11

Иран, газ, Германия

преди 6 години

Хубава новина за Иран- медийна пропаганда личи си!Но напишете защо днес Германия е одобрила строителството на Северен Поток 2 за същата недемократична руска газ, която щеше да мине и по " Южен Поток", който ЕС с властови диктат, дипломатически и от чужди НПО-та натиск, прехвърли от България в Турция( за Турция нямало проблем да транзитира газ за ЕС), съответно в турската хазна 300- 400 млн Евро годишно от транз. такси! А потреблението на газ в ЕС се е увеличило за 217 с 20 %!

10

Иран далеч зад САЩ

преди 6 години

Иран срещу САЩ да тичат не могат да ги стигнат!Иран нямат :- затвора за безсрочно задържане( концлагер) Гуантанамо,- нямат закон който да преследва служители съобщили за нерегламентирани търговски или за здравето на хората практики на корпорации,- нямат закон за узаконяване на корупцията- " лобизъм", - нямат практика да нападат с военна агресия суверенни държави за да налагат ценностите на шериата- медицинските грижи са достъпни за всички иранци ( 60 млн. американци- без достъп до лекари.

9

Анонимен

преди 6 години

Халал да ви е интернета ***.

8

Иран, като ЕС и САЩ

преди 6 години

Същото като в ЕС и САЩ!На нас от един месец ни налагат чрез властови диктат *** конвенция!20 души НПО "експерти по всичко", 200 души журналисти, правителствени чиновници и депутати от ГЕРБ, Марешки от Воля, Станишев, Манолова, Миков и 1000 души еврочиновници от ЕК, ЕП, СЕ:- опитват да наложат с властови диктат( наричат го обществено обсъждане, но само с чуждестранно финансирани НПО-та и " експерти- интелектуалци") и медийна пропаганда *** конвенция на над 6 млн. български граждани!

7

демокраси на кило

преди 6 години

"Докато Ислямската република наближава 40-ата годишнина от революцията, довела я на власт, тя се опитва да пожъне ползите от един необходим инструмент за съвременния живот, но като държи под строг контрол как го използват иранците и каква информация получават."Някак си напомня на САЩ и Брюксел- строг държавен контрол чрез агенции и комисии за одобрение на филми, интернет съдържание, разрешителни само за определени тв медии и т.н. А различните и истински независими медии се наричат "фейкнюз"!

6

демокраси цензура

преди 6 години

Това е демокрацията!В САЩ има цензура- всеки филм минава през държавна комисия, всяка независима тв медия е длъжна да получи лиценз от държавата според закона. Дори САЩ наложиха цензура на акредитацията на независима руска медия! В България преди няколко месеца "профилактираха" сайтове в интерент за фейкнюз.Тръгнали демокрасита да плюят по Иран след това, че Иран си прилага закона, като тях за интернет и следи за фейкнюз!А иначе видяхме демокраси ценностите как се налагат в Либия и т.н.

5

Анонимен

преди 6 години

Само, да не отрежат моя онлайн магазин, че 10% от стоките ми са "халакски" (бе не са точно, ама се продават) ....

4

Анонимен

преди 6 години

Е защо да не е? В един сайт за хранителни добавки капсули с кофеин бяха в графа халал, та интернета не може. Специално религиозно обучен касапин е отрязал молекулата на кофеина, а тук колко му е да сложат интернет касапин.

3

Анонимен

преди 6 години

също като ес !контрол, на големите върху малките държави!

2

minuvach

преди 6 години

Правилно е да контролират американски пропагандистки сайтове които разпространяват нон-стоп фалшиви новини целящи да резделят населението на Иран и следователно да се намесят като "спасителя" и този който разрешава гражданските конфликти в страната.

1

Анонимен

преди 6 години

"Докато Ислямската република наближава 40-ата годишнина от революцията, довела я на власт, тя се опитва да пожъне ползите от един необходим инструмент за съвременния живот, но като държи под строг контрол как го използват иранците и каква информация получават."Някак силно ми напомня на Брюксел и комисията за отсяване на "фалшивите" новини.