22

Анонимен

преди 6 години

От "Спаси София" да си назначат шофьори да им работят през ноща. Кой нормален ще се съгласи да вози пияници, наркомани, клошари, а и такива от криминалния контингент. Никой няма да плаща 2 лв.

21

Анонимен

преди 6 години

Тия от Спаси София хич не ги харесвам, но нощен транспорт трябва да има. Жалко е, че вместо общината някакви карикатури повдигат въпроса

20

Анонимен

преди 6 години

спаси софия са смешници просто.Богаташчета,без друга работа.

19

Е ми ако бяхме

преди 6 години

държава, като Турция например, да не говорим за САЩ, качването щеше да става само през предната врата, срещу билет, карта или пари. Но без кафета, бири и т.н. Тъй като не сме - само с по трима яки кондуктори във всеки рейс.

18

Анонимен

преди 6 години

"И 31 000 души си поискаха нощен градски транспорт"Това са около 1% от 3-те милиона хора които живеят и работят в Столицата. А също както някой по долу писа: "от 1 до 5 ч. ще пътуват само по един-двама клошари или мъртвопияни. Никой няма да дупчи билет."Така че целия панаир е за да се "усвоят" едни пари.

17

две бири

преди 6 години

"За сравнение, сходна нам по жители и територия Прага има нощен транспорт от 1932 г., а в момента там се движат над 30 нощни линии", допълват от "Спаси София".Да сравняваш Прага със София е малко ,като да сравнявш Мерцедес със ЗАЗ.

16

до Австриец

преди 6 години

Ти си толкова австриец колкото аз - японец! И си виждал Виена само на картинка! Линиите са точно 20 и са през 30 мин. Билетът е 2.10 евро. Маршрутът е такъв, че пкорива абсолютно всички квартали през по-централните им улици. Това бива простащнина, ама защо лъжеш хората?

15

Анонимен

преди 6 години

Може би ще е добре да се удължи работното време с 1 час, но за цяла нощ е прекален лукс. Да ме извиняват тези които окъсняват по чалготеките и кръчмите, но за тази цел има таксита или да си правят сметката да не изпускат последния транспорт.

14

Пешо

преди 6 години

То през деня нема тея пък искат и нощем!Лягайте да спите и не се занимавайте с глупости!

13

Чист ариец

преди 6 години

В Берлин има нощен транспорт, но в него предимно се возят бездомници и от гостите на Меркел, които няма къде да спят.В София може да се пусне метрото, но да бъде на 1 час и да се проверява на крайните спирки за "заспали". И без това става въпрос за 4-5 курса допълнително.

12

Австриец

преди 6 години

Във Виена няма нощен транспорт, въпреки че не е лошо и ще го оценят. Тук, когато е имало такъв, никой не заплаща за него, пияни хора са предимно пътниците и шофьорите са на тръни.. имало е не една и две ексцесии, така че за София не е много добре такава идея да се реализира, според мен.

11

пиян

преди 6 години

Искаме и във Варна

10

Анонимен

преди 6 години

РЕАЛНО, до 1 часа след полунощ ще има пътници. След това, от 1 до 5 ч. ще пътуват само по един-двама клошари или мъртвопияни. Никой няма да дупчи билет. Нощния транспорт няма да обслужва хората в крайградските квартали и села. Там също живеят хора, които си купуват карти за Столичния транспорт и те ще бъдат ощетени.

9

Анонимен

преди 6 години

С София при сегашните условия на труд които преслагат в транспорта, само при ватманите и в метрото чакат някой да умре, че да влезе нов и той обикновенно е доведен роднина. При рейсовете и при тролеите положението е трагично - карат по две смени една след друга, без почивка, глобават ги за закъснения, за ПТП-та, нямат сл.облекло, инструменти и т.н. накрая на месеца 800 лева. Масово напускат и отиват в чужбина.

8

Прага

преди 6 години

В Прага нощните линии покриват целия град и в петък събота и неделя са през 20 минути Билетите са за 30 минути или 90 минути ,дневна карта или тридневна има и месечна карта която е евтина спрямо стандарта им Там не ти трябва такси ,пиеш си бирата спокойно и си се прибираш като човек

7

Анонимен

преди 6 години

Нощно време е време за съм, но ще го разберете след като евтиния алкохол и нискокачествената дpога ви докарат до спешното

6

Анонимен

преди 6 години

Хрън мрън, скъпо било... Ами спрете, да бъдете бедни,бе ...

5

Анонимен

преди 6 години

До 3Смешно е, че нямаме градски транспорт, при положение, че половината се прибира по-късно, а и има активен нощен живот. Една от причините, да имаш кила е, че след 8 вечерта, всичко е спряло ...

4

Анонимен

преди 6 години

А кой ще плаща за тая "улуга" - 5 човека в цял трамвай или рейс? Айде после питайте тия спасяващите, защо няма достатъчно пари за улици... почистване и т.н.

3

Анонимен

преди 6 години

Някои да знае защо на сити тв се върти днес мм цял ден