32

ognyanz

преди 6 години

До "Комунистите лъжат": Това, че сме най-бедната държава в ЕС е вярно. Не е вярно това, че отговорността за това е на "комунистите". Първо, защото комунисти в България отдавна няма, и второ, защото заслуга за днешния ни хал имат не само БСП, а и правителството на Филип Димитров, и бандитската приватизация на Иван Костов и юпитата на Сакскобургготски, и други знайни и незнайни герои на прехода. А и бат' ти Бойко за трите си мандата.

31

ognyanz

преди 6 години

До "Деница Златева": Дали е добре някой да е *** или не, всеки сам си решава. Но да се представя с име на реален политик не е редно. Корнелия Нинова, за разлика от теб казва всичко публично от свое име. И не може да си позволи такива елементарни л'ъжи (като твоите).

30

Деница Златева

преди 6 години

Корнелия ЛЪЖЕ. Всички, цялата група на БСП бяхме физически, и тялом и духом в залата и гласувахме ЗА конвенцията. После тук, в България, усетихме обществените нагласи на електората и решихме да ЯХНЕМ ВЪЛНАТА. Гьонсуратлъка, това е характерна наша черта, на българските социалисти.

29

Комунистите лъжат

преди 6 години

БСП управлява 19 години от 27 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот.Не знам как може да обяснят тези ФАКТИ Станишев, Нинова и овцете гласуващи за тях. Вероятно с "международното положение", "американския империализъм", с Маркс, Енгелс и трудовете на др.Т.Живков.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/02/02/sergei-stanishev-ne-vodim-kampaniia-vodim-razgovori.366971

28

Анонимен

преди 6 години

***!

27

Анонимен

преди 6 години

браво нинова

26

Анонимен

преди 6 години

Уж са по работа в Лисабон -а те на кафе с други женички.Затова не са гласували.

25

Анонимен

преди 6 години

CHESTIT PRAZNIK NA NA VSICHKI ALKI DJENDYRE

24

пенсионер

преди 6 години

До-10Абе какво искаш да видиш?Малко ли документи извадиха на показ каква приватизаторка е,колко пари е завлекла,но вие си знаете вашето:''една лъжа казана 100пъти става истина''.Бог да пази България,тая крадла да не се докопа до власта!

23

Adolf

преди 6 години

От английски документален филм се разбра, че по заповед на Фюрера са ликвидирани 157 000 чистокръвни германци-хомосексуалисти, с цел предпазване на германската нация от ***.

22

Анонимен

преди 6 години

Човек който го управляват дистанционно от Москва като Нинова, не може да има собствено мнение. Веднъж ще каже "да" в следващият момент след натискане на съответното копче от Москва ще каже "не". Утре пак може да си смени мнението, защото такава ще е волята на руските генерали държащи дистанционното на БСП.

21

Анонимен

преди 6 години

Българската Желязна лейди срещу джерберастите!

20

Анонимен

преди 6 години

Нинова беше за Истамбулската конвенция и така гласуваха европейските депутати на БСП. Само че ген. Решетников хармонизира мнението на Нинова с мнението на русия по въпроса и се получи оправданието:Никога не съм била "за" Истанбулската конвенция!

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нинова отсече: Някога съм била "за" Истанбулската конвенция!...

18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако Корни получи депеша от ген. Решетников... - не само ще подпише конвенцията, ами ще се прекръсти и на Дженда...

17

По Вазов

преди 6 години

Аз съм джендърче и растнав дни велики, в славно време.Джендърин да се наричсм първа радост е за мене...

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 16,ПопКорни (ГОЛЯМАТА ПУКАНКА) освен да мачка това дето и е под вратът, друго не виждам. А па ти едно си се изказал, чак комплекс получих (от остроумието ти).

15

Анонимен

преди 6 години

Шайката ГЕРБ и неандерталеца от Банкя са съвременните образи на Кирияк Стефчов и чорбаджи Юрдан.Те искат да направят това с българската нация,което турците за 5 века не успяха,въпреки нечувания геноцид над народа ни.Но и те няма да успеят.Тази конвенция ще взриви катуна ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Корни,*** с джендърите му.Гледай им джендърските физиономии как не знаят какво да кажат.

13

Анонимен

преди 6 години

Душманите на България видяха в Истанбулската конвенция възможност да закачат българската каруца на умиращия дръглив руски кон и сега ще си счупят ръцете и краката да ни доказват какви големи патриоти били и как се грижели за българското добруване. Дoлни мpъсни русофилски предатели.