91

Анонимен

преди 6 години

Американските бази в България трябва да бъдатпремахнати като заплахаза националната сигурност .

90

В.В.Ж.

преди 6 години

Селва да си пие хапчетата, ако иска да си получава заплатата по-дълго.

89

Анонимен

преди 6 години

AZ ZNAM KAKVO SCHTE STANE EDNO GOLQQQQMO EZERO NA MQSTOTO NA USA I TAM SCHTE XODIM ZA RIBA

88

Анонимен

преди 6 години

И какво за Добруджа, западните ни беатя ни отнеха цяло едно море балаба с Добруджа

87

Анонимен

преди 6 години

Мите, успокой се и погледни реално на нещата. Тогава може и да заприличаш на нещо с интелект, пшо - голям от на зелка. Но до тогава, съжалаяам. Няма шанс. Елцин и горбачов били преди 100 години... Алоооу, лалугер, върху съвремието се отразяват неща, случили се преди хилядолетия, а какво да говорим за неща от миналото столение или от няколко десетилетия! История поне малко требе да си учил... Глааадък, глааадък мозък е родила ***...

86

Анонимен

преди 6 години

Основните индустриални и административни центрове на Русия са защитени с противовъздушни ракети с ядрени бойни глави, което е единствената сигурна защита срещу всякакъв тип ядрена атака. В САЩ не се използват такива защити и практически за абсолютно незащитени. Изводите оставям на вас.

85

Анонимен

преди 6 години

При конфликт между САЩ и Русия няма да има сухопътни действия. Първо, защото ако има САЩ ще ги загубят бързо и тотално. Второ, защото няма да се стигне до такива, защото ще има масирани удари по цивилни и военни обекти с ядрено оръжие, което неминуемо ще доведе до 95% срив в икономикта на САЩ, но не и до такъв в икономиката на Русия, поради териториалните и инфраструктурни различия в двете страни. А от това вече края на войната ще е предопределен.

84

Анонимен

преди 6 години

Русия хем е слаба и няма икономика, хем не смеят да я нападнат..ха..хаа..

83

До 89

преди 6 години

Ми хайде почвайте, защо само в интернет нападате Русия? Нали е слаба, малка..а пък никакви реални действия...ха..хаа...ха..

82

до димитър

преди 6 години

шшш пич, като е за скрап армията на Путин що е тоз вой неистов срещу нея. май за скрап ти е мозъка промит с пето поколение американски ***.

81

Анонимен

преди 6 години

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ АМЕРИКА !

80

Анонимен

преди 6 години

Ходът ще е ясен, както и крайния резултат - обезлюдена северна америка, силно радиоактивна планета.

79

Боби

преди 6 години

До Димитър 81Ако не следдиш нещата да ти обяснядо 2007 РФ е в толкова окаяно състояние че няма на къде Тъкмо е свършила епопеята Чечня1/Чечня2/Дагестан и въоръжените сили вече са започнали да получават наемници професионалисти наред с наборниците. РФ да се хареса на ЗАпада почва да купува западно оборудване Джипове Ивеко, Израелски Дрони, Френските Мистрали,Немска Логистика и прочие оръжия от по-скромен размер2008 година СЕОАКАШВИЛИ спомняш си какво направи - УБИ РУСКИ ВОЕННИ8 дни по-късно

78

Анонимен

преди 6 години

А за третополовата журналистка имаменещо специално .

77

Анонимен

преди 6 години

" Какъв ще е ходът на войни на САЩ с Русия и Китай? "Сащ да си водят войните без да намесват други да воюватвместо тях и на тяхна територия . " Важна функция ще има и флотът, който ще доставя войски в Европа. "Откъде накъде войски в Европа . Това да не ви е бащиния .

76

Не съм Боби

преди 6 години

До ДимитърМите, не го сучи като евро -третополов.Руснаците имат танкове, ПВО и ядрени оръжия. Винаги са подържали отбранителна доктрина.Атлантиците имат десантни превозни средстства и армади и самолетоносачи.Та кажи защо толко обграждат Русия и искат да водят войни ?

75

Анонимен

преди 6 години

Разузнавателни самолети крайграниците на Русия -- ама какво е това лигавене ?Обявява се официално , че край границите могат да летят само граждански , а военнитеще се свалят и точка .

74

Димитър

преди 6 години

До БобиТролчето почна с обидите. Ей дядка, осъзнай се бе консомолец. Сега сме 2018 г.! Какви Елцин и Горби, от тогава са минали много лета.просто няма икономика твоята *** и това е проблема и. А на такива ретро философи като теб, трябва да им спрат пенсиите въобще. Само тролят в ползва на Русия по форумите. Срам и позор за държава от EU.

73

Анонимен

преди 6 години

Европа , Русия и Китай имат общ враг - сащ .Трябва да бъде унищоженбезмилостно .

72

Димитър

преди 6 години

До Не съм БобиКое било за задържане не разбрах? Русия няма ли танкове, подводници, ракети и самолети? Те са за задържане, така ли? Аз съм обективен човек и не казвам на черното бяло, като доста от коментиращите тук.За Китай съм съгласен, че се развива много и е претендент за САЩ, но Русия.... Виж EU ако се осъзнаем и направим обща армия, автоматически ставаме втора сила в света. Но няма да стане в обозримото бъдеще...