5

Oleee

преди 5 години

Алчни и продажни некадърници ни управляват! Докога ще ги търпим?!? За болниците се знае от години - методично и целенасочено ги унищожават, за да се настанят частните! След болниците следват училищата! Успоредно върви и намаляване броя на собствениците на жилища! Докато не ни доведат до просешка тояга няма да се откажат!

4

Мнение

преди 6 години

Здравната каса също източва значителни пари. Няма здравна каса да не е ремонтирана луксазно .На първия етаж правят услуги.На горните два , три етажа нищоправещи " доктори" които не са кадърни да се занимават с медицина. Охрана като в банка, на горните етажи се влиза с карта... В затвора е по лесно да влезеш на посещение отколкото в ЗК.И да питам заплатите на тези специалисти от вноските за дравно осигуряване ли са ?Ако е така......!

3

бай х

преди 6 години

Според мен всички болници трябва да са 100% държавни и собственост на националната здравна каса /на първо време/ . Всичките пари от осигуровки и за здравеопазване отиват в здр. каса . Те трябва да се грижат за нови апарати , заплати ... и всичко . Трябва добър мениджмънт . И задължително и други частни здравни каси . Здравната осигуровка трябва да е пожелание . Само конкуренцията вдига качеството .

2

Анонимен

преди 6 години

ще плаща държавата ако са държавни но те са общински.

1

Анонимен

преди 6 години

да защото държавата не си плаща за тях!!! Те са държавни но държавата Буда отказва да плаща!!!!ПАРИТЕ КОИТО ПЛАЩА НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ЗДРАВЕ ОТИВАТ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ НА БУДА! И САМО ПОЛОВИНАТА СЕ ВРЪЩАТ ЗА ЗДРАВЕ ГОДИШНО! ОСТАНАЛОТО СЕ ХАРЧИ ЗА ДРУГИ НЕЩА!!!ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ЗА ЗДРАВЕ НО БУДА СМЯТА, ЧЕ ТОВА Е ДАНЪК И ГО ПРАВИ КВОТО СИ ИСКА!А ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ВСИЧКИТЕ СА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ!