160

Аз

преди 6 години

Нека на Бойко му направят операция за смяна на пола и тогава да подписва.

159

Анонимен

преди 6 години

ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЕДНО НЕЩО: НЯМА СМИСЪЛ ОТ РЕФЕРЕНДУМ,ДОКАТО НА ВЛАСТ СА ТЕЗИ МОШЕНИЦИ(ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ТАКИВА)!ЕДИНСТВЕНОТО РЕАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ Е - В ДЕНЯ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА "РАТИФИКАЦИЯ",МАСОВО ИЗЛИЗАНЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА С КАТЕГОРИЧНОТО ИСКАНЕ ЗА НЕ-РАТИФИКАЦИЯ!СЪС ЗАПКЛАХАТА(А НЕ,"ИСКАНЕ"),ОТ СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЧРЕЗ ЩУРМ,АКО ТОВА НЕ СТАНЕ!!!НЯМА ДРУГ НАЧИН!!!Другото е,че ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ще бъдем изиграни и натикани в миша дупка!ТОВА ВАЖИ ОСОБЕНО ЗА СОФИЯНЦИ!

158

Владимир Христов

преди 6 години

Феминистките скапаха Канада и крадат от България злато.Сега искат да доскапят България с измислени конвенции, но тъй като и гепиха златото не останаха пари за измислен феминизЪм.ФеминизЪма е нещо като фашизЪма без войната и комунизЪма с право на излизане извън граница.За справки на моя Фейсбук при Vladimir Hristov

157

Анонимен

преди 6 години

И сега има достатъчно закони, касаещи защита въобще: Закон за закрила на детето, Семеен кодекс, Конституция, Закон против дискриминация, Конвенция на ООН за закрила на детето, Защитени жилища и центрове за жени и деца в риск и т.н и т.н. Въпросната ИК има съвсем други цели. Джендърите - в джендемите.

156

Анонимен

преди 6 години

Огромен е натискът за приемането й. Представете си каква ще бъде, а ко я приемем....

155

....

преди 6 години

Напъплиха ни с Дъблинската,а с Истанбулската ще ни плющят даже и тая за правата на човека няма да ни помогне. Конвенции всякакви.

154

мънфи

преди 6 години

Честит ви 2 февруари скъпи джендери и винаги да се ч...те с гума

153

Анонимен

преди 6 години

На 3.02./събота/ в 11.45ч. пред Народното събрание ще има протест против ИК.

152

True

преди 6 години

Naj-posle i Turkey dade neshto na Sveta-Istambulskata konvenciq!

151

11111

преди 6 години

Олеее, прочетох статията и се зарадвах и се изненадах - най-после някой в статия да каже нещата както са си, право куме в очи. Надявам се на държавниците да им дойде акъла и да покажат, че държат на нас и не се поддават на натиск, илюзорно е май обаче

150

Анонимен

преди 6 години

https://m.youtube/watch?v=jFk8XH9GPdoНие и правителството ни сме маймунката. И само от нас зависи дали ще пуснем примамката.

149

По-добре у тях

преди 6 години

"че ще остане горчив привкус в партньорите ни от ЕС, ако не я ратифицираме" По-добре те да имат горчив привкус, отколкото да допуснем такова издевателство над личността и от от детска възраст в България. Между тях и българите, аз избирам българите. А ГЕРБ кого избира?

148

Hokutoshinken

преди 6 години

Аз да попитам, след като мало и голямо ще се юрне да си сменя пола, медицинските разходи по хирургическите интервенции и последващите ги дългогодишни хормонални терапии с медикаменти струващи маса пари кой ще ги поеме? Здравната каса ли?

147

Анонимен

преди 6 години

За голямо съжаление трябва да се констатира, че белите европейци вървят към своето самоунищожение. Главните причини са свърхзадоволеност, егоизъм, глупост и мързел. За сметка на това всички други се размножават и скоро ще бъдат новите господари на света. Справка: Загиването на Римската империя

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Вишеградската четворка постъпи доблестно, започвайки да се самоназовава "Вишеградска група" и придружи това с покана спрямо нас да се присъединим и ние към тях.Народът ще се съгласи! За това трябва да се направи референдум!!!А страхливите ни управляващи, щом искат да си правят оглушки, да си стоят у дома и да не се занимават с политика!

145

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Имаме закони срещу насилието, ако трябва, ще ги допълним там, където издишат.Важното е тези закони да се спазват.Авторите на Конвенцията да я свият на фунийка и да я пъхнат знаете къде! Никой няма право насила да ни кара да променяме конституцията си, за да легализираме законовонеща, които противоречат на ценностната система на българите!!!

144

Анонимен

преди 6 години

"Оказва се натиск върху държави, които се поддават на натиск. Виждате как се държи Вишеградската четворка, как се държи Унгария" Много точно казано! Ние пълзим като червей 30 год и сега като ни настъпят, няма на кого да се сърдим! Толкова много години слугинска политика, водят до там, сега да ни подлагат на натиск и да не позволяват да им се казва "не" На каквото постелеш на такова лягаш. Уважението се печели, и България отдавна го изгуби. Слугинажа и вечното съгласие водят до това

143

@

преди 6 години

Дали има някакъв живец останал в този народ?Дали е възможно да видим всенароден бунт срещу властта? Защото Бацко и Ко. ще я подпишат, това подозирам никой не се съмнява.Не знам. Аз лично ще изляза.

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 152"Четох ги на два езика текста на конвенцията и не видях нищо скандално, третополово и моралоразрушаващо в нея."Значи или си бавно развиващ се, или са ти платили, за да си затвориш очите.

141

Генчо Баш Юнак

преди 6 години

Само се чуда, ако се декларирам като жена в мъжко тяло, а после се определя като лез..ка, дали ще се вредим в некой групов въргал?!