7

Риби

преди 6 години

До АниПонякога Сулю и Пулю са много прави. Риба трудно се лови, нали!

6

ТОТО

преди 6 години

За Везните е вярно всичко за съжаление, както и за Стрелците, но Рибите само се правят на мекушави.Всъщност са много силни и се превръщат в акули, но за целта някой трябва доста да ги е настъпил по опашката. Рибите са просто много търпеливи, което е недостатък, защото хората свикват да получават от тях, без да дават в замяна и след като това спре и Рибата си вдигне чукалата, хората ги набеждават за лоши.А на Рибата просто й е писнало да й пиете енергията и да я използвате, тарикати!

5

Анонимен

преди 6 години

Анонимин 7, то цялата "астрология" в тоя сайт е едно голямо и погрешно обобщение. Всъщност няма нищо общо с астрологията. Просто запълване на страници с нещо писано. Не се коси за глупости.

4

Ани

преди 6 години

До АнонименРазбирам..радвам се за вас. Това не променя факта, че съм разочарована от една риба...или може би просто един човек. А, това за общия знаменател- ще се опитам, но не обещавам :-)

3

Ани

преди 6 години

Не знам дали са мекушави рибите, но знам със сигурност че нямат собствено мнение! Слушат какво казва мама, какво мислят приятелите, кой какво бил казал- дори сулю и пулю, вместо да действат мъжки! Те са ми голямо разочарование за съжаление!

2

Щерю

преди 6 години

Които са меки и шават...

1

МaйМyнaтa

преди 6 години

По-важното е, коя най твърдошава