75

Анонимен

преди 6 години

Тоя съди на по себе си !!

74

10

преди 6 години

В твоето подсъзнание айдушко-да!Не и в моето,""бизнесмен-патриотаре"!

73

Анонимен

преди 6 години

Г-н Симеонов ако имах вашата власт щях да спра ограбването на бедния българин от 26 годишния криминален преход и краденето на пари от държавата от кметовете

72

kan4o

преди 6 години

Далавери Симеонов.прочвтвтв труда на Зигмунд Фройд за подсъзнанието и тогава крадете с цялата си съзнателна дейност!

71

Далаверий Мършоядов

преди 6 години

Знаете ли , че няма друга държава в ЕС в която фермер или бизнесмен да кандидатства за финансиране по програма или фонд от ЕС и да трябва да му се попълват документите срещу 30% от спецялна фирма приближена до управляващите ? ДАЛАВЕРИЙ СИМЕОНОВ ДАЛИ НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО ЧЕ ФИРМИТЕ СТРОИЛИ ВЕЛИКАТА МУ ОГРАДА ГИ НЯМА В НИТО ЕДИН РЕГИСТЪР ? АМАН ОТ ОБРЕМЕНЕНИ ХОРА

70

Анонимен

преди 6 години

Какво подсъзнание го тресе. Да не бърка себепознанието с познанието за другите. По важно е има ли силна държава с работещи институции.

69

Да пукнат.

преди 6 години

Няма по големи *** от комунистите! Помня че и двамата ми дядовци ми разказваха за тиранията на комунизма и как родовете ни са били ограбени след втората световна война. И двата рода преди това са били богати земеделци във северна България, със много ниви, гори и големи стада със животни. Комунистите им взели всичко. След промени не можахме да си върнем дори и 10% от реалните земи. А фермите и стопанствата отдавна бяха разрушени и съсипани. Сега пак ни управляват комунисти и мафиоти.

68

История даге

преди 6 години

Симеонов : "500 години не сме променили традиции ,бит и фолклор"Абсолютно вярно през 1915г сме двойно по- голяма държава от сега (вижте картата от 1915),по население сме 6 милиона ,а цялата останала Османска империя тогава е 13 милиона.За 50 години комунистите свършиха това което османците за 500г. не успяха(най-вероятно не са и искали)-унищожиха истинската църква (саборени са официално 3000 храма,избити са хиляди попове),откраднаха земята и разрушиха селата-извора на сила на българите.

67

МYM

преди 6 години

Щом Валерка се бута да управлява тази бедна страна значи положението е мноооого зле у Булгаракис.

66

Кервана си върви

преди 6 години

Просто БСП няма какво да предложи и за да не затихне и изчезне търси постоянно конфронтация. Аз комуниста го познавам по това че съставя изреченията с думата НЕ.навремето прякора на Брежнев беше Господин Не!Както и да е. България трябва да върви напред.Кервана си върви, БСП си лаят.

65

Анонимен

преди 6 години

Аз г-н валери ,ако имах вашата власт щях да построя Детска Болница,щях да спра ограбването на Българския народ , Ама нямам власт ,защото не съм измамница и не ставам за политик .

64

Тато из Правец

преди 6 години

Чичото на тоя ,Ангел Балевски, ми беше най-добрия приятел . Направих го академик и ръководител на БАН...

63

Анонимен

преди 6 години

Валерката и Б.Б са си малко първични, но това е си има и хубави страни, казват някои верни, но не приятно за слушане неща.Я си признайте вътрешно-давате пари на караджията нали,защо не кажете -пиши акт, няма да давам пари. Работите и се осигурявате на 500 лв, а още 1 000 под масата.И т.н и т.н

62

дебел депутат

преди 6 години

Последните гръмки теми, които привлякоха общественото внимание, са свързани с ратификацията на Истанбулската конвенция, съдбата на лъвчетата Масуд и Терез и построяването на втори кабинков лифт в Банско.----------Зрелища и ПАСТИ за Народа !

61

Анонимен

преди 6 години

От устата на вицето: Корупцията е в подсъзнанието на всеки!Не съди за другите по себе си, защото има и почтенни хора!

60

а ЖП далаверата?

преди 6 години

Облагодетелстването е втъкано във всеки индивид, ама се наказват тия, дето се облагодетелстват с малко. Тия дето се облагодетелстват с много ги прикривате и тях закон не ги лови.Вкарвате в затвора крадеца на 5лв или парче салам от верига, хулигана пребил някой съсед, пияния шофьор, изкълчил ръката на някоя баба.Крадецът на милиони, "усвоилият" еврофондове, убиецът с пистолет, премазалият човек на пътя ги прикривате.За далаверата с ЖП какво стана? Подалият сигнал го изкарахте лош.

59

Ахасферъ

преди 6 години

До ВасилевЕ Василев Василев - добре е че не можете да разсъждавате !

58

Василев

преди 6 години

Вицето е русофилска ***!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

57

Иван

преди 6 години

В подсъзнанието на всеки е, но вие корумпираните ги бутате напред или в чужбина, така че за тях е надсъзнателно.

56

Анонимен

преди 6 години

Метални капки да ви завалят всички гадни мръсни доволни жадни за власт и пари мирризливциии.