7

Анонимен

преди 6 години

Дори по един да са в стая файда няма. Пак ще има преписване пищови и др. Образователната система полага основите на корупцията. Защото още в Нач.курс с вн. оценяване се подсказва на децата, училището да не е изостанало по успех.Учителите не оценяват реално.Има деца достойни отличници, има и *** отличници-деца на богатите, от които учителите или се страхуват или им правят четки.Няма ги проверяващите инспектори.Оценяването трябва да е най-значимият показател за ученика , а не цената на таблет

6

Анонимен

преди 6 години

За сведение на квесторите не се заплаща

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен

4

Анонимен

преди 6 години

По-малко лица,повече квестори!!Вместо една група ще станат две!!Броят на квесторите почти ще се удвои!!А,за това се плащат пари,повече облизват пръсти от кацата с мед,наречен матура!!А,знание,образование.......бе кой ти ги гледа??Важното е да си докараме един бонус още към заплатата!!

3

Анонимен

преди 6 години

На олимпиада при малките ученици квестор подсказваше. Писмени работи се коригират, за да се натаманят резултати.Същото е и при матурите. Всяка година се оказва, че са излезли предварително тестове и текстове. Кому е нужна тази пародия на проверка на знания? Който иска качествено образование да върву в чужди университети. Нашите се затриха съвсем.

2

annybody

преди 6 години

Защо да махнат само матурите - и кандидат-студентските изпити, както виждаме, са напълно излишни, в Пловдивския университет например се разигра лотария за някакво луксозно возило сред кандидат-студенти.Каквото ни е средното, такова ни е и виШУТО образование, и оттук вече се отваря верижната реакция с лесно предвидими катастрофи във всяка област на пост-комунистическата разруха (набедена за демокрация).

1

Анонимен

преди 6 години

Напрово да ги прекратяват тези матури. Средното образование няма никаква стойност и не е нужнно да има матура.