9

Анонимен

преди 6 години

И какво толкова е направим Дръмбо? Икономиката се забави през последното тримесечие и за пръв път от години еврозоната наднима САЩ по икономическо представяне.

8

Анонимен

преди 6 години

Тпъмп е срам за Амепика и показва колко изпростяло и деградирало е американското общество и американската политика. Вече който е с амепиканците е на страната на губещите. Който иска да успее трябва да се ориентира към азиатските тигри.

7

Анонимен

преди 6 години

Хаха, иска му се. След като раздели обществото както никой друг. Демократите няма да го подкрепят дори да им опрат пистолет в главата. На междинните избори републиканците ще загубят мнозинството си в камарата на представителите. Тръмпи ще бъде изолиран. А с това сваляне на данъците сега Америка ще трупа още по-бързо дългове. Февруари месец пак ще трябва да вдигат тавана на дълга. Тръмпи ще бастиса САЩ

6

Додо

преди 6 години

MAGA 2020

5

Факт!

преди 6 години

Сащ са пътници и нищо не може да спре не.роизирането на Щатите след които те ще се превърнат бетер Гватемала!

4

анонимен

преди 6 години

изобщо не му вярвам освен да продава орьжие и да сее смьрт друго не енаправил патологичен льжец

3

Иванов

преди 6 години

Китай излязоха пълни ***, като изкупиха част от външния дълг на щатите. Аукционери? Глупости! Янките изобщо не смятат да им връщат каквото и да било. Просто си подсигуриха гърба по този начин. Защото никой не би тръгнал да убива длъжника си. Замислете се!)

2

Как ще ни стигнат...

преди 6 години

...американците.В писаните от ЦРУ речи на нашите демократи имаше трели от рода:"Всеки има право на щастие"(бог да прости прочелия го).Когато искаш да разбиеш една система,то я обримчваш с фантазии(Холивудски или исторически).При нас,заедно с парите на фондациите проработи.Лисицата с насадения перчем е притисната до стената,щом "Това е нашият нов американски момент" има някакъв смисъл.Русия и Китай-врагове-ами да - ще те стъпкат военно и икономически(Китай е основния акционер на Америка).

1

Иванов

преди 6 години

Тръмп проповядва сътрудничество в което той ще е отгоре, а ние ще сме отдолу в мисионерска поза. Мерси от подобно сътрудничество. Имали сме такова с турци и руснаци и знаеме резултатите.