8

Анонимен

преди 6 години

До 13А Защо не му викат под прозорците за ***-силените старици ,за убитите безпомощни възрастни българи .,за пограмите над такива хора ,за ежедневните кражби по селата ? Излиза ,че при демокрацията кучетатаи животните са по-важни от хората . Ужас !

7

Докато

преди 6 години

не се приеме Истамбулската конвенция, никаква зоополиция не може да ми защитава кучето у дома. Ще си го бия и ще си го тормозя както си искам. Даже и секс с него ще си правя - ЖЕНАТА Е СЪЩО НА МНЕНИЕ ЧЕ ТО НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕЯ.

6

ДА

преди 6 години

Ква зоополиция,бе!?То изобщо няма полиция в България-за хората,те за животните искат!Смех!

5

Комунист

преди 6 години

Явор Гечев и дъртите моми около него в "Четири лапи" много агресивни и безпринципни кучелюбци. На репортажа как насъскваше групичката! ББ отново клекна пред шепа кучепоклонници. Предния път когато Фандъкова тръгна да събира кучетата от улиците, ББ подви опашка отново пред тази групичка. Зоополицията в САЩ е да съблюдава дали собтвениците на домашни животни спазват общесвения ред. В България замисъла е да ги пази когато го нарушават.

4

Неа

преди 6 години

Разбира се . Кой ще се грабне да спасява животни така ? Не че няма добри хора , но разходите в клиниките са големи . 1-2-5 кученца ама постоянно ? Мммм не . Местата са били за наши и ваши ...

3

така де

преди 6 години

Оказа се че в София има една група от дежурно/протестиращи,който са на заплащане.

2

Неа

преди 6 години

Интересува ме КОГА са били обявени местата за зоополицаи че вече са заети ????

1

13

преди 6 години

АМАН ОТ ПРОТЕСТИ!!! И НА ПРЕМИЕРА МУ ПИСНА, НО...се намеси за лъвчетата!!!КАКВО ДА ПРАВИ, КАТО ЦЯЛ ДЕН МУ ВИКАТ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ!!!Радвам се, че отиват в Холандия, ще ги гледат добре.