към чувства и емоции. Чак са заразни с позитивизъм, който заливат околните. Но, биват дълбоко оскърбени.

1

Анонимен

преди 6 години

Интересно мие булсатком какви ефирни канали предлага тъи като в мобилното приложение забележете е написано ефирни а ефирни значи свободни де лие сем да попитам