20

Анонимен

преди 6 години

Кога наблюдаващите ще влязат в ромските махали където се развъждат кучета.Всеки ром обикалящ кварталните кофи за отпадъци мъкне със себе си по няколко песа.

19

Анонимен

преди 6 години

Кучетата намаляват, кучешката радост в търговската мрежа се увеличава.

18

Коментар

преди 6 години

Сигурно. Само покрай нашия блок са същите, в градинката - също... Навсякъде на друго място са намалели. Абе, дали не се нуждаят от защита, може бежанците да ги ядат...

17

Анонимен

преди 6 години

Да не са наели хора да броят бездомните кучета?

16

?!?!

преди 6 години

Кво правиме с котките? При нашия блок вече не се трае...Отделно, се катерят по колите и дерат покритието на боята...Скоро ще почне саморазправа ако не вземете мерки СКЪПИ чиновници, животнозащитници и сие....

15

Ели

преди 6 години

Вярно е, поне до *** ги няма глутниците, а които пускат периодично са кастрирани и безопасни.Първоначално не вярвах на програмата за кастрация.Но СО поне в този квартал се справи сто процента.Благодаря Ви!

14

Отчет vs Реалност

преди 6 години

Отчет твърди: Кучетата по улиците намаляват!Реалността твърди: ГЕРБероидите пак лъжат в отчетите, а кучетата са повече!

13

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерИ как така,през "лошият" комунизъм и социализъм,нямаше бездомни кучета и котки,а броят че.р.ни.лки.те ци.гга.нни беше съвсем малък. Сега живеем в добрата демо(но)крация,имаме по улиците бездомни кучета и котки-повече отколкото българските бели деца. Ци.гга.нннската популация се съревновава с кучешката и котешката. Българите намаляваме и бавно и мъчително умираме. И това е благодарение на добрата демокрация и дорбият лозунг: "Който не скача е червен"!

12

Анонимен

преди 6 години

В Бояна има повече кучета отколкото деца. Честито на управляващите, вече ни затриха!

11

Анонимен

преди 6 години

Сигурно само в София има 20000. Кучетата по улиците са следствие от безотговорни хора, които ги изхвърлят.Иьхвърлят се домашни , които са омръзнали, изхвърлят се бебета ,резултат от липса на кастрация на дворни кучета, пускат се домашни мъжки да заплождат улични женски умишлено ,да не се мъчели. А когато една женска роди 5 на пролет и 5 на есен ?Еко равновесие дори не искам да коментирам.

10

Анонимен

преди 6 години

Даже и кучетата емигрират вече от Бойкария.

9

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерКомунистите не са лоши хора. Все пак и ти си живял по времето на "лошият" комунизъм и социализъм. Но щом желаеш,твоите връстници да починат,то тогава не те чака нищо хубаво: в замяна на твоята злоба,ще получиш тумба ци.ггга.нни ,които ще те тормозят.

8

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорПо-добре улични котки,отколкото улички кучета! Уличните котки ням апоне да те нахапят и разкъсат,докато уличните кучета хапят и нападат без причина хората! А когато един кучкар нарочно,"без да иска" си пусне кучето,и това куче взе да напада и да хапе хората,преставете си,как се забавлява в този момент кучкарят! Става му готино,че неговото куче-по/ми/яр хапе ( а може и да убие) невинни хора! Кучкарите са за затвора!

7

Професор

преди 6 години

В природата нищо не се губи,ако наистина намалеят кучетата ще се увеличат уличните котки !!!!

6

Я па я...!

преди 6 години

До Ro 3 Те заради кучетата не ни искат в еврозоната и Шенген.Нали така?

5

Пенсионер

преди 6 години

Комунистите също намаляват. Само ромите се увеличават.С тях няма управия.

4

Дори

преди 6 години

и кучетата не искат да седят в Бойкова България...Терминал 2 и бау...

3

Ro

преди 6 години

Трънки! През два дена виждам нови кучета в квартала. От Екоравновесие ги пускат, където им падне, а *** обича все още да си живее като ориенталски селт***к и парвеню, изхвърляки нещастнити животни и/или поколението им, за да се оправят, както могат. Бездомните кучета са следствие. Проблемът е липсата на какъвто и да е контрол, желание, люти наказания и поне капка човечност, за да се свърши с тая аборигенщина. От това идва окаяното състояние и на държавата, и на народа. Гнусн история!

2

Анонимен

преди 6 години

Гн.усна лъжа! П.е.со.ве.те все повече се увеличават! А като дойде размножителният им период,положението няма да е добро за хората,защото за следващата зима ще има повече лаещи кучета по улицата. Не могат да проумеят и разберат всички "наши" политици и общественици,че България има нужда от човеци и хора,бели българи,а не от улични по/ми/я/ри-убийци! За скотоложците,кучкарите,екозащитниците,животното(особено куче) е най-важното,но за политиците не трябва да е така! Радвате ли се,че България умира?

1

Аксаковска ловна дру

преди 6 години

Жина: ще намаляват, как няма да намаляват.