101

ЗИК ХАЙЛ!

преди 6 години

Добрият евреин е мъртвият евреин!

100

Иса

преди 6 години

Слугите на дявола нищо хубаво не ги чака.Много хубаво казано в светите писания те се споменават като прокълнат народ всички знаем защо

99

лесно е

преди 6 години

За да няма антисемитизъм в Германия( и в останалите европейски държави)-еврейте в Израел,мюсулманите - в мюсулманските държави.

98

лесно е

преди 6 години

За да няма антисемитизъм в Германия( и в останалите европейски държави)-еврейте в Израел,мюсулманите - в мюсулманските държави.

97

До 112 деца

преди 6 години

Кои сме "ние"? Към кого се обръщаш? Тук не мисля че има палестинци в този форум. И понеже виждам че си от зомбираните, ще ти напомня че Израел блокира хуманитарна помощ за Палестина! Лекарства, и медицинска помощ, след бомбардировките им с *** точно по деца избивайки хиляди! Това е реалността там и с помоща и пълната подкрепа на САЩ разбира се. Тук не става въпрос за "ние" и "вие" а за човечност. Научи се да се информираш и да виждаш всички гледни точки. Не само какво казват по телевизията.

96

"Деца"

преди 6 години

Кои деца?! Палестинските с автоматите и камикадзетата?Ще убивате мирни цивилни и туристи и очаквате пощада?Искате да изличите цял един народ?Не стига, че ЕС, САЩ, Русия ви пращат помощи и 70 години ви мързи да си направите държава, Йордания ви изгони, Египет не ви иска. Наводнихте Европа.Убивате мирни жители, давата на децата си Корани и автомати, и се криете зад гърба на деца, дайте им енциклопедии. Живеете в Средновековието. Катакомби в Ерусалим и фекалии под паметници.Извинете се бе!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Значи ако не ти харесва агресора Израел, които десетилетия избиват деца с танкове, и не харесваш арогантното държание на лидерите им, те прави фашист, и ако не харесваш машината която те използват за целите си, САЩ. Която е тотално в ръцете им, и като един голям Франкенщейн изпълнява заповедите на една група еврейски демони скрити като плъхове и държащи цялата икономика в ръцете си, те прави автоматично комунист? Хубава логика, и масово разпространена манипулация от продажните пак техни медии!

94

Анонимен

преди 6 години

Хората се делят на умни и глуповати,красиви и грозновати,добри и лоши.Деленето по религиозен,национален и расов принцип го измисли ЕЛИТА за да може да контролира поделита и масите.Масите заети с войни на принципа моя Бог е по-велик от твоя Бог и мойта раса е по- добра от твойта раса.А през това време ЕЛИТА завладява природните ресурси и "свободата на избор" на Света....Малка част от ЕЛИТА все още е добър и човечен ,но битката в ЕЛИТА се води чрез масите .

93

Кой се чуди?

преди 6 години

Как няма да горят християнски знамена? Та в Германия останаха ли германци? Голямата мюсюлманска ***,която ги е заляла от Турция и арабските държави вече я е докарала до дереджето в България .

92

Ъпсурд

преди 6 години

До ДодоКорана преведен е 90% библия,и за евреите е разказана историята им .Моисей ,Давид,Исус са и мюсулмански светци и пророци а дева Мария е на почит.В корана пише ,че вреите и християните са подходящи за партньори в за брак .В корана са по хард към неверниците-езичници,атеисти .Под неверници много интриганти си превеждат християни или юдеи.

91

Анонимен

преди 6 години

Това с расизма и фашизма не може да се контролира върху един етнос или нация.Затова спонсорите му да се замислят .

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80% африканци ги искара германците ,то бива ама чак толкова...

89

Анонимен

преди 6 години

Синагоги не можело да съществуват до училища без охрана. Ами нормално нали 80% от учениците са афро-арабси момченца с родители терористи поканени от европейските политици в ЕС да вдигат раждаемоста,икономиката развитието на ислямът,атентатите и всички други "прелести" на свръхлибералното безумие.

88

123

преди 6 години

Защо ли никой не ги обича тия?! Въпросът е риторичен естествено. Ама кой каквото си е посял това ще си жъне. Слугите на дявола нищо хубаво не ги чака.

87

gg

преди 6 години

Холокоста е лъжа, еврейска лъжа, подържана с парите на евреите и с цел да създадат измислената си държава, като окупират и убиват друга държава, това което винаги са правели, още откакто техния "бог" ги завежда в Хаанската зема и им казва : убивайте и грабете аз съм с вас"

86

Анонимен

преди 6 години

Пак ли краде/копира Статия от БТА , да не ми изтриеш сега коментара че те хванах на късо

85

Ъъъ

преди 6 години

Защо объркват антисемитизма с осъждането и борбата срещу израелската държава? Двете неща са съвсем различни! Единствените, според които Израел трябва да се отъждествява с всички евреи, са израелските управници, защото така им изнася. Журналистите, които отъждествяват Израел с всички евреи, служат на тази грешна кауза.

84

DiesIrae

преди 6 години

Ако в Израел внесем 10 мил. араби ще водим ли, че в Израел се надига вълна от анти-семитизъм? Да! Което ще е куриоз, че нацията сама се мрази и иска да се избие, но е факт! Така, че преди да напишете нещо (или преди да вземете едни пари за да изсерете нещо), то поне първо помислете - абе това което пиша, какво е?Защото има много *** които няма да могат да го анализират и сами да стигнат до извод и приемат тоалетните ви напъни за чиста монета и почват да се шашкат и вайкат.

83

DiesIrae

преди 6 години

До журналята написа тази тоалетна хартия - причината за така наречения анти-семитизъм е проста (безплатен отговор) - всичките диваци които Европа си внесе! Защо допреди 20 години го нямаше този проблем? Какво се промени? А да, почнахме едни *** да ги водим граждани на тези държави и те си дойдоха с първобитните представи и затова сега по статистика се води, че има анти-семитизъм. Това е, като не ви стига мозъка за да стигнете сами до заключение. А, че на белите вече ни писва също е факт!

82

Анонимен

преди 6 години

Да съберат евреите и арабите в един квартал и да ги оставят да се оправят сами , щом са недоволни от германците .