7

Анонимен

преди 6 години

какво ще рече -с включен двигател - иии да си купи нещо?това аз си го превеждам като - спрял кифльо мармаладов на булеварда на аварийки, оставил колата защото тича за цигари, но разбира че цената на цигарите изведнъж е скочила драстично.А през това време че е стеснил булевард рано сутрин с една лента не му пука, щото е за малко. Такива ги виждаш и сутрин и вечер. В тези случаи дори някой прави услуга да разкара колата да не пречи.

6

Анонимен

преди 6 години

Осмърдяват с включен двигател, забранено е със закон. Да им ги крадат

5

Киртак

преди 6 години

До Анонимен 3Ами тарикатите като предизвикат катастрофа с жертви и пострадали и бягат от мястото за да не носят отговорност казват, че им е открадната. Не били те. И в Швеция като отвориха границите с Източна Европа вече си заключват автомобилите.

4

Моряк и половина

преди 6 години

Добре, че мразя банички!

3

Анонимен

преди 6 години

До скоро в закона пишеше че ако ти вземат колата при подобни обстоятелства , вината е твоя и носиш наказателна отговорност ако в последствие има катастрофа , пострадали и др.под. като застрахователя не покрива нищо.

2

Анонимен

преди 6 години

Една сутрин , паля жигулата , оставям я с работещ двигател и с надеждата някой да ми я открадне и като слязох след 15 минути гледам че изгаснала, пък то някой да източи бензина през нощта. Гиди мискините му с мискини

1

..

преди 6 години

Мързела на мори а мъчи. На печелившите честито!Трябва да си пълен и завършен *** за да оставиш кола с работещ двигател без надзор, точно в БГ.