66

маги

преди 6 години

До Гаражна клеткаА какво значи законна ....чета тук ,че поставените през соца са законни ,но в казанлък не ги броят за законни ...всички са незаконни ...всички ги държат не ги събарят ,но искат наем. И аз съм объркана ...какъв е закона и кое и кога е законно като изключим монолитните строени по проект и т.н. И как се озаконява един метален или от бетонова клетка гараж .

65

Анонимен

преди 6 години

В Овча купел не мога да спра пред блока, от едната страна гаражни клетки от другата плътно коли. Да им сложат по 500лв. наем и сами ще си ги махнат.

64

Месара

преди 6 години

САМО ТАКА!!!Да ги раздигат!!! Един да не остане!!!

63

Анонимен

преди 6 години

А започнат да махат гаражите, а загубиха изборите.

62

До 63

преди 6 години

Казваш, че като си паркира колата пред вратата на гаражната си клета, заемал място за 2,5 коли....Ти май не си вкарвал кола в гаражна клетка - може би колата ти не се побира там. Гаражът заемал място за кола и половина, как пък не. Премери ширината на няколко гаража, след това виж колко са колите паркирани една до друга на същата ширина и ще се изненадаш колко далече си от истината.

61

Анонимен

преди 6 години

Гаражната клетка заема място за 1,5 коли. Собствениците през деня си паркират колите на паркингите, защото не им се отключва, заключва и маневрира. И така един столичанин с гаражна клетка заема 2,5 места.

60

Край

преди 6 години

Тротоарите на София са кафяви от кучешки фашкии след стопяването на снега. Финни кучешки частици. 80% от населението на страната не става за нищо.

59

Край

преди 6 години

Няма как да направи държава нито да успее ПЛЕМЕ и ВЛАСТТА му, които обсъждат да се спазва или не някой закон. На общинската градинка/площадка/тротоар някой си слага гараж. И властта се чуди 30г. дали да го махне.Това е АБСУРД не само в държава в Европа - това нещо не може да стане в Турция.

58

Гаражна клетка

преди 6 години

Тези гаражни клетки, всъщност имат и едно друго предназначение - запазват място за паркиране, което ако ги няма тези гаражи, човек живеещ там, вечер, когато се прибира от работа може и да не намери в близката околност, примерно на до 10 минути пешеходно разстояние. Дали това е добре или зле, зависи от гледната точка. По мое мнение плюсовете в полза на гаражната клетка са повече от минусите. Аз притежавам ЗАКОННА гаражна клетка, в която не мога да паркирам, заради спрелите пред гаража ми коли.

57

Гаражна клетка

преди 6 години

Доста се изсилват, че на мястото на две гаражни клетки може да паркират 3 коли. Може би на мястото на 10 гаражни клетки ще може да се паркират 11 коли. Гаражните клетки са доста тесни и са проектирани за лади, трабанти и т.н., които бяха доста по-тесни от съвременните коли. Сегашната кола като я паркираш в такава гаражна клетка, я паркираш леко по диагонал, за да може да отвориш леко шофьорската врата и едва-едва да излезеш от колата. От 2 да станат 3, даже и за Трабант не виждам как ще стане

56

София

преди 6 години

Преди две години ги преномерираха, значи много добре знаят колко са и от колко събират месечен наем....

55

Az

преди 6 години

Всички незаконни постройки трябва да бъдат разрушени за сметка на обитаващите ги. Това включва гаражи, вили, ромски къщи и прочие.

54

Анонимен

преди 6 години

В Овча Купел близо до строежа на метрото преди около месец-два изникнаха набързо 4 такива. Че си и бетонираха праг на тротоара, за да може да си качват таралясниците там.

53

Анонимен

преди 6 години

Много гаражни клетки в софийските квартали са на място за тротоари,залепени за огради надетски градини и училища.

52

Garage Inc

преди 6 години

Някои хора коментират, че си слагали гаражи, защото нямало къде да паркират. Затова сме на тоя хал. Защото мисленето е, дай аз да се оправя, другите не ме интересуват. Единственото решение е общината да започне да вдига незаконните гаражи един след друг, без предупреждение. Така ще има място за повече коли със сигурност.

51

42

преди 6 години

Тея гаражи са още от 30 години тогава хората си държаха ладите и москвичите а некой ги напраиха сервизи щото требваше нещо да с еработи ...незаконни са както целия преход но останаха щот ако имаха разум икрака немаше да останат тука и д агният в калта...

50

Анонимен

преди 6 години

Добре де, в общината имат кадастър и би трябвало да знят точно колко гаражни клетки има и колко парко клетки, след това и броя автомобили във всеки град.от там може да се направи и статистиката колко са паркирани по улиците било то в този или в друг град.

49

А законните?

преди 6 години

Какво направихте за законните подземни гаражи, пред входовете на които редовно спират безкултурни индивиди?Как ги защитихте тези хора от навлеци, които са "уж за малко" по цял ден.Дори едни антипаркинг устройства не им слагате безплатно и им искате куп разрешителни.По какъв начин толерирате хората, които са имали мозък в главите си и европейско възпитание, че за да притежаваш кола и/или офис, трябва да имаш гараж!Колко удобно спретнахте Закона със "заварено положение" за офиси.

48

До 48 Аз

преди 6 години

Чакаше се повече само за Лада, а останалите си ги купуваш с първата доставка. Аз така си купих кола един месец след като си направих вноската за кола. Друго имаше тогава - много повече се следеше за спазването на закона, но и тогава имаше много такива гаражни клетки. Даже бих казал, че тогава имаше по-голямо движение, измерено като брой коли преминали през някаква точка. Сега колите стоят в задръстване и затова са повече.

47

Аз

преди 6 години

До TronПо Соц. чакаш десетилетия за автомобил - нормално да няма толкова гаражни клетки.