58

Наглият Делянчо

преди 6 години

Делянчо благодарение на чичо си Цвъки изтъргува оставане като депутат в НС срещу обиди и лъжи по адрес на Ел.Йончева. Бацето сега е в съдебен процес по жалба на Елена и нещата му не вървят добре. Ще го осъдят да даде на червената депутатка поне 30-40 хил.лв. Не може да си намери място, че съдиите не са "за прaвата вяра".

57

Бай Курти

преди 6 години

Много и се иска на мис Приватизация ама няма да стане, колкото и да се напъват разните там жабляновци и станишевата.

56

nekoj

преди 6 години

недейте така - 'родата' в Хасково гладна ли да стои? поразминаха се облаците, смени си пооцапаното бельо, и апетита се възвърна! а съдът в Бългатия е за тези които от глад крадат банички или ровят в кофите - другите няма за какво да го мислят.

55

Анонимен

преди 6 години

депут не знам дали, но определено е *** и страхливец, разбира се

54

Анонимен

преди 6 години

Обикновен човек осъден ли е отива в затвора, но щом е дупетат на ГЕРП и господ и КС не може да го пипа..

53

БАБА КУНА

преди 6 години

СВОБОДНО ИЗРАЗЕНАТА ВОЛЯ НА ДЕЛЯН ДОБРЕВ МУ ДАВА ПРАВО ДА КРАДЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН, ПО КОЙТО ГО ПРАВЯТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ГЕРБАДЖИИ !!!

52

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Елена Йончева е крала от КТБ и стои като гьон-сурат в парламента! БСП са престъпници.... защо още ги търпим да дърпат държавата на долу?????

51

Го4о

преди 6 години

Няма такъв спор! Спори само "ЧЕРВЕНАТА ЖАБЛЯНКА", защото те са обратни!

50

Анонимен

преди 6 години

Всеки влезнал в парламента е тръгнал по пътя на корупцията. Друг път там няма.Правят го защото народа е бу.дала

49

ист

преди 6 години

Всеки влязал в Парланента и настъпил котето, трябва да си ходи ако е корупция.Всички депутати от БСП трябва да напуснат парламента, защото са влезли с купени гласове от роми и затво рници. Това е престъпление.

48

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да се натягат Mypзилкитe все едно, факта че Решетников се подигра така жестоко с *** си остава исторически факт.Те ясно ви казаха че не ви уважават. Това е положението.

47

Andreshko

преди 6 години

Нарушения на Конституцията се правят,защото в нея няма предвидени санкции. Ако имаше санкции за Председателя на НС,едва ли Делян до сега щеше да е в НС.

46

Andreshko

преди 6 години

Каквато ни държавата такива са ни и съдиите. Коституцията в чл.72ал.1т.1 много точно ни казва,че освобождаването на Народен представител става по негово съгласие с молба и няма приемане на оставката нито оттегляне на оставката,това са измошльотини на Герб. От момента на завеждането на ставката в деловодството на НС,той вече не е депутат...

45

Анонимен

преди 6 години

Dobrev e nahalen nagada4 s komunisti4eski roditeli i fam. vaspitanieto mu e nula proverka na milionersksta mu rada i nego samijat kak moje da si deputat korompiran dokasan i da sedisch v nc mnogo nahalno saachtestvo kato isjadch sadi jon4eva no se mahai ot nc i boiko ti go kasa zezo naro4no te darji v nc no schte se mahne6 milionersko selsko detenze ot bkp sega gerb

44

Анонимен

преди 6 години

Ако има съвест Добрев няма да се излага повече и сам ще поеме към Хасково. Бива излагация, но да не се съобразиш с решението на КС е недопустимо.

43

аз

преди 6 години

Какви казуси? Има конституция, която казва недвусмислено кога мястото на депутат се пази и кога не. Освен за заемане на министерски постове в изпълнителната власт, почти няма други изключения.Подаването на оставка е личен акт и щом някой я подава, има и пълното право да я оттегли. Решението на КС показва само и единствено, че не е от компетенцията на парламента да решава въпроси относно оставката на депутат. Ако оставката на гербера още беше на масата, да тя трябваше да бъде приета. Но щом не е

42

глас народен

преди 6 години

Делян го е избрал народа и не са *** или Ленчето дето ще решават.

41

Анонимен

преди 6 години

КС не е никакъв съд и точно затова е нужен народен съд. Уж Добрев е осъден ама сам трябва да реши какво ще направи.

40

do 33

преди 6 години

И за Иван Иванов и за Делян Пеевски нещата са корено различни от ситуцията с вашият "мамин". ГОВОРИМ ЗА ОСТАВКИ драги/а мой/я, инициирани от САМИТЕ ДУПЕТАТИ, а не казуси за КС. Казуси през прехода има десетки от много парламентарни групи,тка говотим за "морална" постъпка на един да си депозира оставката и останалите от неговата шайка да не я приемат и по този начин да остане дупетат,въпреки неговото "неистово желание" да следва морал и да напусне НС. Анадунбу??????

39

Сиртаки

преди 6 години

Герберски кърлеж