6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5В криза е единствено главата ти! Защото няма нито знания, нито желания да я подхранва да мисли и разсъждава! А това, че еуропката е пред криза......ТОВА ВЕЧЕ САМО ДЕЦАТА НЕ ГО ЗНАЯТ! Е, никой не иска да си признава и таят надежда, че може да ни се размине, но май няма надежда.....И имайте в предвид, че краварчетата отдавна са го измислили този ход! През 90-те години се спасиха чрез разграбването на бившия съветски лагер, но този път жертвата ще е самата еуропка....е...и ние де!!!

5

Анонимен

преди 6 години

България си е в постоянна криза от 1945-та насам, това четиво не е насочено към нас.

4

Факт!

преди 6 години

Ми престанете да пускате всякаква *** тука която очевадно само цица помощи!

3

Пръц

преди 6 години

Ко да праиш, капитализъм. Не се говори "ако" има следваща криза, а се казва "когато" има пак криза, т.е. ще бъде със сигурност! Ми то уфцете забраиха, че при дедо Тошо немаше такиви неща, имаше работа и парите стигаха, ама на простио *** балкански си сака капитализамо и вече 30 години призрака на комунизъма му виновен! Ще си живеете Н на брой поколения у третио свет оти така са казали новите ви партнери назапад. И на още много кризи ще се "радвате" и по-жестоки съответно.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако затъне еврото затъваме и ние, но ако приемем еврото затъва мафията :)

1

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

КВА КРИЗА В ЕВРОПА БЕ ?! КВА КРИЗА В ЗАПАДНА ЕВРОПА КЪДЕТО СЪМ АЗ ?!ДА МУ МИСЛЯТ РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ПОНЕЖЕ ВСЕКИ ДЕН СА В КРИЗА !