31

xy до № 8

преди 6 години

Лятото хеликоптера падна и пилота загина заради ненужна показна маневра.Пилота загина, хеликоптера е бракуван,щети за над 50 милиона.Сега се учеха по време на силна буря,потрошиха Спартана,щети за над 10 милиона.Страх ме е да си помисля,какво би станало ако им купят нови изтребители.А и каква полза би имало, нали виждаме по доскорошния им командващ и обкръжението му- държавата в НАТО, пилотите агенти на Русия.Като ще служат на Русия,Путин да им носи харчовете.

30

Симеонов

преди 6 години

"Може ли един човек, който не е обучаван за първи пилот и го обучаваш, да го накажеш за това, че сбъркал? Ами сбъркал е, защити се Каракачанов.В тракийското поле ураганен вятър си случва веднъж на 10 г.И кой беше този *** дето изпрати пилот-новобранец, точно по време на буря,да се учи да пилотира?Вярно,че новобранеца не е виновен.Но кой е виновния? те това е въпроса от който се бяга.И за какъв *** трябва да наливаме милиарди в такава калпава система?

29

Не е мой президент.

преди 6 години

Подчинените на ген Радев - и те некадърни като шефа си.

28

Nqkoi si

преди 6 години

Днес министърът обясни, че инзидентът е станал по време на обучение на втори пилот за първи.Koi ne znae Bulgarski da pishe

27

Майтапчия

преди 6 години

А,това е гербаджийски саботаж-за да няма президентът собствен превоз!Ама може и да не е майтап...

26

Имам

преди 6 години

кръводаряване централа ревизия

25

Щирлиц

преди 6 години

"Ние имаме 3, но само този летеше.Докато се ремонтира този "Спартан, ще се вземат части от него и ще се сложат на друг, за да лети другият, успоки министърът.Имаме страхотна авиация,спете спокойно.Амин.

24

шматка

преди 6 години

Добре де що не взимате части от някоя автоморга.Хем по евтино.Имаве три самолета и не можем да ги подържаме и то с втория по големина бюджет по министерства.За какво се харчат парите от МО бюджет.

23

фет

преди 6 години

Каква армия г-н Каракачанов. Ако някой различен от пешеходен мигрант тръгне да ни напада ни е превзел преди НАТО да каже гък. Какви военни ще се обучават, с какво? Заводите за оръжие май само изнасят. вонни кораби колко имаме? Самолети ясно, че ще трбва всеки да яхва по една чайка и отбранява родината... на гол тумбак... Няма да си дам живота за армия и държава, което не може да защити гражданите си даже в мирно време.

22

Ивчо

преди 6 години

....а ако трябва да сме абсолютно честни, проблема е конструкторски. Просто много капризен самолет, недолюбван от пилотите. ,........интересно че и аз съм го чивал това за тез италиански фърчила, ама нали най ефтиничкото....

21

Анонимен

преди 6 години

Браво на Каракачанов, че застава зад пилота направил грешката. Случват се грешки при обучение и това е неизбежно. Лошото е, че на практика тази страна няма нищо.Нямаме самолети, армия, здравоопазване, линейки, медици ..... тъжна картинка, жалко е!

20

Анонимен

преди 6 години

До СтранджатаЗнаех си аз че Путин има пръст в тая работа.

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Това е дело на руcките подривни групи!

18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

В казармата така и правехме, като пратим някоя машина на ремонт, преди това я опоскахме яко от всичко читаво по нея.

17

:):)

преди 6 години

а ако трябва да сме абсолютно честни, проблема е конструкторски. Просто много капризен самолет, недолюбван от пилотите. Модерен приятно летящ и маневрен във въздуха но с проблеми на рулирането, ниски крила , витла близо до пистата и неустойчив при рулиране. Това с Антонов и пиян да си не можеш го направи. Няма нови кораби ще ремонтираме поне аеропланите.

16

Анонимен

преди 6 години

Оня нисичкия генерал пък не можеше да марширува.

15

Анонимен

преди 6 години

Добре че Плевнелиев не е вече Президент. За малко да нападнем Русия с единствения самолет в името на демокрацията и евро-джендърските ценности. Най добре да им дадат на пилотите по една газка да си подават газ колкото искат и да назначат още 30 заместника на Каракачанов разбира се от патриотите. Да получават заплати и те.

14

Анонимен

преди 6 години

бе, възприе се като чиста проба саботаж, ама нейсе!

13

Анонимен

преди 6 години

Ай, три самолета, и трите счупени??? Тамън няма да се харчите за гориво! Толупи!Б Е Л Е Н Е !

12

Източна Румелия

преди 6 години

Източна Румелия не е Княжество България,заради безакоието аз бълграин по род,се отделям от Софийската Държава.