14

Алабала

преди 6 години

До Сам ЧичоНокиЙ, имитациЙ...Няма нито една дума в българския език, която в множествено число да завършва на "Й"Или и за множественото число да поясня, що е туй?!

13

Сам Чичо

преди 6 години

А отделно на ръка е, че Янките създават, но и разрушават!.. Като случаят с Нкия, които за мен бяха и си оставът най добрите!.. Имам над 25 годишни Нокий 3210 и 3310 Финландски, които работят с оригиналните им батерии и до днес..! Имам също и други марки, от тогава и по-късно излезли, които уви са без мълвни паметници на Ай Ти-технологийте..!

12

Сам Чичо

преди 6 години

В китай се произвеждат над 2000 различни джи ес еми, но на международният пазар се продават под 10-тина?!. Защото останалите, са некачествени и имитаций от липсата на контрол, а от там без лиценз..! 'Бий магарето, та да се подсети само'! Информирайте се и после пишете ок..!

11

Сам Чичо

преди 6 години

А има и други познати китайски производители зад които стои пак Хелоу Мото!.. Както зад Хуауей и още 3-4 други марки е Мозила Фаерфокс и етс..!

10

Сам Чичо

преди 6 години

Ябълката върви много преди останалите марки-пластмаси, като софтуер и хардуер!..А за китайците с леново, да поправя, че се създаде от моторола..!

9

Чичо Сам

преди 6 години

СЛЕД КАТО КИТАЙЦИТЕ ОТ ЛЕНОВО КУПИХА АЙ БИ ЕМ И МОТОРОЛА, РЕД Е И НА ЕЙПЪЛ........ ГОД БЛЕСС ХАМЕРИКА !

8

Пичага

преди 6 години

Не, идва ерата на китайските флагмани... 400 лв за телефон, който притежава абсолютно същите функции, които предлага и двубонният "X" са абсолютно оправдани. Другият край е Samsung - супер много функции, от които ще се използват 1-2 и реално плащаш за всички тях, без да имаш нужда. Е сяяя, ще ми кажете хикса е в друга вселена по отношение на процесорна мощ, както и S8-цата, но истината е, че няма да използвате дори и близко до 50% от тях.

7

Анонимен

преди 6 години

Намаля производствените мощности, защото Ябълките ще се местят в САЩ. Пак фей нюз. А колко са зле продажбите им всеки може да провери и да ги сравни с другите марки.

6

Анонимен

преди 6 години

Умните..........нямат никакво бъдеще !

5

Анонимен

преди 6 години

отдавна идва краят на "умните телефони", защото "предлагат" неща, които са много далеч от реалните потребности на хората. манията по умните телефони е една мода, един балон, зад който обаче реалната, практическа необходимост от тази мода е доста малка.вече е започна ренесанс на телефоните с бутони, които и естетически могат да предложат много повече, от скучният правоъгълник!да не забравяме, че уиндоус 10 отдавна изеле, но масата потребители е на 7-цата и на хр-то. защо? защото им стига!

4

Плавник

преди 6 години

Само да информирам Бойчо, че Apple е публична компания, а не частна. От 1980 година. Другото, което ми се иска да му кажа е, че статията му е преписана от статии, които излязоха по тази тема преди 2 седмици. От тогава досега излязоха още няколко, включително от цитирания Мин-Чи Куо, че iPhone X с въведените технологии е дал предимство от няколко години на Apple пред конкуренцията. Явно Инвестор имат отчайваща нужда от кликове.

3

Анонимен

преди 6 години

Суперски времена идват за апъл, щото тъпaнapите, дето им пълнят гушите, само се увеличават.

2

Абсурд

преди 6 години

Трябва да е нещо супер ново, което не го предлага телефон за 200 лева.

1

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!