145

Пешо

преди 6 години

Честит празник другарю Борисов!Да ви е здрав задния двор за да можете още да радвате *** си господари!

144

Анонимен

преди 6 години

Леле какъв лидер може да сме ние на Балканите . Бехме лидери. Сега какво имаме - няма икономика, разрушени заводи и селско стопанство, имаме корупция и беднотия, здравеопазване сринато, образование също, мутри и бандити на всека крачка. Нямаме нито един елегантен крадец и наглец в затвора.Феодализъм.

143

ГЕРБ forever

преди 6 години

Защо е тая ненавист бе,хора? Какво толкова ви е направил премиера за да изпитвате такава неистова омраза?!Не спи ден и нощ (през нощта рисува картини),мисли постоянно за народа как да получи повече благодат от Брюксел и да извлече максимална полза председателство ни,а вие го плюете!Не ви прави чест!

142

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа не ни обиждаш царя!Ивайло е бил супер талант във военното дело и успешно защитава България отвсякъде,докато Иван Асен 3 сяда наготово на престола,без много труд. Славата на Ивайло като добър и справедлив цар се е носила навсякъде,направил е разногледи всичките врагове на България.

141

Mисли с главата

преди 6 години

Самодоволна,самовлюбена нарцисизирана кукла на конци.народе!!!!!!с негласуването всеки път му даваме власт,после се възмущаваме.има и друг вариант-на улицата.тогава партиите ще се обезсмислят до някъде.

140

Анонимен

преди 6 години

Лидери с най-ниския стандарт на живот, така ли?Това да не е поредния виц на герберите?

139

Анонимен

преди 6 години

Тоя се е взел много на сериозно,та чак се е самозабравил.

138

Анонимен

преди 6 години

Лелелееееее... Лидери викаш??? Лидери! В кое?

137

Анонимен

преди 6 години

Толкова *** на такова високо ниво не сме имали от времето на Свинаря Ивайло.

136

Анонимен

преди 6 години

Не сме глупав народ, ама поведението ни е на такъв! Този човек нито ми е на акъла, нито на образованието, ама въпреки това го избирам за 3-ти, па и 4-ти път, ако броим кметуването... ЗАЩО?! Ами, защото той отправя едно заклинание, на кото пригласят съвременните евро-.ци - този избор съвпада с европейският избор на България! Да, ама НЕ!!! Баста, да ми простят децата ми, ама повече НИ-КО-ГА!!!!!!!!!!!!!!!

135

Край

преди 6 години

Ние? Не бе Бате - ти си ЛИДЕРА на Балканите, Европа, Близкия и Далечен изток и Южното полукълбо. Само Тръмп и Ким Чен Ун още не са го разбрали.

134

Анонимен

преди 6 години

Прочети повече за кметове на ГЕРБ ! Пореден резил , със защита както за Делян'чо , против конституцията !

133

Анонимен

преди 6 години

До европеец Аз мисля, че всички кметове са за претърсване ,защото всеки крие разни далаверки - я с пари за спорт, я с екскурзийки в чужбина свързани с ''инвестиции" и подарени имотчета там, я с боклучиви заводи, които никой не ще по света, но у нас може щото са си платили на кмета .От друга страна няма пари за улици, за нови сгради за образование, за здравеопазване ...и така до края на света! Всеки кмет знае че е безнаказан и вилнее както намери за добре.

132

Анонимен

преди 6 години

Да ви кажа колеги от сайта.Като скачате и джафкате аутоматикали срещу Борето правите нещата по-зле.Аргументирайте се.Иначе аз се чувствам симпатичен с него.Вие просто скачате и джафкате.Като малки кутрета.Няма аргюментс

131

Анонимен

преди 6 години

Вие от ГЕРБ сте лидери по кражби, корупция, източване на еврофондове, схеми, шуробаджанащина и лъжи.Само не лъжете че най бедната държава в Европа, ЕС, дори и на Балканите, може да бъде някакъв лидер дори и неформален.

130

То6

преди 6 години

Лета, се моа - кралят слънце.Гордейте се бееееее.....

129

OMG!!!

преди 6 години

Много моля, ако някой вярва на тези глупости, да се качи на автомобила си, да покара 150 - 200 км навътре в Румъния или дори в Сърбия. И ще спре да вярва.

128

ЕВРОПЕЕЦ

преди 6 години

Какъв лидер си, арестуват кметовете ти и обвиняват депутатит ти в корупция.

127

681

преди 6 години

На тоя самодоволен тик.ве.ник държавата му на вили и могили той тръгнал другите да оправя!Божее,слез и ни пожали като си събереш вересиите!

126

Най-бедната страна

преди 6 години

на Балканите е неформален лидер. Дали това е в областта на организираната престъпност, макар че и съм сигурен, че и там не държим първенството. Борисов се опитва с общи приказки да ни забаламоства, а реално нищо не прави