121

usa = на джудже

преди 6 години

РУСИЯ Е НАЙ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА СЪЩЕСТВУВАЛА НЯКОГА В ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. НИКОЙ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ РУСИЯ НАПУК НА ВСИЧКИ ДЖЕНДАРИ. ЗА СЛАВАТА НА ВЕЛИКА РУСИЯ ; ШАПКИ ДОЛУ .

120

Румен

преди 6 години

Руснаците са толкова жалки,чак смешни.Чули ли сте ги да говорят за нещо друго освен за армията и оръжия?Бизнес,здравеопазване,култура,икономика,туризъм?Нещо друго освен подскачане на едно място и пищене "Крим наш,Крим наш"Най-ементарното ..колата,телевизора,печката,бойлера,телефона ви...нещо руско има ли?Няма.Няма и да има.

119

Мислител

преди 6 години

Е !!!! и ще бъде!!!!!!!!!

118

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери и слугите им у нас?

117

Човек от народа

преди 6 години

Приятели, оставете Тръмп и Путин, Ами вижте колко българи ровят в кофите за ***. И количеството им постоянно нараства.

116

Дървосекач от КОМИ

преди 6 години

Абе #133-ти.Случайно да произхождаш от семейство на БГ дървосекач в КОМИ АССР и "врачиха" със сибирски трипер?

115

Анонимен

преди 6 години

Народът го е казал добре-на гол тумбак чифте пищови! Това са сега руснаците независимо какво му се иска на джуджето Путлери и сие олигарси. Рейгъномиката, технологичното ембарго и надпреварата във военното производство между САЩ, НАТО и Варшавския договор доведе до разпада на съветската империя. Сега се случва същото. Жалко за руските ***. Нищо лично-просто бизнес!

114

Анонимен

преди 6 години

Тръмп показва на баба Меркел най новите американски оръжия. Стигат до залата от която според Тръмп целият свят се контролира. Като натиснеш това златно копче казал той цяла Африка заминава, като натиснеш сребърното цяла Азия а със бронзовото цяла Европа. Баба ми казала Меркел през войната имала под всяко легло по едно гърне, златно, сребърно и бронзово, като дошли Руснаците тя се е ..а.л.а в гащите.

113

Кап.Петко Воевода

преди 6 години

Ало, шорошорастите и обикновените евроджендъри, абе защо като (според вас!) руснаците са голи и боси и ровят по кофите с едни стари и ръждясали саби и пушки кремъклийки... защо бе?! ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА СТРАХ ОТ ТЯХ?! Защо постоянно нато *** и хленчи и строи ракетни силози по границите им?

112

списъка на Тръмп

преди 6 години

Нали трябва да лъже с нещо *** защо толкова богата държава на полезни изкопаеми руския народ ровят кошовете.Войната си е бизнес от който най-лесно се прикриват крупни кражби.

111

Анонимен

преди 6 години

пълни глупости страните от нато имат около 20 ПЪТИ по висок бюджет за армиите, освен да крадат всичко?

110

Анонимен

преди 6 години

Сега доброто въоръжение значи супер мощни компютри, нови технологии и т.н.Та на всички е пределно ясно че руската армия е много зле въоръжена.А Лилипутин може да избива комплекси както си ще.

109

дърдорковци

преди 6 години

целия свят ги знае че не могат да направят нищо качествено иначе на приказки са най великите във всичко

108

изток-запад

преди 6 години

Проблема на евроатлантическите ценности че включват парите и производството и не включват хората и техните естествени потребности.И еколкогията е заради производството и здравеопазването е заради икономиката и образованието заради индустрията и запбаленията са заради приходите...затова много са бесни на руснаците че всичко правят за кеф или за глупост - кое как дойде!

107

Анонимен

преди 6 години

Как сте платени "момИченца на повикване"? Стържете ли с език *** на Големия брат зад Голямата вода? Стържете по-усърдно, за да не вземете накрая дедовия. И си почиствайте често "работното място", че устата ви смърдят през коментарите...

106

зелен колега

преди 6 години

До Анонимен"Русия е място в което никой не иска да живее.Руснаците бягат на Запад, заселват се дори у нас, защото сме по-богати и свестни от Русия."Това от коя страница на лъженаръчника за лъжедемокрация и лежеинформация на Сорос го преписа?в моя липсват страници :(

105

Русия няма избор

преди 6 години

При такива съседи - или трябва да има силна армия или е история...а западната глутницата като види силна мечка - единственото дето прави е да лае от дистанция!

104

До 113

преди 6 години

Стига с тея ресурси бе клоун.Ресурсите нямат никакво значение.Русия дори и с тях е една бедна страна и те съставляват по-малко от 30% от тяхната икономика.Най-развитите страни в света не залагат въобще на ресурси.В Русия са събрани само неможачи и човешкия капацитет е под нулата,не случайно и с тея ресурси с които толкова се гордеете пак сте една бедна,мизерстваща държава с разпадащи се градове.Пълен цирк.

103

Анонимен

преди 6 години

До 112Пишеш пълни глупости.Отдалече миришен на бояришник и неграмотност.

102

ihuaho

преди 6 години

До Боби Виждаш ли колко си смешен бе ,платен ***.Убеждаваш ни ,че тая плаваща ламарина Кузя бил УНИКАЛЕН кораб.Виж се просто какви глупости пишеш.Чак и екологичен бил,защото можело да се гребе с 290 гребла...ХАХАХАХ ТОВА ПРОСТО ТИ Е ПАДЕНИЕТО РУСОФИЛСКИ ***.А през останалото време,като за 2км разстояние опушва цялата еко система,какво ще кажеш бе *** ? Истината е там,че руснаците са абослютни неможачи,а ти скоро ще ни убедиш и че Лада е по-качествена от Ролс Ройс.Страшен шут си.