17

Анонимен

преди 6 години

СУ лежи на стара слава.

16

Анонимен

преди 6 години

До 10:Пapaзитите сте много, то е ясно ...После обаче, ревете, като почнат да се режат детски и помощи ...

15

младен

преди 6 години

"Някои студентски кредити са достигнали размерите на ипотечните заеми, които могат да покрият приблизително разходите за покупка на гарсониера. 85 хил. лв. е най-високата сума за следване в университет, изтеглена у нас"Абе не е ли малко множко това??? На мене таксата в НБУ сравнително скъпа специалност беше 1600лв. По 2 на семестър, 4 години прави 12800лв. Верно че беше 2010-та ама...и двойно да е сега пак 85к не ми се връзват.

14

Анонимен

преди 6 години

Че някой стар и безработен значи ще го дискриминрат и отрежат че иска да учи компютри примерно ??!!

13

Анонимен

преди 6 години

Поредната глуупост на комунистите!

12

Анонимен

преди 6 години

До БСП, комунисти - като дойдете на власт го направете.Сега си стойте в Руското посолство и мълчете.Нямате правителство от 10 години насам ... това е ваш проблем.Вие сте провалени, както и комунизма - навсякъде се провали.

11

Анонимен

преди 6 години

В САЩ се разду подобен кредитен балон в студентско кредитиране в 2009 г. По-добре е без такси или който иска ще си заложи апартамента.

10

Анонимен

преди 6 години

Тва държавата да гарантира кредитите за студентите е много хубаво ама като е в друга държава дето може ние да учим. Примерно аз учих в Англия една година и си бих камшика и сега тяхната държава ще плаща 3000 паунда кредит дето го взех.

9

Анонимен

преди 6 години

T.e. ако някой не си върне кредита ще го плащаме всички ние (държавата). Аман от комунизъм!

8

Анонимен

преди 6 години

До БСП да представятИнтересни твърдения, но"Гарантирани работни места със стартова заплата минимум 1 500 лв и общинско жилище за всеки млад висшист, завършил с общ успех не по-нисък от (5)."Първо - Как ще гарантираш тези заплати, при положение, че в момента стартовите са по 600-700 лева. Второ, ако тази година има 15000 студенит, които са завършели с успех повисо от 5, как ще им дадеш толкова жилища. А догодини ? А това, че взимат над средната заплата, пак ли ще им раздаваме, каквото нямаме?

7

Анонимен

преди 6 години

Лихвата, по тези кредити, трябва да е не по-висока от очакваната инфлация, за периода на заема.Това, разбира се, е лично мнение.

6

Анонимен

преди 6 години

Задочниците да работят!БСП да започнат да привличат инвеститори и да откриват работни места, особено в Северозападна Бг, а не да се борят за кредити.Как всичко се прави на обратно?!

5

annybody

преди 6 години

Популизъм до дупка! Да направим помен на бездруго поминалото се качество на висшето образование с чужда пита - задочниците са днешното АОНСУ (НБУ) - все свои хора!

4

БСП да представят

преди 6 години

ясна и убедителна програма, съдържаща три много важни неща:1. Закриване на смешните университетчета-хранилки за пишман-лектори.2. Качествени ВУЗ-ове с висококвалифицирани преподаватели, в които да се влиза само ако общият успех в дипломата за средно образование и успехът от всеки приемен изпит да е над "мн.добър (5)".3. Гарантирани работни места със стартова заплата минимум 1 500 лв и общинско жилище за всеки млад висшист, завършил с общ успех не по-нисък от (5).Други обещания са смешни!

3

Дракона

преди 6 години

Направо държавата да вземе парите на богатите и да ги разпредели по равно на всички и така всички ще сме равни и щастливи. БЕ СЕ *** БЕ СЕ ***, да живей другарката Нинова

2

Анонимен

преди 6 години

пише се "кандидат-висшистите"!!!

1

Ясноооо!

преди 6 години

Тези отсега събират дивиденти за следващите избори, по принципа на сватбарските обещания на пияна глава - всеки сватбар се провиква, за да съобщи какво ще дари на младите и гледа да обещае нещо колкото е възможно по-голямо, за да направи впечатление.После, след сватбата, бие отбой и намира някакво оправдание да не изпълни обещанието.Корнелия са я избрали с подходящ за целта манталитет - да се провиква и да обещава.Нямам нищо против тези кредити, но дойде ли БСП на власт, нищо няма да даде.