11

Анонимен

преди 6 години

Държавните(общинските) болници трябва тотално да се закрият. Там се краде най-много и затова няма. Дали ще имат толкова дългове, ако са частни и борча ги бие по джоба. За обслужването и нивото на специалистите няма какво да се каже. Който е по-кадърен и му се работи отдавна си е вдигнал чукалата от държавната(общинската) болница

10

Анонимен

преди 6 години

Абе Онаниев, а кой е бил на власт през тези 10 години?

9

Язе

преди 6 години

Последните 3 месеца са изсипани 100 млн. за МВР (без реформа) още толкова за Армията, 50 млн. за *** от ЕС за комфорт и глезотии. Не се знае още колко и за какво но се спрягат суми около 500 млн. Но за пенсии няма, не може да падне тавана на пенсиите, за здраве няма, за пътищата няма. Онзи ден за едно пътуване до северозапада на главен път, дупка след завой и две гуми фира. Нищо не е наред в тая държава, ама нищо. Затова бягат хората.

8

Анонимен

преди 6 години

Повярвахме!Само слепите още не знаят, че се опитвате да затриете държавните болници, за да може после всички да ходим в частни, които са собственост на кого... О, да! Точно така! На половината политици!

7

Анонимен

преди 6 години

От как станаха търговски дружества по Дянковски, болниците яко го закъсаха, модела не работи и трябва да бъде сменен, и за да не откриваме топлата вода, нека видим как е устроена работата им в някои от страните в ЕС.

6

Учуден

преди 6 години

Много интересно ми е г-н Ананиев ( не оспорвам професионалните му качества ) как не му е неудобно да се прави на луд !!! Сякаш сега е паднал от Марс и до сега не е и чувал за задълженията на болниците и за натрупването им в годините. Същия е и Иван Иванов ( председател на КЕВР ) преди да заеме този пост постоянно водеше спорове с предишните председатели и техните решения, а сега като се намести на столчето друга песен запя !

5

до кога

преди 6 години

Този вместо да задава въпроси да отговори,до кога над 150 000 държавни служители няма да плащат осигуровки и данъци и народа ще ги издържа и ще плаща за привилегиите им!?

4

факт

преди 6 години

Всички знаят как ще се решат проблемите като се извадят болниците от търговския закон и вече не са търговски дружества но всички се правят на луди и нищо не правят.

3

тъпчо

преди 6 години

И на този другите са му виновни, но както сам казва, дълговете са трупани последните 10 години. А КОЙ ни управлява последните 10 години?А господинът здравен министър не беше ли известен, че прави бюджета на държавата последните 20 години?Та на кого дължим това, че болниците са във фалит?

2

чудо

преди 6 години

Странен въпрос от дългогодишен зам.министър на финансите който също е знаел и гледал разграбването на здравната система и не е направил нищо а сега задава въпроси!?

1

Анонимен

преди 6 години

98% от частните болници са собственост на ДПС сиреч на ДС,а те преднамерено искат да затрият държавните за да не им се бъркат в приходите- затова нищо не е направено досега! Здравната каса също е под постоянния контрол на хора от бившето (т.е. червеното) ДС,повечето общини също- какво очаквате от тях,да надскочат себе си ли?