31

Анонимен

преди 6 години

Я общината да признае с какво точно ръси против заледяване, защото май използват сгурия и производни ефтини ***. Как евъзможно улиците и тротоарите да са хлъзгави и да стоят мокри при положение че от три дни е 12-15 градуса през деня. Каква е тази гнусотия която след като изсъхне ще лети във въздуха.

30

Анонимен

преди 6 години

До IvoТова, че нямаш село, означава само едно - преди две-три поколения твоите предци са си продали имота и достойнството, за да дойдат в София. Няма нищо по-мерзко и обидно от това да се срамуваш от собствения си род и произход и да ги захвърлиш в името на празното столичанство. Тия, които "нямате село", щяхте да се срамувате от тоя факт ако имахте поне малко акъл, вместо да га развявате с гордост.

29

Анонимен

преди 6 години

Общината хем всеки път очаква, хем после се изненадва - от мръсен въздух, когато е сухо, от сняг през зимата, от порои през есента и т.н. Нагли и некадърни безделници.Замислям се дали да не постъпя на работа там - ще получавам блага държавна заплата за нищо и по цял ден ще пия кафета с едноклетъчните колеги. Какво повече му трябва на съвременния българин?

28

Анонимен

преди 6 години

Ивчо, някак си смешно е селянин да ти вика селянин. То не е обидно така

27

Анонимен

преди 6 години

Отново половинчати Фандъковски мерки и отчитане на дейност.Докато не се забрани влизането на автомобили в Центъра и отоплението на въглища, промяна няма да има.

26

Ivo

преди 6 години

Ай, ай ай... а аз имам дилема... много други имат дилема, като моята!Селянче ли съм или гражданин... израстнал съм в центъра на София, нямам село (това е достойно за съжаление) и всеки ден ми викат селянин! Е, ВЕЧЕ С ГОРДОСТ НОСЯ ТАЗИ ТИТЛА! Разбрах, че "гражданите" избиват комплекси.Благодаря предварително на всички "граждани" за следващите отрицателни лайкове.

25

(-_-)

преди 6 години

Домакинства, които се отопляват на дърва и въглища!? Ами тия на дизел и *** + памперси, стари дрехи и каквото им падне въобще?Тоя град се превърна в тотален коптор:(

24

Анонимен

преди 6 години

Шофьорите сте много отворени, защото вътре в колите не дишате газовете. Хайде да ви видя на улиците, смешници такива. И шум вдигате, и замърсявате, и се будате. Мястото ви е по магистралите, не в града!!! Нужно ли е всеки божи ден да стресирате нормалните граждани. Абсолютни селяни сте, 3-то поколение каскети, болшевишка cган

23

Селска чест, Маскани

преди 6 години

До До 1,2 и др. селяциСелтаче, аз съм си в селото, нямам друго. Бегай си ти от където си дошъл, или родителите ти, или твоите баби и дядовци. След 9-и ли са дошли в София?Само селинджърите като теб не могат без кола в София.

22

Зелен билет ли

преди 6 години

да не би утре да е събота или неделя,та ви се е приискал зеле билет?!?Нали се сещате,че това няма да се повтори-отчетохме загубите и....дотам

21

МaйМyнaтa

преди 6 години

До КрайОди ли шкафа с кормило ***, или му заминаха батериите

20

Край

преди 6 години

София - 560 коли на 1000 човека - Берлин -340 коли на 1000 човека. Не са толкова бедни Софиянци колкото са диви и прости.

19

инспектор ДЮ-ДЮ

преди 6 години

Да се разследва дали не се пуска умишлено мръсен въздух над нашата мила столица,та само и само да пътуват по-евтино софиянци.

18

До 1,2 и др. селяци

преди 6 години

Хайде да помислите по-сериозно за здравето си и да се завърнете по родните си села ,за да не кашляте и клаксони да не надуват ушите ви ,а като ни идвате на гости идвайте пеша или на магарета. София не е проектирана за толкова простотия без катализатор.

17

333

преди 6 години

Ами от общината като имат желание домакинствата да минат на ток, да намалят тока, а не да предлагат на тоя измъчен народ алтернативи който са по скъпи от дървата и въглищата.

16

Край

преди 6 години

Общината не замърсява въздуха тя просто не забранява на народа да го прави. Фандъкова трябва да забрани отоплението на въглища и дърва в града и да спре от движение колите без катализатор. В мръсни дни да спре всички коли с по-малко от евро 4.До сега обаче тя Великодушно позволява на народа да се издуши. Малоумно общество

15

ОГНЕОПАСНО

преди 6 години

Таз година зелено билетче догодина противогаз

14

Аз

преди 6 години

Не ни занимавайте със софийските проблеми...

13

Българина

преди 6 години

Всеки ден ще е така докато се смени столицата!

12

Анонимен

преди 6 години

До 2-рият ***.*** д*ба гнида да се отровиш от факултета от изгорелите гуми, памперси, и дрехи втора употреба.Колите били виновни,ама друг път.Добре че са колите да се плащат данъци,акциз горива,авточасти,граждански,винетки.