15

Гостилничаря

преди 5 години

ВАГиналната компания е на клоаката в Европа по отношение на двигателите. Съвсем закономерни дизелгейти, лъжи със софтуера, оставки, скандали с вредни емисии. Който и да дойде начело на тази немска шитня, нищо не може (по-скоро не иска) да се промени там. TDI отдавна никой не ползва, само ВАГината иска да мине метър със старите си печки за да не влага пари в съвременни разработки. *** им кибичат по паркинги в пустинята в САЩ защото никой не иска трактори по улиците си там. Правилно!!!!!

14

Дизела

преди 6 години

Ваг имат в цялата си история само два двигателя 1.9 110 коня и 1.9 ..90коня всичко останало е скрап

13

Анонимен

преди 6 години

Дизела бил по безвреден :))Точно така, даже инстинктивно се усеща като видиш черните сажди:))Фв не струват, ама и някои хора не струват. Тези хора си вземат фв.

12

Никой

преди 6 години

Навремето като учех двигатели с вътрешно горене ни учиха че дизела е по безвреден от бензина.Сега го направиха по вреден с изчанчените си технологии.

11

Анонимен

преди 6 години

Буря в чаша вода. Вярно е че тея експерименти са гадни, но никой не може да ме убеди, че масовите многолитрови камиони така разпространени в сащ са по-еколкогични и нанасят по-малко вреди на здравето от 1.4-2.0 двигателите на германците. Това като цяло е пародия и отчаяни опити на американците да догонят по някакъв начин немската автомобилна индустрия, а като бонус и да очернят. Дето се вика - вижда сламата в другия, ама не и гредата в своето око.

10

Д

преди 6 години

До vw. След Тойота е VW. Не пререждай царя:) Тойота е номер 1 за поредна година.

9

Д

преди 6 години

Абе не разбрахте ли, че мита за немските автомобили е разбит. В днешно време техниката е направена от онези с дръпнатите очички. Японските и корейските автомобили са много по-добри като качество и сигурност.Отидете в шокова зала и вижте как повечето пострадали от ПТП са с немски коли. С това качество и скъпи части само вманиачени будали ги купуват, което е добре за почитателите на истинските автомобили. Влезте в reliabilityindex и вижте, че най - нерентабилните автомобили са немските.

8

Това е по германски!

преди 6 години

Няма промяна.Това го правеха навремето в Бухенвалд и Освиенцим. Edem das seine...

7

vw

преди 6 години

VW е империя.Номер едно по продажби.Въпреки усилията на конкуренцията да ги "събори" от трона.

6

МaйМyнaтa

преди 6 години

Volkswagen е в устата на целиот свет!!!Това ми говори само за едно....ВЕЛИЧИЕ.

5

Хм

преди 6 години

Ами който не харесва морала на Фолксваген,нека си купува американски таралясници,дето горят 15-20/100 и на всичко отгоре не вървят.Обаче са супер морални и екологични,ха-ха.На всички запознати е ясно,че това беше американска атака за сплашване на Германия.Колите в САЩ са поне две поколения назад,а читав лек дизел въобще нямат.То и производителите им на камиони са европейска собственост(почти всички).

4

Край

преди 6 години

Моралът? Българския завод за дизелови двигатели - Вамо /варна моторс/ беше затворен защото правел двигатели перкинс които не са достатъчно екологични. - 300 български семейства без доход.Фолксваген излъгаха целия свят - последва НЕЩО.Морал... в другия живот.

3

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 2Нищо не знаеш по въроса. А на фюрерът даже и cвиpкa не можеш да направиш

2

Нацисти

преди 6 години

Явно въпросната фирма не случайно е била основана по заповед на Хитлер (Фюрерът).

1

МaйМyнaтa

преди 6 години

Мaйкa ви да eбeм и човешки бoклyци, само господ не натискате. Защото нито знаете кой е, нито какви са му делата.