6

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Шопабе важното е че яндексо отчита кликове за разпадащата се европа и джендърите. а тва че китайците разкарват рейл гънове до руската граница ше го проспиме :)

5

Шоп

преди 6 години

До COPY-PASTEама те всички статии са копи/пейст, барабар с правописните грешки. Вкарай част от текста в Гугъл и веднага им лъсват зад/ниците.

4

До а сети се

преди 6 години

Ти па медии... Къде ги? Аз виждам фирми които продават "имресии" на рекламодателите си. Къде в тази схема виде цел да те информират.

3

а сети се

преди 6 години

Всичката мърсотия от изтока. Нашта медия знае , ама мълчи от страх.А когато една медия мълчи от страх е заплаха за обществото.Нейната основна цел е да информира а не да прикрива.

2

COPY-PASTE

преди 6 години

/БТА/По публикацията работи: *** Василева........................................xaxaxaxa

1

Инсайдър

преди 6 години

Ватиканските масончета планираха да пуснат мръсни бомби в тунелите на метрото в големи европейски гардове. Ще има още доста такива опити сега преди "апокалипсиса". След като свиха 100 млрд долара в злато от азиатските кланове, се опитват да наводнят Европа с оръжие. Азиатците са бесни на йезуитите и ротшилдския кабал и са пуснали килъри по петите им. Очертава се скрита война между два големи клана. Това няма да излезе в медиите.