78

JJivanov

преди 6 години

В КРИМ на руски език охраняват с божествена охрана тежко увредена територия от жълта и бели бомби..Имало е стотици хиляди загинали от *** до 20 век вкл..Руския литературен е близък до църковно славянския язик въведен с цел лечение на големи територии ..Помпа БИОСФерата БЪРЗО. ЗА Укрепване на земната отбрана милиони руско говорящи са разселени след 1991 годинa вкл в САЩ,Израел,ГЕрмания..

77

JJivanov помагайте и

преди 6 години

В УВредените зони живеят много ползващи по няколко регионални езика .НА Украински диагностицират опасни създания веднага минават на Руски зад апредупредят човешката охрана.НА Молдовански/румънски/ в Кишинев засичат проблеми с Вранча веднага минават на Рускиза да успокоят региона.НА български охраняват важен разлом тн Долнодунавски разломен сноп чак до Ростов на Дон..Смятат се за братя.НА гагаузки следят аномални зони..

76

ПОмагайте

преди 6 години

МНого в ВАЖНО ДА се ПОМОГНЕ НА жителите на Приднестровието и на охранителите на територията на ДОНБАС.ИМА много БЪлгари в тези региони.ТАМ се ОХРАНЯВАТ Тежко увредени зони от тн"Първо ПРИШЕСТВИЕ" иска се предимно литературен руски плюс Български а в приднестровието и молдовански ..

75

От Горе подават

преди 6 години

Броя на населението в една страна зависи много от броя на млекодайните крави..Овцете охраняват територията от бедствия и аварии..ИСключително ценни охранители са прасенцата,конете,магаретата и домашните птици вкл кокошки пуйки и патки..Те ни пазят от опасни НЕДОПУСТИМИ СЪздания вкл на духове на убити зверски нашественици проникнали на земята при предишни инвазии..

74

JJivanov

преди 6 години

През 2012 проучваме Молдавия.попадам на военен пенсионер знаещ молдовски ,руски и малко български.намираме в осем декара орехова гора млада и осем декара лично лозе.Кани ни на обяд.Риба лично уловена и бяло вино .в мазето няколко бидона .Това ми е хоби подава подводничарят.БЪлгарите са добре имат по 200 овце и по 200 декара лозя.Овцете и лозята охраняват важни региони..

73

даааа

преди 6 години

Боцмана-овчар номер едно на Републиката.

72

Пешо

преди 6 години

Овчари и говедари имаме в парламента!

71

Анонимен

преди 6 години

Страните изпитват глад за инженери, медици, IT специалисти, а ние търсим внос на овчари и говедари! Всички с розовите очила в БГ най-сетне осъзнавате ли къде сме ние на фона на световната икономика.

70

Анонимен

преди 6 години

При 6 000 000 овце е нормално да се търсят овчари.

69

Joko

преди 6 години

Време е да започнем да внасяме качествени политици и качествени минстри. От тук трява да се почне , а не от ОFF чарите !

68

Ганев

преди 6 години

Кадрите тепърва ще изчезват и това е факт. Когато се премахнат партийните субсидии, когато се счупи гръбнака на кастата ЧСИ, когато се подобри здравеопазването, когато се повишат доходите , когато се смачка енергийната мафия може и да има някакви кадриИначе - овчари много - от парламента през МС и надулуПредставете си - 18 министерства да има тая бедна държава - половината са излишни

67

да...

преди 6 години

Веднага в УНСС да отворят но специалност- ОФЧАРИ! Така *** най- накрая ще учат нещо и работят по специалноста

66

ха-ха

преди 6 години

Зелия български народ оФци и за тва оФчати да си вкараме

65

Анонимен

преди 6 години

Преди години имах една позната работеща в полицията,която си купуваше месо от *** махала и когато ние се усъмнихме в качеството,тя съвсем откровено заяви,че месото е крадено и няма проблем,та след това и други се юрнаха да купуват.Незнам колко селяни са изревали от тая работа,но такива хора стимулират кражбите и побоищата по селата,а после се оплакват и от ***.те.

64

men

преди 6 години

politikata e v posoka zakrivane na vsichko koeto se proizvejda v darjavata, zashto nie da proizvejdame kato niakoi triabva da ni dokara za da ni prodava mliako, sirene, agneshko... i t.n. tova e nai modernoto robstvo ikonomicheskoto da si zavisim a ne da proizvejdash ,,, posleden primer za zakrivane e cigarenata fabrika v Blagoevgrad , edin pechelivsh sektor nooo... se zakriva

63

Анонимен

преди 6 години

Това е много трудоемка,денонощна работа и 600 лева са прекалено малко,това не е 8 часов работен ден,а непрекъсната заетост.

62

Анонимен

преди 6 години

Вие пък само парите гледате. В Америка също има много хора, които гледат животни и не изкарват много пари. Някои просто не могат друго да правят, няма нищо срамно. Не може всички да са ай ти специалисти.

61

играч-краен квартал

преди 6 години

важноту е да направиме голема ограда на къщата в коят живееме целата рода..и да си купиме с брат и другите от родата които дадат пари 2008г мерцедес мл ще събираме 2 години общо сички за джипа ама че сме играчи.вуйчо е тираджия и той зима големи пари че ни намери по европата евнияк МЛ...и да е натфалин задължително да върви да ги бия атмосферките и да се возиш ефтино на нафта..малко смърди ама като видат простолюдието черен мл и си мислат че имам фирма..

60

Анонимен

преди 6 години

Така е като всички овчари и пъдари са ангажирани в политиката.

59

Идеалист

преди 6 години

Доживяхме да видим близкия край на България! Все си мислех, че ще е по дълго. С третото управление на Цветанов и Бойко Борисов нещата много бързо се ускоряват. Брово ГЕРБ. Виждал съм суданци да паст овце и кози в Либия. Дали ще искат да дойдат тук?