21

капс

преди 6 години

Предлагам да направим рождения ден на Бойко национален празник и да го отбелязваме всяка година.Да си жив и здрав и още 150г. да ни водиш към безграничното дъно.Има има по на дълбоко.Давай Бойко продължавай да ни дереш кожите и да ни правиш все по-бедни,а ние ще продължаваме да гласуваме за теб.

20

Ела

преди 6 години

Защо сте толкова негативни? Защо не може да едно нещо поне да се зарадвате? Стара била, комунистка била, не знам каква си била, а еднотипна каза някой пишман разбирач. Новото поколение пък, всичките ги плюете, че били некадърни, джуки имали, цици имали, а акъл и талант няма ли. Има ли едно нещо поне, което да ви хареса и да кажете добра дума за него? Жената е уникална актриса. Това, че сте гледали два - три филма, не ви дава право да оценявате е ли или не еднотипна. Простаци!

19

Анонимен

преди 6 години

Баба Гицка,прехвалената.Дал и Бог години да е жива и здрава.

18

Анонимен

преди 6 години

Изкуствено прехвалени останки от соца. И баба Стоянца и баба Лилийца и ред други соц изкопаеми. Айде, вече стига толкоз евтин фалш

17

Анонимен

преди 6 години

Абе вие нормални ли сте с такива коментари за човек, който нито познавате, нито нещо лошо ви е направил. Каква е тази злоба не мога по никакъв начин да си обясня.

16

Българин отново

преди 6 години

До 12: И с какво хихикащият шут Калоянчев е бил "велик"? С това, че е бил партиен секретар и клеветящ наистина големия Парцалев?

15

до комуниста идиот

преди 6 години

Само статистически погледни какви са коментарите за Стоянка и сам си отговори на въпроса защо си сам в положителният ти отзив. Аз се чудя обаче къде е онова "Муки" в цялата схема ? Просто всяко нещо с времето си - това е ! За мен Татяна Лолова е класи отгоре ...

14

Комунист-Идиот

преди 6 години

До жега Тази жена радваще,твоята баба,дядо,майка и баща.Всяко появяване по "телевизора" на Стоянка беше изпълнено с невероятно присъствие и радост.Сега такива артисти няма.Имай малко уважение към тази актриса,най-малкото заради възрастта и и енергията,която притежава.

13

111

преди 6 години

До АнонименДУЕНДЕ!

12

жега

преди 6 години

И тая е толкова актриса, колкото Стефан Данаилов актьор, а ББ - политик:)

11

?

преди 6 години

С какво са и наблъскали лицето? Не прилича на себе си?

10

леле,мале

преди 6 години

тя завършила девическа гимназия,представяте ли какъв рев се е надало,когато е трябвало момичета и момчета да учат заедно,как идва края на света,християнството загива,как може такова нещо,какъв срам,но днес ни е смешно,нали,звучи ли ви познато

9

Анонимен

преди 6 години

Нейния дългогодишен партньор на сцената Георги Калоянчев беше велик, но не и тя.

8

!!!

преди 6 години

Ми не е "велика". Прехвалена актриса. Винаги еднотипна, с роли на простакеси.

7

ДА ДА ДА

преди 6 години

Да ни е жива и здраява и за пример! Голям човек, дай Боже всеки му нейната сила и псохика!

6

Анонимен

преди 6 години

До 10 -ти шегуваш ли се,бе.Същата лоена топка.Ако за времето си са били добри актриси,моля не ги пробутвайте на младото поколение,защото вече не се вписват.С други думи-всяко нещо с времето си.Света се променя,върви напред.Който иска да гледа реликви ,има си музеи.Айде стига ,че вдигнахме много прахоляк от тях.

5

Анонимен

преди 6 години

Татяна Лолова е много по-приятна и с добро узлъчване, а за нея нищо... Що така.

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

... - но тя е в добро здраве... - за разлика от Столетницата...

3

Българин

преди 6 години

Стига с това "велика"!

2

Страхил

преди 6 години

В едно телевизионно интервю преди около 20 години тя заяви, че по време на ВСВ е била актриса в софийски театър и заради бомбардировките театъра бил евакуиран в Пловдив. При това положение дали е достоверна информацията, че е родена 1922 г и кариерата им почва през 1946 г. ? Да, това е официалната информация, но все пак има нещо съмнително.