53

до #37

преди 6 години

До 37ми коментар...Хубаво е да се осъзнава, че в този свят животът е тежък и че раждането на дете е обричането му на много мъки.Но може да се осиновява, което е добродетел, помага се на деца?И защо без мъж? Може да се грижиш за негови деца или да живееш с мъж, но без деца.Не че животът без мъж е недостатък, но не е задължително да имаш деца, когато живееш с мъж. Не всички искат деца.

52

Анонимен

преди 6 години

не забелязвате ли новата тенденция да се публикуват ежедневно самоубийства, все едно са нещо нормално. така масите се насочват към суицидни действия. тази агенда служи на елита и пропагандира геноцид над християните. не вярвам в израел да пишат толкова усилено за самоубийства.

51

Коментатор

преди 6 години

Все едно сме 1818 година

50

Анонимен

преди 6 години

нормален турски ден

49

Анонимен

преди 6 години

До РОССИЯКато ни е толкова лош манталитетът, защо дотича да живееш тук с българин?Не ми отговаряй, отговори на себе си.

48

:(

преди 6 години

Жалко за женицата. Да имаш у дома си толкова работлива и явно покорна жена и да не я цениш е равностойно на престъпление.Интересно е да се знае дали през тези 10 години съпругът на тази жена е счел за нужно да иде и да си направи изследвания, за да се знае кой е виновен за бездетството на семейството и дали изобщо има виновен?

47

Анонимен

преди 6 години

Димич Защо това семейство не провери сина си. Може да е с крипторхизъм. Тогава не само от тази , но и от която и да е друга жена ,? Няма да има деца. Жалко за жената. Очевадно е почтенна. Иначе можеше да кръшне и да си има дете. 70% от причините за безплодие са у мъжа. Но страдат жените.

46

Борис

преди 6 години

Tуй турчеещите се помаци са допотопни животни. Семейството на съпруга и, ама свекървата, ама сестра му, леля му... и всичките накачулени в една къща си душат под юрганите. Примитивизъм, държане векове назад заради малоумието им да продължават да спазват поробителските обичаи на тези които са трепали и изтезавали прадедите им за да приемат исляма - религията на омразата и зверствата. Никакви конвенции няма за примитивите, живеещи 5 века назад и подчиняващи се като овце на имами и ходжи.

45

Анонимен

преди 6 години

Щом семейството на съпругът и,я е тормозил,и е взела това крайно решение без да потърси опора при мъжът си.Вината е на мъжът и,омъжила се е за ***.И сега на ,,Еркекът'' цял живот ще му го натякват,дори и собствените му родители,заради които е избягала жена му.Ще се моли на Аллах всеки ден да бъде прибран от този свят,ще му се стъжни жалкият животец.***.

44

Здравко

преди 6 години

26 - Янче, къде ни метна горе на черешата, бре чедо?! 😉

43

БАЙ МИЛЕ

преди 6 години

ГОРКАТА....МИР НА ДУШАТА И.....МНОГО ТОРМОЗ Е ВИДЯЛА И СЕ ОТЪРВАЛА...НО НЕ Е ТОЗИ НАЧИНА....МЛАДА Е,ДА БЕШЕ СИ ХВАНАЛА НЯКОЙ РАЗБРАН И ДА ГО ЗАРЕЖЕ НЕЙНИЯ СМОТЛЬО...

42

Анонимен

преди 6 години

Накрая да не излезе Мехмед ялов ? Тая туркиня да се беше разходила по комшиите малко, можеше да прехване нещо.

41

Анонимен

преди 6 години

дано сега съпругати даси намери някоя която десет години подрет да ражда , децата ушите му да изядът , да работи като вол за тях , както жена му е работила като роб , само и само простаците да кажат една добра дума за нея

40

Анонимен

преди 6 години

малцинствата са много чуствителни на тая тема аз поне не съм виждал сред тях стар ерген или мома

39

Анонимен

преди 6 години

лека и пръст на жената , но трябваше този смотльо тои да пострада някакси , а не тази женичка , жалко много жалко , че все още има задръстаняци мъже пундьовци

38

Анонимен

преди 6 години

Лека и пръст.Да беше напуснала съпруга си.С друг можеше и да има деца,а и не задължително да има.За 10 години ако са се обичали са можели да предприемат много неща за да решат проблема като първото е да живеят самостоятелно,да пробват лечение,инвитро.

37

Анонимен

преди 6 години

Заразата наречена 2nd wave feminism се разпространява и в България. Очаквайте скоро и жените в БГ да са все жертви и лошия патриархат да е виновен за всички беди сполетели човечеството.

36

@37

преди 6 години

Не че нещо, но светът, в който живеем е най-добрият за живот в последните 5000 години. Само преди 200 години, шансът да доживееш старост е бил минимален. Хората са живели в глад, мизерия, работа от изгрев до залез и малко с..екс преди сън. И това е било всичко. Днес имаш достъпно здравеопазване, образование, сигурност, че ако ти се случи нещо имаш шанс за закрила. Никой не е длъжен да иска деца. Но поне не си измисляй несъществуващи причини. Животът днес, сега, е много по-хубав от преди.

35

Анонимен

преди 6 години

А тука някои госпожи се видяха себе си - горките ги тормозели с намеци за деца и въпросчета! А самоубилата се жена са я третирали като робиня... Феминизмът не ви прощава на коефициента на интелигентност.

34

РОССИЯ

преди 6 години

няма значение етноса този манталитет си е в българско от години и ще си остане с години главната роля е у съпруга той ако я обичаше искрено щеше да я изведе от родителския си дом.има достатъчни такива случаи и с бг семейства родителите на младежите чисто просто търмозят младите и те излизат на квартира родителите плашат че няма да им оставят наследство