228

Анонимен

преди 6 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СУДЖУЦИТЕ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ

227

Анонимен

преди 6 години

Г-н Радев Ние Суджуците сме за инстанбулската с две ръце

226

Анонимен

преди 6 години

Честит 2 февруари👬

225

с-в

преди 6 години

ЦИТИРАМ No. 219, "седмИцата":"Евтин популист !!! Много слаб президент :("ПИТАМ:1. Колко страници съдържа Конвенцията?2. Колко страници съдържа Пояснително-тълкователния текст към нея ???3. Защо Президентската позиция е ЕДНА страница ?4. И защо НЯМА нужда от 300 страници Пояснително-тълкувателен текст към нея ???БРАВО, г-н Президент !!!

224

Спиро Киров

преди 6 години

до смехуркоСМехуркоти не си смехуркоти си Трагичкохахахххада не си Сашо Йорданов бе?хаха

223

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

БРАВО,ОТГОВОРНО,СМИСЛЕНО С МНЕНИЕ НА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН,БЕЗ ШИКАЛКАВЕНЕ,ДАНО НАЧЕШИ ВСИЧКИ ***,ЩЕИ ДА ПИТАТ СЪДА,АБЕ ТАРАНКООЛУ ТИ ЗАЩО СИ НАРОДЕН ИЗБРАННИК,ПОЛУЧАВАШ ПАРИ,ТЕЗИ ДЖЕНДЪРЧЕТА НЯМАТ АКЪЛ ИЛИ СЕ ПРАВЯТ НА ЕВРОПЕЙСКИ ГЕЙЧЕТА-.

222

Ала_Бала

преди 6 години

Най-после имаме истински български Президент! Браво! Всичко е казано точно и ясно. Не желая да плащам на *** да ходят по детските градини и училищата да объркват децата и да им отнемат нормалното мислене, после да ги предадат на алчни доктори да им променят пола. Проклети да са геберите - алчна и глупава ***. За пари са готови на всичко. Вече в книжарниците има книги издадени от джендърските общества.

221

ВСЕКИ

преди 6 години

Здрав разум НАКРАЯ казва; Истанбулската конвенция да не се ратифицира!

220

Анонимен

преди 6 години

До П.ПетровЗа тези, които са ми нащракали минуси препоръчвам да прочетат статиите:""*** лудост" в детската градина"на сайта на руското посолство ли са качени?

219

Анонимен

преди 6 години

До А ЧЕСТИТ ПРАЗНИКднес 2-ри февруари, ден на всички бесепари!А честит празничен конгрес другари!

218

Според

преди 6 години

мен чакаше единствено мнението на здраво мислещия народ!

217

Анонимен

преди 6 години

Тоя до сега сливи ли имаше в устата? Чакаше сводката от Позитано и Решетника!

216

до 216

преди 6 години

"Иска ми се да хвана за врата някой от лобистите за конвенцията и да му дам да се разбере както трябва, защото явно ни лъжат."Аз се чудя ЗАЩО е цялата тази суматоха- преливане от пусто в празно,след като двама известни членове на БСП-Станишев,Йотова са взели участие в написването на ИК и първите им изявления бяха,че се радват- 10 години са работили над нея!Защо са тези РАЗНОПОСОЧНИ губения на време, след като може ОТ ИЗВОРА да се ПИЕ ВОДА! КОЙ КОГО ЗАБЛУЖДАВА и защо не отправите нататък възмущ

215

П.Петров

преди 6 години

За тези, които са ми нащракали минуси препоръчвам да прочетат статиите:""*** лудост" в детската градина"и"Потресаващи примери от Западна Европа за двойните стандарти на джендъра"Много информативни са за това, което следва след Истанбулската конвенция.

214

Анонимен

преди 6 години

Честит празник на всички ***,пърдон гербери.

213

П.Петров

преди 6 години

Конвенцията не цели борба с домашното насилие, а е социален инженеринг за полово обезиличаване, но хората се размножават полово! Резултатът от прилагането на Истамбулската конвенция ще е импотентно безполово общество!

212

До смехурко:))))

преди 6 години

Имай страх от Бога не се подигравай публично с спасителната жертва на Единнородния Му Син Исус Христос!

211

ааааа

преди 6 години

Който разбира английски, нека прочете конвенцията и да види какъв капан са ни заложили с превода. Там ( в английския текст) ясно си пише, че става въпрос за третополови, травестити и там каквито и да са. Иска ми се да хвана за врата някой от лобистите за конвенцията и да му дам да се разбере както трябва, защото явно ни лъжат.

210

Dnes

преди 6 години

ще четете:"Момче държа мъж, докато го наръгваха с нож във ВарнаЗаради участие в престъпна група единият нападател е обявен за общодържавно издирване,другият е в ареста"( случаят с 2-*** ученици,които намушкват охрана в сърцето)Мъжете са също уязвими,нищо,че са мъже! Дори и жени посягат да бият мъже.Трябва да има закрила и за тях.( особено като стане като "Войната на сем.Роуз"- спомняте си филма сМ.Дъглас.)оня ден имаше и при нас подобн0- тя- с тигана-той с ножа,но той само опериран,а тя почива

209

Моля....

преди 6 години

Имайте уважение към Божията воля спасяваща всеки един от народа, няма безгрешни хора но има такива които искат да живеят и говорят ПРАВЕДНО пред Бога!