24

shmatarok

преди 6 години

До Анонименако не е Аспарухово, ще е от Максуда ... за съжаление не се отчита недостиг на подобни елементарни частици ...

23

Аз

преди 6 години

Пропуснах да отбележа-моите родители също са пенсионери.Майка ми обикновено не вярва на непознати ,при тях също е имало опити с подобен характер,но моята майка преминава в настъпление и даже реди поздрави за техните майки.След това с трясък затваря слушалката.

22

Аз

преди 6 години

Браво!Бабата ме изкефи,много изобретателна се оказала.Всички пенсионери да вземат пример от нея.Така де-все им обясняват,че стават жертви на измама и пак се лъжат горките.Но тази бабка е супер!Още веднъж Браво!!!

21

Вангу

преди 6 години

Е най после едни съоброзителни възрастни хора.БравоА измамниците-напъхайте им в ареста по 1 куфар фалшиви пари в дупето Па дано се наядат най после

20

Варненец

преди 6 години

Много масови станаха тия измами и не спират, както беше едно време рекетът. Просто трябва като него, да ги сложат в специален член, като углавно престъпление. От момента в, който в парламента гласуваха от 5 до 15 години затвор за рекет и по-бързата процедура и рекетът плавно умря, същото трябва да стане и с тея измами.

19

Браво бе...

преди 6 години

Бабата умна, полицията на място, остава кандидата за кредит да си признае за останалите супер легализирани преводи.

18

анонимен

преди 6 години

През септември 2017 ми звъни измамник комисар Лазаров от МВР-София. Искаха пари и доктора сипеше заплахи. Усъмних се и се обадих на 112 да изпратят полицаи. Отказаха ми ,като ме посъветваха да не хвърлям пари. Като че ли бях тръгнала да ги хвърлям.

17

Анонимен

преди 6 години

"41-годишен жител на Варна". Даже и квартала мога да позная - Аспарухово

16

евроатлантик

преди 6 години

Това не е хуманно от страна на бабата не отговаря на съвременните евроатлантическите изисквания за мятане на пачки през терасит

15

Ivan

преди 6 години

Bravo na babeto riadko se seshtat

14

Eмигрант

преди 6 години

За съжаление,има такъв народ!?

13

Анонимен

преди 6 години

Дайте снимките, имената и адресите им.

12

1914

преди 6 години

Ще има тежък нокаутза ало апаш,муле и т.н.

11

ei

преди 6 години

Браво на бабата! Има надежда. Но "У нея обаче се прокраднало съмнение" не трябва да е съмнение, а абсолътна увереност, знание, че това е лъжа/ схемата "съдействие на полицията" няма такива схеми. няма такива акции. бабите играят тайни агенти/ баба джеймс бонд.

10

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Много вероятно е да ги пуснат, но само със съдействието на жертвите може да се заловят ало-апашите. А те нашите богаташи, да има лесно и долните *** ще си фърлят. Това е прецедент у нас - аз за пръв път чувам, жертви да сигнализират в полицията!

9

Един чичко

преди 6 години

телефонистите са жалки и страхливи червеи, които са силни само в катyн. Силни са само, когато са анонимни по телефона, като "платените девойчета" в коментарите под всяка статия за Русия и България.

8

hmm

преди 6 години

преди 19 години си купувам пищов в софия. до централна гара ме следеше 1 льохман, във влака в едно купе пътувам с негов съзаговорник. на карлово слизам пуша една цигара и чакам да обявят кога пристига влак от бургас за софия. качвам се обратно за софия и първия льохман влиза в купето. е не издържах и му дадох 50 марки да се почерпят с другия. обаче другия влиза и той след 2 минути. тогава ги гръмнах в палците на краката за да не ме преследват повече...дадох им торбички да се превържат

7

Анонимен

преди 6 години

Преди години си купувам секретен патрон с повишена секретност от ключар в центъра на Варна. На спирката ми се лепнаха двама подозрителни на под 20 години. Направих едно кръгче с рейса около града, онези с мен. Единия в единия край на рейса, другия до мен. Направих се, че слизам и единия се излъга и слезе. Другия продължи с мен. На последната спирка слязах и му строших главата в тротоара ;)) Патрона още го използвам в апартамент в друг град 19 години по - късно :))

6

Ветово

преди 6 години

Бабата го сложила на аловците. Отзад.

5

Анонимен

преди 6 години

Добре, ама сега да го дадат на питбула! А те утре ще го освободят поради липса на консумирано престъпление и той ще отиде да претрепе старците!Дори да има някакво дело, до делото ще чака призовката я в испания, я в Швеция, я при булка Зюмбюлка в другото село. Като Горския човек с присъда от 10 години!